GOTT NYTT ÅR!!!!

KLOCKAN ÄR INTE 12 ÄNNU, MEN JAG HÄLSAR ER ETT RIKTIGT, RIKTIGT GOTT NYTT ÅR OCH ÖNSKAR ER ALL LYCKA JAG KAN GE ER!! TA HAND OM ER OCH HA DET BRA, VI SYNS IMORGON, DEN 1 JANUARI



2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ps. har en ny header för tillfället för nyårs skull!! kommer upp snart!! ds.)


Reklam

Besök min andra blogg som jag har med en kompis:

www.lokitin.blogg.se

Tack! Kram på er! <33333333333333

Btw - HAPPY DESIGN!

Omg, är så nöjd med min nya design!!! Älskar att fixa och trixa med designen, (även utan Photoshop o liknande!), men tyvärr är det väldigt svårt att bli nöjd. Men jag har fixat det! ÄNTLIGEN EN DESIGN SOM ÄR SNYGG OCH PASSAR MEJ LIXOM. Och tänk bara att jag, för 2 mån sen, inte ens visste hur man skapade en blogg... Nu kan jag ju till o med göra en design!! Wihoooo!! Vad tycker ni om designen? Vill ni ha hjälp med något ang det? I can help u, now... :) Så fråga på, för om man har en snygg deisgn är det roligare att blogga!!! (iaf så tycker jag det!)

Lite foki-style över det?

Hehe, fast jag ser uppblåst ut!! Hon plutar lite mer... ;-)

Den bilden bjuder jag på!

2010 - HERE I COME!!

Helu :) har ni sovit gott? det har inte jag.... *suck* för jag somnade 1, och så blev jag väckt 10!! Usch, tack pappa. verkligen.

Iaf, idag är det ju nyårsafton!! Om ca 12 timmar är det ett nytt år, 2010!! Kommer inte sakna 2009 ett ända dugg för det var ett riktigt piss år för mej. Så allting kan bara bli bättre!! Eller hur, sötizar! <3333 Men kommer ni sakna 2009?
Hur kommer ni fira det nya året?? Själv ska jag träffa lite vänner till min familj och ha det najs. =)) Jag vill veta hur ni har det just nu så tell me babes (:

Och ni kommer väl ihåg att anmäla er till tävlingen, ett inlägg under detta?? Gör det vänner, för du blir  länkad i min blogg i en vecka!!

Men puzz då, syns snart med ett inlägg och förhoppningsvis lite bilder oxå...! Ta hand om dej, som Garnier brukar säga på reklamen.... ;-)


VECKANS BLOGG!!

Hejhopp!

Här kommer en liten tävling till er!!
Den går ut på att ni ska gissa vad det är på bilden, och den som svarar rätt vinner en länkning på min blogg i en vecka!!! Du måste även gissa rätt på namn.



VAD ÄR DET PÅ BILDEN? JAG SÖKER ÄVEN EFTER NAMN SOM "MUSEN ELSA".... HAHAHAHAHA!!!!

Tävlingen avslutas på lördag, alltså den 2 jan. SÅ JOBBA PÅ!!

Ingen videoblogg...

Hoppas att det är ok! Men snart, snart, när jag vet lite mer... Jaja, idag badade jag, men orkar inte blogga mer så ni får nöja er med en bild...

Ser ni vad det är? Svar: Det är Tintin och Svartis som sover tillsammans!! :)

Snart kommer min videoblogg!

Håll ut, jag lever och snart kommer min första videoblogg!

Serious, i am bored

Seeeeerious...... om nån har lika tråkigt som jag kommentera. äsch. kommentera ändå. väldigt inspirerande inlägg jah vet. men orka. i am so booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooored.

snääääälla help me loss från tråkigheten. plzzzzzzzzzzz!!!!!!!

Egoina äger

HAHAHA, egoina är så skön asså. Hennes blogg handlar inte om mode som alla andras bloggar, utan mer om humor och hennes roliga liv i Skåne. Ville bara säga det. Så besök hennes blogg, (ingen reklam för hennes blogg, utan bara för att jag tycker att den är så härlig!!!!) och få ett gott skratt.

Bild från hennes blogg. Alltid lika rolig.

www.egoinas.se

Hemma hos kompisen!

Hejsan! Just nu sitter jag vid datan med min kompis. Hihihih....=) Visar henne hur man gör en blogg! Hoppas att hon gör en blogg så jag kan läsa den.. ;-)

Snabbt inlägg

AAA, måste dra nu till en kompis och åka skridskor, men under tiden får det bli



så fråga på nu!! :)

Det allra heligaste

Här skriver jag om mina allra hemligaste saker... If someone takes it I'll be crazy!!!

Btw, läste i Aftonbladet om den nya extrema kylan... Ok? Där stog det kring 17-15 minus.. Hallå? Extrem kyla? Sånt har vi varje dag lixom.... Ska jag frysa ihjäl nu elr?

Svar på frågestunden

Frågestunden är inte över ännu, så fråga på!! Men här kommer iaf lite svar..:

Är du nöjd med julklapparna? Svar: Ja! Jag är jättenöjd, verkligen. Bla fick jag Nintendo Wii, kläder och smink, en eltandborste, en kalender, böcker m.m.

Har du dammråttor under sängen? Svar: Hehhe, ja, det har jag nog.. Men pappa dammsög idag, och kanske kan han dammsuga i mitt rum oxå...? ;-)

Vem lagar maten hemma hos er?
Svar: Det gör pappa. Han gör världens godaste mat! Han borde bli kock.. Men det är mamma som hittar recepten och dukar.

Bäddar du sängen varje dag? Svar: Ja, det har blivit en vana, (tack mamma!), men fixar lakan och byter dem gör pappa!

Till vilket land skulle du vilja åka till? Svar: En massa länder! Jag älskar att resa och har varit i: USA, Frankrike 2 gånger, Grekland, Finland 2-3 gånger och Norge typ hundra gånger! Men jag skulle gärna vilja åka till Turkiet och bada en massa, USA och hälsa på släkten och shoppa, alla Europas länder bara för att, och Maldiverna för det verkar så härligt med allt bad där! (Jag är ju badberoende! :)

Vilka husdjur gillar du? Svar: ALLA! Jag <3 djur. Men mest av allt katter och hundar. Jag har ju en hund som heter Tintin och en katt som heter Svartis. De är så söta tillsammans!

Tintin och Svartis i trappan!

Frågestund!!

Japp, imorron är stora fixar-dagen för mej, och då kan ju jag inte uppdatera som jag vill...:( Men för att tillgodo se det så blir det min bloggs första FRÅGESTUND!! Men jag har lite regler... För det får inte bli för personligt som tex var bor du elr vad heter du. Hoppas att ni respect that!! Men jaja, fråga på nu kära bloggläsare!!!


OJ OJ OJ

ooopppsss.... många besökare men en sådan tafflig design... ska försöka imorron, hoppas att jag får till nåt snyggt så jag behåller mina läsare....... och nu har jag suttit alldeles för länge vid datan så hejdå på ett tag...

Totaly MAKEOVER

För att börja med en ny, fräsch blogg behöver man en snygg design. Det är lixom grunden till att man vill börja blogga igen, för om man har en snygg design känns det roligare att blogga, för då slipper man tänka på att man måste ändra designen hela tiden!! (iaf för moi!!) Så därför är det en big mess här just nu, (iaf i stilmallen....), och jag vet inte vart jag ska starta...*hjälp!* Men jag SKA BLI NÖJD för en gångs skull!!!!!

Så därför ber jag om respect för att de närmsta dagarna blir lite, hrrmm, messy.......... Det behövs för att jag ska vilja börja blogga igen!! Så, tack.

Bloggen och jag!

Hey, blogglust, var är du nu igen?!

Jag är hemskt ledsen och arg. Jag vill inte att det ska bli så! Jag vill inte sluta blogga. Men det är ju inte kul längre!


Jag önskar att jag hade den gnista som jag hade förut kvar. Men det har jag inte. Passionen och lusten till att blogga har inte stannat kvar hos mej. Suck!

Så jag tar ett break, ett tag iaf. Hur långt det blir får vi se, men ni får räkna med att detta blir det nyaste inlägget ett tag. Men snart kommer jag nog tillbaka igen, känner nog på mej att jag inte kan lämna er bara sådär! Jag tycker ju så hemskt mycket om er och det är faktiskt er förtjänst att jag har bloggat...! Så puss på er, så hoppas jag att jag snart kan komma tillbaka till bloggen för att få tillbaka gnistan och börja om på nytt!!!

Ett liten grej bara..

Några har undrat hur man uttalar mitt bloggnamn, asså Nawis. Ofc är det inte mitt riktiga namn!!!!!

OCH DET UTTALAS "NAIS"
w uttalas inte, och i:et är kort. NAIS. Inte nois eller något.


jaaa, ville väl bara säga det.......


Jag igår.. Är så nöjd med mitt bruna hår!!!!

Min JUL del 2

Här kommer del 2 i mina JUL-bilder!

Jag som ligger på golvet...
Jag och sötis Tintin som slickar mitt öra...
Foodtime!
Tintin fick som han ville, att pussa mej!!
Alla paket i påsar..
Jag ligger på en liten del av mina klappar...

FORTSÄTTNING FÖLJER!!

Ny design 2010?

Hejsan hoppsan falle ralle ra!!
EHH... jaaaaa.....


Iaf, jag är uppe sötizzar!! Vaknade typ halv 10, hade så jävla ont i armarna... (wii är orsaken i think..) Men nu är jag uppe efter att Tintin, *OMG*, lixom hoppade helt crazy på mej, hahaha, han blev helt galen... Och nu sitter jag här och jaaaa, typ ska snart äta frukost?? Fast vet ni vad som är synd??? IDAG ÅKER BROSAN HEM..........:'(
*SUCK!!!!* i will miss u soooo damn much!!

Men det var inte det jag skulle skriva om... hiiihihihih.

Det var detta.... Jag funderar på en ny design 2010?! Ja, jag vet, jag blir never nöjd, men snart ska jag bli nöjd!! Och jag tycker ju det är askul att designa så jag ska skapa lite nu och så får ni se hur jag tänker!!

(kan säga nåt med svart och vitt!)

PS. del 2 i mina julbilder kommer idag. promise. DS.

Min JUL 2009 del 1

Här kommer bilder från vår JUL!! Här posar jag så snyggt framför kameralinsen.... ;-)
Tintin känner att det är något på gång.. Hmm.. Vad kan det vara husse lagar??
Förberedelsen har just börjat...
det är fullt på diskbänken...
ett smått dukat bord...
inbjudande med en plastig sallad??? hahahaha...

julkalendern för i år har tagit slut...

FORTSÄTTNING FÖLJER!!

091225

Hejsvejs! Hur mår ni idag då?? Jag mår bara fine...;-) Men jaja, ska nog ladda upp bilderna idag, (mååååste, annars kommer jag aldrig att göra det...), så ni får se hur MOI firar jul... (hehe, som vanligt då, nothing speciellt)
Just nu håller brosan på att installera WII åt mig!! Så mycket grejer att man bara smäller av typ...... Men iaf, vad ska ni göra idag då?? Något kul?? Let's see babes!! Puzz puzz och nu LADDAR! jag ner dem där bilderna så ni får se..

för er som firar jul idag.. och julen är väl inte slut ännu??

HO HO HO!!!

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!!

Hur har ni det?? HAR TOMTEN VARIT HOS ER?? Här har han varit, och delat ut klappar så man bara blir helt paff...:) En riktig JUL!! Ska ladda upp bilder, (har skapat en ny kategori, där jag visar upp en massa bilder!!), men orka nu lixom.... ;-) är proppmätt och så nöjd att man bara vill skratta. VEM ÄLSKAR INTE JULEN?? (kanske inte dem som inte har någon att fira med, det är ju för fan jättesynd...:'( Har fått en massa klappar, tex kläder och NINTENDO WII!!! WII SPORTS RESORT!! Längtar tills imorron, för då får jag spela!!! YIPPIE!! Men nu så önskar jag er alla en RIKTIGT GOD JUL, MINA KÄRA BLOGGLÄSARE!! I <3 YOU!! Lovar att uppdatera much better tomorrow men nu orkar jag seriöst inte... JAJA, puss och GOD JUL IGEN!!

ÄLSKAR ER ALLA!!!

IMORGON ÄR DET JUL!!

EHHH.. HAR NÅGON UNDGÅTT DETTA....??!!!!
I DON'T THINK SO. ANYWAY, IDAG SÅ HAR JAG UPPDATERAT USELT, MEN HAR VAIT SÅ MYCKET SÅ SRY OM JAG GÖR DET NU DE NÄRMSTA DAGARNA, MEN DET ÄR JU JUL LIXOM SÅ HUR MÅNGA BLOGGAR ÄR AKTIVA DÅ?? AJA, PUSS PUSS SÅ HÖRS VI SNART, (ska försöka uppdatera imorron!)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Bloggisar som jag följer!

HIIHIHIH.... Jag är redan hemma från skolan! But do you know why? Answer: JAG HAR FÅTT JULLOV!!
Yepp. nu kan jag vila uuuut....*pust* är så jävla trött, har ju varit en hel del under dec och nov. Men nu kan jag slappna av och njuta av årets bästa högtid, JULEN! Ni son är dåligt uppdaterade kanske inte visste att det är JULAFTON om två dagar?? *fnissar* har ni köt alla julklappar? Jag har:) Men jaja, nu ska jag kolla på andras bloggar, och vill ni veta vilka de är??? *slag på trumman*

1. Fokis. Älskar hennes blogg! Blir såååå avis på hennes resa till Thailand med hennes boyfriend. <3 hennes bilder. Man drömmer sig bort.... Och så gillar jag alla hennes grejor hon hittar på nätet, hon har ju en asskön stil asså. ;-)

2. Kenzas. Njae, vet inte varför jag läser egentligen, har bara blivit fast... Hennes liv är ju mest ett Stockholms-liv med partyn och en massa sånt, men jag gillar att läsa hennes blogg ändå. Har väl blivit en vana?!

3. Egoinas. Hennes blogg är sjukt skön. En massa humor och en annorlunda stil en tex Kenzas som inte är out-standing.Egoina är out-standing! Go on girl!

4. Kissies... Omg, jag hatar henne! Men kul att läsa om hur seriöst dum hon är. Dum i huvudet. Bara att skratta åt lixom, om nån vill va som Kissie kan vi nog inte bli bästisar, sry...

Japp, det var min lista. Vilka bloggar läser ni? Diskutera och kommentera babes!! <333

Följ mig med bloglovin!

NU HAR JAG LAGT UPP EN BLOGLOVIN-IKON PÅ MIN BLOGG SÅ DET ÄR BARA ATT FÖLJA DEN!! OM DU VILL HA MER AV NAWIS ÄR DET SJÄLVKLARA VALET ATT FÖLJA MIN BLOGG!!!!!!!!!

Har du sovit sött?

Inte jag speciellt! Jag bytte säng idag för min moster så jag sov med min brosa i det andra rummet. så ofc hade jag svårt för att sova. Och så kunde jag inte sova längre än så här typ, för min moster skulle åka till flygplatsen...:( Så jag är trött! Men ändå,


Och så en finfin bild på moi, alltid fotomodell snygg...

och här ser ni resultatet... NAWIS THE SUPERMODEL.....

Vår utsikt slår allt.

Jag har tråkigt. Seriöst, jag vet inte vad jag ska skriva. Nada in my head. Kul inlägg. Jag vet.

kom på att jag raderade några bilder från kameran. faaaan. men här har ni en fin bild iaf. vår utsikt slår allt.

Brosan!

Hejsvejs! Hur är läget? Jag mår toppen! Min brosa, (asså vi har samma pappa men jag räknar honom absolut som min brosa!), har ju kommit hit till oss! Han är så himla härlig och studerar i London.<3 Snart ska jag åka och spela upp nästsista "En Julsaga"...;'( men idag känner jag inte för det, för jag vill ju va med min brosa! Men aja, nu måste jag dra! Pappa ropar, så vi hörs efter teatern!

Good night sleep tight!



nu ska jag gå och lägga mig, *puh*, för vi hade ju teater idag igen!! <3333 börjar bli som ett andra hem för mig, elr vad säger ni? HAHAHA. jaja, nu så väntar jag på att toan ska blir kvar så jag kan tvätta bort allt smink, (kajal, och en maaaassa puder, i vitt b.l.a), och sen är jag väl typ färdig. så puzz och sov gott my darlings! och kom ihåg, LÄS MIN BLOGG IMORGON OCKSÅ SÅ FÅR DU SE VAD JAG GÖR DÅ!


Me just nu

Ville bara säga att det finns en till kategori nu som heter me just nu. Denna ska bli min standardkategori. HOPE YOU LIKE IT!

Kategorisnack och istappshår

Rolig rubrik va?! Fattar väl nada...?

Men snart fattar ni..;-) det är nämligen så att jag kom på att jag inte har så många roliga kategorier utan att allt står typ på allmänt? Och starquality, uppdaterar jag typ aldrig? Gör det nåt om jag inte har fler roliga kategorier? För om jag gör nu så måste jag ändra alla andra inlägg, och det är typ 90?! jaja, jag ska kanske ändra det sen så alla nya inlägg får det och inte de gamla??

Och så itsappshåret, för idag hade vi ju idrott och jag tvättade håret lite snabbt. Men när jag skulle gå och åka hem frös håret till hårda istappar!!! Fast håret ramlade inte av iaf!! HAHAHA, nu får ni en bild iaf!

jag och min nya mysiga kofta från Gina! Me just nu!


091218

Hej hej sötisar!
Hur mår ni? Jag mår nog prima ballerina...(: hihihih
Idag så gick jag till skolan faktiskt... Fast jag höll på att dö... Men vad gör man inte för skolan? ;-) Där så pysslade vi nästan hela dagen!! =)) det var skojsigt! Vi har ju gjort små tomtar och skålar och ditten och datten av lera, och idag målade vi dem. :P De blev söta! Jag gjorde en skål till min brosa. Den målade jag röd och svart! *pysseltant!*
Sen så hade vi SO, jag och en kompis håller på med islam! Ganska spännande faktiskt! Roligt att lära sig om andra kulturer och religioner!!!
Och nu så är jag här. Sitter vid datan och kollar runt lite på nutidsfrågor, (vår klass har varje vecka ett litet test om vad vi kan i nutidsorientering!), och denna vecka är det jag och en till som ska ta fram några. Och förresten, idag har min moster från USA kommit för att hälsa på! Just nu sover hon, (jetpacken, 7 timmars skillnad!), men snart ska jag väl få hälsa på henne!

P.S TEATER IDAG! D.S


jag just nu. Ser helt jävla trött ut, men jag är ju det oxå! ;-)

vi syns sen!

ska göra mig i ordning nu till pjäsen så jag kan inte skriva längre än såhär. jag uppdaterar när jag kommit hem från PREMIÄREN! så bye bye söitzzzzar!!


PREMIÄR OCH MAKEOVER!

Shit my god.

jaaaa, behöver jag säga någonting mer än att jag är lite nervös... MEN OHHH VA KUL DET SKA BLI!!! LÄNGTAR....

och förresten, Tintin fick en makeover idag. Hur söt som helst blev han!

FÖRE:



EFTER:
VISST ÄR HAN UNDERBAR!!!

SÅ NÖJD!

hehehe, jag har ju testat en ny design här på min lilla söta blogg! resultatet tror jag att ni inte ser ännu, men snart kommer det väl! Dock inte helt färdig, men själva helheten är fixad. Nyfiken? Svar: Nyfiken i en strut!
Snart så, så kom hit igen och se hur det blev!

kan säga att det har någonting med detta att göra!

testar ny design

jag testar en ny deisgn igen, så ursäkta stöket ;-)

Brunett-me

FÖRE:



EFTER:





VAD TYCKS? KOMMENTERA!!!



jag är brunett!!!

WOW, I LOVE IT!! HAR FÄRGAT HÅRET BRUNT OCH NI SKA FÅ SE BILDER SEN!! JAG ÄR NÖJD IAF!! MAN ÄR SÅ HIMLA OVAN AV ATT SE SIG, LIXOM "VA?! ÄR DET DÄR JAG?!" HOPPAS ATT NI OXÅ KOMMER ATT TYCKA OM DET!!

Hemmadag idag...

Fan...  Har sett ut genom fönstret och blir lite lessen faktsikt.. Grått och trist, mycket vind, men snö iaf.. Men vad hjälper det när man inte kan va ute för att det är ruggit kallt och man är typ sjuk? JAJA, jag har märkt att min blogg börjar likna en bitter blogg! Ska skriva mer positivt, (fast jag kanske är en sorglig figur?) Det är ju mitt liv jag skriver om lixom, och då verkar mitt liv vara ganska sorgset...='(
Men igår gjorde jag iaf det det där hudallregitestet, så imorron ungefär får jag tona håret!!! JIPPIE!! Har nog börjat fatta vad man ska göra så att det ska väl gå bra....!(hehehehe, hooooppas!!!)
så kram, nu ska jag bli bättre så att jag kan gå på teatern ikväll! (snart premiär....ooopppsssss!!!!) (jävla m-värk!)

Hmm...

Jadu.... Jag har fått en söndags-noja! Herregud.... Vill inte att det ska va skola imorron! Och speciellt inte att vi ska premiär nästa vecka!! (HJÄÄÄÄLP!!! PREMIÄÄÄÄÄR!!!) Men allvarligt, hur glad är man när man har lingonveckan? Känns ju jättebra att få det just nu, just den här veckan...=( Aja... Idag var jag hursomhelst på teatern och körde igenom lite grann, kändes ganska bra för min del men jag behöver träna på Denna Julens Ande!! Mycket repliker men det ska nog ordna sig. Mest är jag orolig över var jag ska gå ut och in och blablabla, men får läsa manuset så blir det väl bra!! Jag sa ju att jag skulle tona håret idag, men jag kom på att man måste göra ett hudallergitest, så att man inte är allergisk! Buhuuu, är ju så tröööött på mitt hår...:c och det måste gå 48 timmar mellan! *suckar*
Och lixom hur gör man? EHEHE, har aldrig gjort det förut så det är lite nervigt -.-

jepp, lite grejor om man säger så..........

Imorgon smäller det I think!

Längar tills imorgon faktsikt, för då ska vi spela teater och kanske köpa HÅRFÄRG!!! Vill ha Herba Shine Dark blond/eller blond, en fin färg som jag hade naturligt förut! Vill ha den igen! Det ska bli jättekul att färga håret, om jag ska det. Herba Shine verkar dessutom väldigt bra, fri från ammoniak, tar bara 10 min att verka, glossy glossy och fint fint! Hehehe... Här får nu en bild av snälla mee!!

ser fin och bra ut!! Eller? Kommentera och diskutera hihihih<33

Julhandel!

Jag och en kompis ska på stan idag för att julhandla! Det ska bli jättekul, och då ska jag b.l.a. titta på Herba Shine, en toning som verkar vara snygg! Vet ej vilken färg, men får kolla när jag är på plats=)) annars här då, jo, det är väl ganska bra... Har tagit en skön dusch och spolat bort en hemsk mardröm jag hade på natten. Eeewww....:'( så nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning, för snart så ska vi åka!

här har vi Bar Refali (stavning), som är garniers ansikte för Herba Shine. Fin färg, men skulle den passa mig?

Jag just nu

vet inte vad jag ska skriva. rubriken säger väl allt.

Tävling?

Hejsvejs fina bloggläsare! Allt bra med er? Jag mår fintfint just nu... =)) Blir så glad av alla söta kommentarer jag får av er! Riktigt najs! Tack! Fortsätt med det, för jag vill gärna lära känna mina bloggläsare!
Iaf, nog snackat om er MOHAHAHA, för nu ska vi prata om min kära blogg!



VILL NI HA NÅGON TÄVLING? I SÅ FALL, VILKEN SLAGS TÄVLING VILL NI HA? KOM GÄRNA MED IDEÉR!
Alla andra bloggare har ju tävlingar om ditten och datten, men jag undrar om det är tillräckligt många här som vill? Det kan vara frågestund, (om ni vill ha det så säg det så berättar jag mer om regler osv.), tävlingar om länkningar, men att dela ut saker går inte som ni kanske förstår. Så kom gärna med ideér!
// KRAM, DIN NAWIS^^

Utbränd och boktips

HAHAHA, det låter som jag ät typ vuxen och är utbränd. Men det är jag! Jag är så jävla trött att jag snart spyr. Teater, skola, teater, skola, läxa, teater, osv. HELA TIDEN! Jag blur galen snart. Vill bara lägga mig ner och pusta ut. Kanske läsa. Det har jag redan gjort. Boken heter "Pilträdens systrar" och är skriven av samma författare till Systrar i jeans, (har nån läst den asbra boken?!), hon heter väl Ann Brashares.. LÄS DEN BOKEN!!

så ser den ut!! JÄTTEBRA.

HEJ DU GLADE

Hejsan! Idag känns det mycket bättre och jag vill göra en ny schysst design!! Har ju lärt mig nu så det ska nog gå bra. Men hur vill nu att den ska se ut?? Tänkte mig, äsch, vet ej.. ska kolla runt lite så får vi se vad den lilla damen här gör....=)) HEHEHE...

Iaf, idag så hade vi bad, (typ första gången på evigheter..), vi skulle simma 30 längder.. pust... så hade vi so och på slutet så såg vi på ett luciatåg de andra i högstadiet hade! det var ganska fint.. förra året var JAG LUCIA!! FÖR HELA SKOLAN TYP... *längtar och får flashbacks*
men nu orkar jag inte skriva mer än att jag ska på teater ikväll igen. denna gången med "En Julsaga". SKA BLI KUL!!
Så hejdå på ett tag, ses sen babes!! <333

Blogglust, var är du??

ÅHH asså gud va jag e trött på bloggen... inga kommentarer, inga nya spännande inlägg, tråkig design, FAN va jag e trött på bloggskiten just nu. Ibland är det ju bara så. Gnistan är gone with the wind. Känner att det inte är något att skriva om. FAN. FAN. FAN. Egentligen älskar jag att blogga, så kul att uppdatera och ha en del läsare. Men nu, lixom hallå?! var är du blogglust? Ingen vill väl läsa? Serious? Bara en vanlig blogg, en av hundratusentals typ...:( så då känns det ju lite pissigt minst sagt... vill kanske starta en ny blogg? men vad ska den handla om? och förresten har jag ju NAWIS som jag jobbat med i typ hundra år, så why in hell bara lägga ner allt? I LOVE YOU BLOGIE, men har tappat den ökända gnistan... Vill bara dra ner mig i jorden en stund... så hejdå och vi får se vad som händer..

I framtiden är allt möjligt...



p.s jag har faktiskt startat en "test-blogg" där jag testar lite design innan jag sätter in den i bloggen. ska kanske göra den till en vanlig blogg också? vill ni se den? i såna fall, klicka in er på:
www.nawis.blogg.se/ettansett
d.s

<333333 är så svårt

ingenting är väl svårare än kärlek?? ibland är det så jävla jobbigt... men härligt på samma gång.. tråkigt bara när den presonen inte vet vad man känner...:( men jag gillar dig ändå, på något konstigt sätt. det bara är så. kan inte hjälpa det?!

UPPVISNING!

Hinner inte skriva nåt långt, mer än att jag ska spela upp undomsgrupps-teatern, jippie! så kan inte uppdatera på ett tag! kramar!

Godnatt asså


jag är så trött att jag bara vill sova. imorron är det ju måndag så det vore bra om jag la mig tidigt. men det gör ju jag alltid på vardagar! (men om man sover över, hehehehehehe)
och nu kom jag på att vi har ett svenska-prov på tisdag! typ 4 kap.....=( men svenska är lätt så det går nog bra!
och så säger jag det än gång för alla:

Brunett? Blondette?


min hårfärg just nu! På bilden är den ju ganska fin, men är so sick of it, så hjälp mig!
brunett á la julia elr
eller blondette? välj en hårfärg som du tycker skulle passa mig! julia är n.o. 1, sedan kommer whitney o.s.v.
LYCKA TILL OCH STORT TACK!!


091206

Goddagens mina sötis läsare!!! Jag är ganska pigg idag, (obs. ganska), och vaknade någon kring halv 10. Idag blev jag iaf inte väckt av tintin....  Mamma undrar om jag vill gå och ta en promenad med tintin nu. Men jag vet inte. Vill dra täcket över huvudet just nu. Känner mig lixom loj. Pigg men loj. Typiskt söndag. Aja, idag ska vi nog baka pepparkakor!! Det ska bli najs. Jag älskar ju degen...=)) Ska nog ta bilder, men jag har glömt bort, (igen), att ladda batterierna till kameran, men det ska göras nu, sååååå, hejdå på ett tag!!!

Tvåkort

Jag, mama och papa spelade tvåkort. Vet ni vad det är?? Svar: Ett jätteroligt kortspel!!!
Föst gick det sådär, men på slutet, då ni!! Mohahahahaha!!! (eh ja, jag kan inte skratta onskefullt men who cares?!) jag fick 185 points!!! WIHEEEE!!!

GILLAR NI KORTSPEL??

Supertrött julhandel

Hej du glade,
ta en spade,
och gräv ner dej,
så jag slipper se dej!

HAHAHAHA. vet inte varför jag skrev så... kanske pga att jag är supertrött?? hehehehe...
iaf, idag så är det inte fint väder. snö har vi ju iaf, men solen lixom, var är du??? men jag tror att jag och daddy ska till stan idag och julhandla!! det ska nog bli najs. mamma orkar nog inte... :( men jag måste köpa julklappar till både mamma och pappa, har inte gjort det ännu... är det bara jag elr?? men vet nog vad jag ska köpa till mamma så det fixar nog sig. (fast pappa?? vad önskar han sig?? typ inget.. varje år samma sak typ...)
men åhhh... insåg att min kamera har laddat ur sig!! och jag har typ blivit beronde av att ta kort...!!! aja, idag får ni nöja er med gamla bilder..................... jaja, tjarå så syns vi sen babes!!

Designadinblogg jah vet

Ok, inga fler behöver säga designadinblogg.se mer.
Jag vet redan det, men det står inte där så nu behöver ni inte svara det mer.
Iaf, här kommer



SKA NI SE PÅ IDOL????????????????????
OCH I SÅ FALL VEM HEJJAR NI PÅ?????????????
Mee hejjar inte direkt på nån, men om ngn skulle vinna skulle det vara TOVE.


Lite hjälp skulle passa bra!!

ok, ni som är behändiga med datorer och deisgnen på bloggen, nu är det er tid att visa vad ni kan för en som jag, en nybörjare på design!!

JAG VILL VETA HUR MAN ÄNDRAR FÄRG DÄR DET STÅR VEM SOM SKICKAT KOMMENTAREN, TEX ANNA....
Av någon andledning så fick jag till det när jag gjorde första designen, och det blev blått. Men hallå?! jag har bytt och nu passar inte det, OCH JAG VILL BYTA!!

Så, den som kan det får en länknig och ETT STORT TACK!!!

Väldigt tacksam för svar,
din nawis^^

I Svartis tankar

hahaha, jaa undrar vad hon tänker på!! Hon ser iaf ganska nöjd ut!!

Vänner!

What's up my darlings??

Mår ni bra?? Det gör jag just nu. Jag har duschat och det var sköönt. Som vanligt blev det ingen dans idag heller!!! Asså gud va sur jag blir!! Det är supertrist. Och nu måste jag vänta till v.3 nästa år för att få börja dansa!!
Dans-nerverna är irriterade!!
Jaja, jag blir glad iaf för att imorron är det FREDAG!! Denna veckan har svischat förbi. Men så kul det varit!! Och nästa vecka spelar vi upp ungdoms-grupps teatern. Det ska bli naaaajs!!!
Puzzisar!!!





Jul-design!!

OJOJ, sry för stöket här i min lilla blogg!! Gör om till min juldesign så det kommer att se för jävligt ut ett tag till... Men snart får ni se resultatet!!

091202

Hej hej mina små kottar som Kenza sa!!

Hur mår ni idag då kära vänner?? Jag mår sisådär. Skönt att jag har ledigt från alla aktiviter, fast ändå inte. det finns ett litet sug efter teater. som alltid.
Jaha, iaf så har jag varit på skola och haft lite olika vanliga tråksaker. Fast allt är ju inte tråkigt. Nej nej.
Men jag hatar onsdagar. Det kanske jag sagt förut??
Hursomhelst så funderar jag få att serious byta design här i min lilla blogg. Vore inte det funny?? Lite förändringar livar bara upp. Ska kolla runt lite så får ni se...xP
Och det komer mer roligt, jag har nämligen laddat upp min första videoblogg från vidoefy.me!!! Den laddar upp nu så den kommer inom kort!! Så, idag ska det fixas och röjas här!! Kram!!!

första bilden på moi oxå!!! ganska fin bild som jag tog igår!! denna bjuder jag på!!

Snart musik!

Hejsan! Jag är i skolan, på rast. Nu är det musik. Hehe... Så jag skriver inge mer. Tja då!

Hundbus i snön!!!!

Åh, vad jag har haft det roligt när jag och Tintin var ute och lekte i snön!! Han fullkomligt älskar snön!! Och det passar honom så bra, för han är vit och allt.... Min lille snöängel HAHAHAHA!!!!

KOLA HUR SÖT HAN ÄR!!! oj, det låter som jag skryter. som en mamma så bara pratar om hur bra ens dotter/son är i skolan... jag är värsta mamman!! men han är ju som mitt lilla barn. I WILL ALWAYS LOVE YOU TINTIN!!!!!!!!!

RSS 2.0