Snögrotta

Hej! Oj sry, men jag har inte orkat uppdatera!
Iaf, idag spenderade jag dagen med min bästis M! Vi hade roligt, konstigt?! Hhih.. ((: Vi va ute och klättrade i min stooora snöhög, och hittade en ascool bumling, kan inte beskriva hur den såg ut riktigt... Anyway, vi hittade en lite springa i den andra änden och började gräva! Tillslut fick vi en jättehäftig grotta med tak och allt. Det var så mysigt så! <33 Vi år tacos, med världens godaste nachos! :) Sen var hon tvungen att åka hem, vid halv 4... Hörs, måste se på finalen av femmilen!!

En Prinsessas Dagbok 5

Hej små söta!
Vad har ni gjort denna lördag? :)
Jag har varit på stan och köpt ett fint nagellack, i pärlemor. Det påminner mig om fransk manikyr, vilket jag älskar! Jag är helt beronde av nagellack och friska naglar!* Det är väldigt viktigt tycker jag, att ha friska naglar alltså. Jag menar inte att man behöver gå till en salong och få sina naglar á la Kissie, men att ta hand om dem och se till att dem mår bra är viktigt! Som med resten av kroppen! Elr hur!?

Iaf, sen köpte jag lite böcker på bokrean, "Babbeldrottningen" av Meg Cabot och "En prinsessa i rosa, En Prinsessas Dagbok 5" av samma författare. Älskar "En Prinsessas Dagbok", bästa boken ever! (Såhär långt... *blink*) Så efter stan har jag legat och läst! Har redan läst 80 sidor av "En Prinsessas Dagbok 5"! Så går det när böcker är så bra! ;-)
Skulle gärna velat lägga in bilder på allt, men tyvärr är det krångel med det. Lägger iställer upp Google bilder på böckerna och pärlemor. Love YA! <333

Bilden säger väl allt om man läst texten hihih...






* Visste ni att jag har 20 nagellack nu...  HAHAHA!

DISCO

Tjenare! ((:
I am home now, fick sluta lite tidigare xd Bra det, så jag kan vila ut mig innan det är dags för DISCO. Ska hinna göra mig i ordning, ta bort nagelllack m.m., och allt det ska hinnas innan kvart i fyra! Så jag antar att dettta blir det sista för idag, kommer ju hem kl 11 typ!! Nu ska jag äta, HÖRS babes. Kom ihåg: Love ya! <3333

PAAARRRTTYYYYTIMEEEE





I've got a feeling...

... that tomorrow night will be CRAZY
Imorn är det ju disco! Hoppas att discot blir lyckat och många kommer, *cashing*. Från fyra till halv 11 ungefär, så jag kommer vara stendöd när jag kommer hem... Men det är det värt! ((:

Var just på teatern btw, hade askul! Kände förut att jag hade tappat lusten men när jag var där kände jag teatergenern i mig väckas till liv, hahaha! xd Vi gick igenom mest, fick spela lite... :) Nej, nu måste jag dra! HÖRS babylove! <3

älskar budskapet, har inget att göra med texten dock... 8D

Bye bye Umeå!

OBS!! Detta var gårdagens inlägg. Publiceras nu... ;O
Ang. det förra inlägget, var bara sur! ^^


Hej hej! :) Kom inte med nåt igår, men jag skrev faktiskt ett jättelångt inlägg som inte sparades! :( Så då blev jag sur och orkade inte skriva ett till... ^^ Det är så typiskt, för när man skriver ett långt inlägg så publiceras det inte!! ohh, hate that!! :@ AJA, jag var igår magsjuk hela dagen pga av att jag åt bearniessås! (stavning!). Så då låg jag hemma hela dagen och hade ont i magen! :(((((( Men nu mår jag bra igen, tur det!! :)
Just nu sitter jag i en hyrbil och åker från Umeå! Glömde berätta det, men idag så hämtade vi upp mamma fån Umeå, (för ni som inte vet: Hon var där pga att hon har bröstcancer och skulle strålas där), så vi åkte upp ca halv 10 i en hyrbil, Volkswagen Passat, och begav oss uppåt. Några timmar senare och 38 mil senare var vi framme i Umeå och hämtade mamma. Vi gick till ett mysigt café/restaurang som hette Göteborg (ehh? I Umeå? Hehehe), som låg i ett gammalt fängelse! Dock var det jättemysigt och hur gott som helst! ^^ Så nu åker vi från Umeå, haha äntligen!, och beräknas komma hem ca halv 9? Det får vi se!
Btw, jag har skapat en till blogg, en underblogg till denna, som heter nawisdreams. Det är en mer personlig blogg! Hoppas att ni läser den med. LOVE.

PLUGG

HEJ! :)
Fryser ni som jag gör? Det borde ni göra. Det är ju fan över 20 minus ute hos mig! Brrrr.... Längtar tills vårvintern, när snön smälter och det blir varmare... Fast ännu mer längtar jag till LONDON! Hahha, ska bli så jäkla kul. Lovar att ta en massa bilder om denna dampsladd vill fungera det vill säga... JAJA, nu berättar jag om idag istället...

Vi har jobbat med Canada, räknat matte, varit på SO och tränat inför provet på torsdag, (ha, jag är borta då! fast iförsig för jag ju göra det nästa måndag instead...), varit på franskan, sett på film. Dagen i ett nötskal! Men nu ska jag inte skriva mer för I have so damn much to do! Franska och Canada-redovisning på onsdag och religionsprovet på torsdag läs måndag. Orkar inte plugga men får ta mig i kragen och bara börja. HÖRS.

LOOOOVE.

Kall puss

TJA

Idag så har jag:

Åkt skidor med mamma, pappa och Tintin! Trots kylan!
Ritat, blev jättenöjd!
Chillat

Har tagit det lugnt, har inte orkat mer lixom. Ska spela Wii snart och sen se på reprisen av när svenskarna tog guld och brons! XD Vad ska ni hitta på denna kalla söndag? HÖRS.

love.



Candygirl ;)

Hej!
Uhh, är mätt! Känns som jag kommer att få tandvärk... Har ätit godis, länge sedan nu!!! xd Ska nog borsta tänderna.... Sedan ska jag titta på Melodifestilvalen, fast om det inte är nåt bra ser jag på OS istället! Anja Pärsson kom väl på 8:e plats, elr iaf är hon det just nu. För en stund sen ritade jag, det var askul! Ritade en tjej, som skulle va kändis, blev jäkligt nöjd! Har blivit duktig på det nu.. Nej, nu börjar det, hörs!

Gott men o så dåligt!

Tiggare

Hej!
Har ätit frukost nu, känner mig fortfarande trött dock... Somnade ganska sent! Såg på när Anna Haag vann silvermedaljen, wihoo! :) Men nu ska jag berätta om den roliga gårdagen!! xp
Nästa fredag ska min klass ha ett disco, så då behöver man ju lite priser till lotteriet och tävlingarna. Så då gav sig jag och två kompisar till ut för att "tigga" priser!
Sista lektionen hade vi skidor så det var lite stök med att få dem undanstökade, för vem vill bära på skidor i stan? Fast vi var snabba och vi fick vänta på bussen i ca en kvart, stå där ute och frysa benen av sig! :( Men sen kom bussen och vi satte oss längst bak! Fast det var inte så lyckat, ett par ungdomar som satt framför oss var snuskiga!
När vi kom in till stan började vi på lindex och fick tre fina vita sommarväskor! Sedan flöt det på och vi gick in till gallerior! Vi kom ju på den briljanta ideén att kolla på frisörsalonger och fick en massa fina hårprodukter! Vi var i stan och tiggde ganska länge, det var jättekul! Vi hade flyt! xD
DET HÄR FICK VI:

Hårprodukter
Solglasögon
Plånböcker
Neccesärer (stavning?)
Väskor
Prov-parfym
Läppbalsam
M.m

Ganska fint va?! AJA, hörs!

En annan sorts tiggare.....

I'm still here b*tch

Hej!
Skulle ju ta ett break, det ska jag nog lite till, eller i vart fall inte blogga lika ofta som förut!
Men att sluta helt ännu skulle aldrig falla mig in ändå, älskar ju att skriva och älskar er!!! <3 Hoppas att ni hör av er och gör bloggen mer levande! När jag sedan kommer tillbaka och får respons så lovar jag att hålla upp tempot och skriva om er andra saker, som tips och mina åsikter. Ni gör bloggen levande, och just nu känns den död. Respons babes! :) AJA, keep it up and we will see when I come back again.

Is this the end?

Hej! Hemma idag från skolan. Behöver verkligen vila ut mig, är typ helt utslagen... :(
Men det jag ville säga var att jag inte finner det intressant att blogga längre? :O
Känns som ingen läser och ingen kommenterar...
Och så allt det här som händer med mina vänner just nu....
Fatta att det inte hjälper upp...
Och så har det varit så skönt att inte blogga!
SÅ, jag tar en bloggpaus, vet inte hur länge men ett tag! Ni verkar ju ha ert liv på ett annat håll än här så jag tror att ingen direkt kommer att sakna mig..... :'(
Om jag beslutar mig för att sluta kommer jag skriva ett avskedsbrev.

Älskar er!!






PS. Om ni vill ha mig tillbaka får ni visa det också!!!!!! DS.

Dött

Hej! Vet inte vad jag ska skriva... Humöret är ju dalande nu.... Pratade med skolsyster och kompis, var skönt iaf. Sedan med hon som skär sig, jobbigt men bra. Just nu smsar jag med hon som har bulimi.... Ska dansa idag också btw. Detta är väl det sista idag. Om jag inte måste skriva av mig förstås. Mörk tid asså. Ge mig stöd! Älskar er alla. <333 Syns.



That happy time......................................





Dött, allting är dött....................

Ligga lågt

Hej!
Har inte bloggat.. Pallar verkligen inte!! Känns så dött nu lixom. Inte meningsfullt att bara skriva tråkgrejer om mitt liv, för det händer ju som inget kul? Inte direkt som Kenza, Foki eller som ni som läser? Läser ju era bloggar och dem är så bra! <3 Så det känns dumt. Men det var inte det jag skulle skriva om....
Nej, för ni vet ju min vän som har bulimi? Det räcker ju med att gå runt och bära på det med en till medan alla andra går runt och är lyckligt lottade lixom?! Och sedan, guess what...?! En annan god vän skär sig!
Fatta hur jobbigt det är! Kan inte beskriva... Det är ju ändå inte jag som har det, men ändå! Det är fortfarande hemskt! .....:( Så hoppas att ni förstår att jag ligger lågt nu ett tag för att smälta det som hänt. Älskar er, kom ihåg det! <333

Ute i snön!

Tjaa bloggen! :D
Görs? Haft det fett najs? I hope so. För det har jag!
Pappas kusin och hans fru kom ju och hälsade på, sen åkte dem till Sthlm igen. Men bästis kom och vi gick ut med Tintin först. Då åkte vi i backen, var roligt! Förutom då att Tintin sprang framför... ;-) Sen släppte vi in honom och började bygga på ett hotell i vår stora snöhög! Det var tungt och jättekul, det är så roligt att planera och bygga! :D Vi gjorde lobbyn, receptionen, gångar, början till en matsal, början till restuarangen. Imorn kommer hon till mig igen för att bygga lite mer! Najsigt! :) Hörs lite senare folks! pusssssss

Det ser ut som Tintin röker... Men det är som tur är bara en bitpinne! ;)



Love Is In The Air!

Hejsan hoppsan glada bloggläsare! Sry för dålig uppdatering men kom inte in på bloggen igår...?! Och så är det krångel med att ladda ner bilderna till datan, så jag kan inte visa upp outfiten och naglarna just nu! Men jag har den där kjolen, hur cute som helst! Me love! <333 Och en annan sak jag love:ar, det är ju NI!! GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!! Hoppas att ni har det mysigt och har det trevligt med pojkvän/flickvän/vän/familjen! Man behöver inte ha en partner på Alla hjärtans dag, för det går lika bra med en vän eller familjen! Dagen är ju tillför att sprida kärlek och värme, och det kan man ju ge till vem som helst!! <333 Eller hur?! Idag ska jag träffa pappas kusin och hans fru, dem bor i Sthlm så det blir trevligt att se dem igen! :) Sedan ska jag träffa bästis och åka i dödsbacken, alltså vår väg ner till huset. Det är en brant backe! Varför vi kallar den dödsbacken är för att vi åkte där en gång och det gick supersnabbt och vi ramlade typ!! ;-) HAHA, det var kul på nåt sätt! xD
I presentväg så fick jag geléhjärtan, mums mums mums, en pin där det stod "I love you", och choklad... Tack! Till mina föräldrar gav jag en hjärt-magnet som jag gjort själv på träslöjden! AJA, brukar ni ge presenter på Alla hjärtans dag? Här kommer en bild btw:

PUSS OCH KRAM TILL ER!!

Fixar

Fixar bloggen lite så den ser lite störd ut just nu..... Hope it's ok! :)

Shoppingen today

Hej hej! Sry för dålig update men har varit upptagen med annat! Som att vara i stan och köpa dem här grejerna:

En alla hjärtans dag-kjol, från BikBok. Me like a lot! :)

Depend-nagellack och kjolen i bakgrunden. Nagellacken går i dova pasteller, sooo spring! :) Ska visa sen när jag målat naglarna!
PS. Vet ni att jag tänker börja samla på nagellack.... lovin' it! ds.


PS2. Har fotat med mammmas bästa Canon-systemkamera, lovar att lägga upp dem bilderna sen!! PUSS PUSS! DS2.

London here I come

Hey hey! :) Idag är det ju..... FREEEEEDAAAAGSSSSSMYYYYYSSSSS!!! Jaaa, det är helg folks! XD Alla hjärtans dag också ju! Fett najs! Denna vecka har ju inte varit så betungande, tur det. Men det betyder ju också att nästa vecka blir lite jobbigare... Vi har ju haft kärleksvecka som sagt, var väl kul. Idag då;

Så hade vi "disco" med klassen, dock skittrist med dålig musik och ingen riktig stämning som det var i tisdags! Då var det ju så jäkla kul asså! xP Måste göras om!

Vi åkte skidor i det fina vädret, men hallå?! 6 km I die.. (typ). Not that funny.... :( Och sedan bära allt från skidspåret till skolan, mina armar är typ döda!

Ja, det var väl denna dag. MEN EN KUL SAK ÄR ATT NU HAR VI BOKAT RESAN TILL LONDON! Dock strulade det med hotellet, ni vet, Englands standard är sååå mycket lägre än Sveriges... Så, det blir lite komplicerat.. Men det roliga är ju att vi faktiskt åker! :) Aja, orkar inte skriva mer nu! Hörs sen babes! <333


//din nawis^^


Kom vår, kom!

Hej bloggen! Förlåt för igår men orkade seriöst inte... Mådde ju inte bäst om man säger så.. Men tack för era fina kommentarer, värmer hjärtat mycket! Jag har världens bästa läsare! <3333333
Men nu fokuserar vi få att allt blir bättre med vännen, och för oss alla närstående, som jag då. Älskar dig! <3

Idag då så hade vi lite alla hjärtans dag-pyssel och gjorde kort som vi sedan ska få. Mitt blev nog ganska fint tror jag! :) Sedan såg vi på lite faktafilm om kärlek och sånt, så kallat "Bullen". Ett jättegammalt från 90-talet! program! Har någon av er sett "Bullen"? Hahha.... ;-) SO:n handlade också om kärlek. Denna gång delades vi in i grupper och gjorde ett "kärlekskryss" som handlade då om kärlek, historia och lite sånt. Som: "Vad heter kärleksgudinnan i den grekiska mytologin?". Och så fick man alternativ. Vår grupp fick alla rätt och vann! Vi gjorde även lite annat. Skojsigt! :) Idag är det ju sagt teater men det pallar jag inte, pga vännen och huvudvärk... Skolan bygger om och ventilerna är nedstängda och det är iskallt i klassrummet, så det är ju inte så konstigt om jag har ont... :( Mamma kom hem idag också och inte imorn, vill ju passa på då också. Men ha det kul på teatern ändå!
PUSS älskar er och fortsätt att skriva så fint! <33

Härlig bild... Tagen förra året när isen smälte... JAG LÄNGTAR EFTER VÅREN!!

Mår dåligt... Orkar inte blogga

Hade kul igår, verkligen askul men orkar inte skriva om det nu. Min vän har en allvarlig bulimi och mår skit. Det är jobbigt för mig... :( Förstår hur hon känner eftersom jag hade anorexia förut, (men inte bulimi då tur nog!). Så ni förstår väl att jag inte orkar blogga nu... Gör mig på bättre humör snälla....

Tre gånger dans

Hej kära läsare! :) Allt bra idag? Gjort något kul? Tell me then! xD
Nåväl. Idag så fortsatte vi med "kärleksveckan", denna gång så delade vi upp oss i två grupper, tjejerna mot killarna. Sen satt vi och skrev frågor till varandra, om typ pubertet och så. Hahaha, hade kuligt! ;-) Sedan skulle vi svara på killarnas frågor och dem på våra! HAAHHA, jag älskar min klass! <333 Sen hade vi idrott, och vi fortsatte med gymnastik. Nu så körde vi "hoppgymnastik". Det betyder att vi gjorde kullerbyttor på smala plintar, hoppade på små trampoliner, och i allmänhet bara hoppade omkring... Det var jätteroligt tills jag gjorde illa mig lite. Jag gör alltid illa mig!! POOOR ME! Men det är bra nu, var ju bara ett litet sår... Senare idag då så ska jag och Emma iväg och dansa för första gången denna termin, disco-street. Har längtat efter att dansa med dig ju Emmisen! Efter det ska vi direkt åka till skolan och dansa pardans med klassen och några till... Snacka mycket dans! Men det är kul, fast pardans är inte lika roligt då men men... AJA, jag kan tyvärr inte ladda ner någon ny bild eftersom jag inte hittar kameran! Men snart, snart! Promise you! Och jag byter inte design just nu, har inte tid och lust. Så jag tar tillbaka den gamla headern. Love love! <3

Japp, det är jag... I en verkligen smickrande bild...
//din nawis^^

Kärleksvecka.......

Hej hej bloggen!
Idag så har jag varit på skolan, suprise? Men lite annorlunda idag, för denna vecka är det kärleksvecka på skolan... Vilket betyder snack om puberteten, hela dagen lång typ... Inte så himla kul då... Men men, vi hade också franska. Denna gång fick vi igen våra prov, fick riktigt bra! Jippie! Många fick ganska dåligt, men dem bryr sig typ inte?! Hallå, snart får vi betyg på riktigt så då måste man ju plugga?! Man gör det för sig själv och inte för någon annan. Tänk vilka möjligheter man får i livet om man pluggar och får bra betyg! Your dreams may come true...
Sedan efter skolan var jag med bästis! Vi drack varm choklad och åt marsmallows! (stavning...). Yummy yummy! :) Sedan var vi ute hela tiden och byggde på vårt hotell! HAHA, fett najs asså. Nu då så ska jag ta en dusch och sedan slappa, skola imorn lixom... Men grej är att vi ska ha "dansavslutning" imorn för att visa upp vad vi lärt oss för föräldrarna, ska väl bli sådär... Kul att dansa men inte visa upp sådär... AJA, that's tomorrow... PUSS!

ETT STORT PS. DESIGEN, BIG MESS. FIXAR NU SÅ SRY OM DET ÄR LITE KNÄPPT....DS.

Snöhotell och London

Hejsan hoppsan bloggen!
Hoppas att ni haft en riktigt trevlig dag! Det har jag nämligen! Har njutit av det underbara vädret och varit ute i stort sett hela dagen. Först så åkte familjen pulka ner för vår backe, det var jättekul! Tintin var såklart också med och han hade också jätteroligt! Han blev helt slut efter han hade sprungit som en galning... ;) Söt... Sedan skulle mamma, pappa och Tintin till våra vänner för att diskutera London! Vi ska nämligen åka dit i April nån gång... Min brosa studerar ju där så man får passa på... En vän har börjat på en resebyrå så han ska hjälpa oss att boka och så där... ÅH vad jag längtar.... *drömmande*
Medan dem var där var jag med bästis. Vi var ute hela tin... Och hade skitskoj! Hon och hennes syskon hade börjat på ett "snöhotell". Fatta vad kul det var att planera och skotta och gräva och leka och slita!! HAHAHA. Love you <333 Nu ska jag spåna lite om designen så vi får se om det blir ett till inlägg... Tror det iaf!  Puss och kram! Ha det bäst! :)

//din nawis^^

Dax för en ny design

Godmorgon på er!
Idag var det tänkt att spåna lite på bloggdesignen, är inte riktigt nöjd just nu. Kanske lite mer avancerat i kodmallen och så. Vi får se. Just nu tittar jag runt lite för att få inspration. :) Önska mig lycka till!!!
Sedan ska jag också åka lite snowracer och pulka, ska bli jättekul med Tintin och allt. Så vi hörs lite senare, puss puss! <33333

Renault vs. Hyundai

Hej bloggen! Dagen blev väl inte som jag hade skrivit, haha. När blir det det..?! Istället för en slappdag så åkte hela familjen till stan o kollade på bilar. Vi har ju loxom världens minsta bil, så vi måste köpa en ny. Vi kollade på en Hyundai idag, den var ganska cool. Testkörde* den och den var riktigt behaglig i think! Men förut har vi ju sett på en Renault Modus, är förälskad i den... Fight! ;-) Innan vi åkte hem så köpte vi lite thai take-away, godaste ever asså! :) Nu ska jag väl slappa lite och njuta av helgen, och såklart se Melodifestivalen! Ska bli kul..... Ses!

* En tanke: Att man bara kan testköra så där, utan att någon kan kontrollera så att man inte bara sticker iväg. Om jag vore biltjuv skulle jag lätt "testköra" och sedan bara åka därifrån... Haha! Jag är knäpp....



Today and yesterday

Trevlig lördag på er alla! :) Hoppas att ni har sovit gott! Jag har väl sovit sisådär, lite halvdant pga; en massa drömmar, mens, och jag först vaknade den "vanliga" tiden, alltså 7.... :(
Men men, har ätit frukost nu och ska bara göra mig klar, sen ska jag väl spela lite Sims! Hahah, hade en sån lust för det... Ibland bara älskar man att göra nya familjer och bygga hus! =) Skrev ju aldrig om igår, hade bara inte tid. Men vi åkte skridskor och dansade för sista gången på skolan, lärde oss även att dansa "shottis", hur det nu stavas. Var väldigt kul! Hemma var jag med mamma som kom hem igår och såg på Let's Dance. Förra dagen i ett nötskal! ;-) Ses snart!

ps. sluta inte lyssna på "Don't tell me that it's over", finns i förra inlägget.... ds.


Random pic

Don't tell me that it's over

Amy Macdonald har kommit med en ny låt, "Don't tell me that it's over"! Jag som älskar amy bara <3 den, hoppas att ni också tycker om den. Här kommer den:

ps. skriver om dagen sen! ds.

It's complicated

Hej bloggen! Varit på teater alldeles nyss, var kul! Vi fick våra roller, är nöjd med valet. Sagan som vi ska spela är så väldigt komplicerad att förklara, man förtsår lixom inte om man inte hör och har manus i hand... Men pjäsen vi spelar heter iaf "Grumma Grimhild" och är en föröisk saga med mycket symbolik. Jag spelar just då en av dessa tre "Grummor", hon kan förvandla sig. Jag är då den lite mer förtrollande, "vackrare" Grumma, inte som en arg häxa. Och så är jag den nutida Mia, lixom en pararell mot sagan så händer det i nutid. Som ni förstår, svårt att förklara.
Men men, vi hörs mer imorn, kommer nog lite fler inlägg då. Pusss!!!!!!

Godnatt typ... :)


Mexico och matteläxan

Hej bloggen! Sent inlägg idag... Men men, här kommer ett hursomhelst!
Idag på skolan hade vi ganska kul! Och faktiskt tror jag att jag kan typ ändra mig gällande onsdagar! Vi har ju roliga ämnen då lixom.. Hahah, vi får se! Gammal vana.. ;-)
Vår lärare kom tillbaka från sin resa, hon hade varit i Mexico och Florida typ, åkt på kryssning där. Lät väl sisådär kul, gillar inte stora båtar! Läskigt... Annars idag hade vi musik och slöjd. Me like a lot! :) Riktit roliga ämen och riktigt bra lärare! xD Efter skolan var jag med Friiiida! xP Vi nördade på lite spel på datan, typ en massa töntiga "tjejspel" som vi körde när vi var sjuka samtidigt i höstas. Haha, funny!!! Nu då så ska jag göra matteläxan och sedan typ sova... Somnade 12 igårkväll, var såååååååååååååå trött imorse!!! Så puss puss, ha det bäst!

FF

HAY! :)

Händer just nu? Själv har jag ätit, potatismos med köttbullar och underbart god sås! Tänk att något sånt kan vara så gott! (Fast min superpappa till kock kan göra vad som helst gott!) Resten av tiden har spenderats med att skriva på min "roman"/berättelse som jag skriver på datan. Har kanske inte berättat det men jag har typ alltid varit en "författare"... En berättelse jag skrev i femman är 4 häften lång! Och den är inte färdig ännu! Jag har en viss tendens till att skriva långt ehmm... Och såklart har moi spelat Wii! Cyklat har jag gjort, snart pro! :) :) :) 997 points har jag, 1000 till pro... :/ Ikväll kommer pappa vara borta på möte, ff you know... AHAHA, sånt sa man när man var en liten skit... ;-) Men nu ska jag på promenad, hörs sen babes!


Russin Roulette

Skoldag, check!

Hej sötisar! Idag slutade vi tidigare, halv 2 whoa! Hade idrott, var kul! Körde gymnastik, typ göra kullebyttor i ringarna och snurra på stängerna! Lite svårt att förklara men det var najs! :) Har haft lite engelska och såna vanliga ämnen, kan vara kul ibland men inte när det blir för mycket grammatik... Även fast det är lätt liksom.... :/
Idag började vi också med att gå till skolsyster för en sådan där "kontroll", kolla vikt, längd och trivsel. Gillar inte vår skolas skolsyster! Hon är så butter! Och så är det inte så kul när man ska ta av sig tröjan för att kolla ryggen... Men men, lika bra att göra det... ://///
Läxa genom hela veckan är ett tabellpapper, inte världens roligaste.... Oj, blir negativ nu, till rubriken! ;-)
Lyssnar lite på Rihanna, Russian Roulette. Den är väldigt bra men sorglig! Stackars stackars Rihanna som blev misshandlad! Hatar Chris Brown nu!! Men hon är stark som vågar prata om det, som i Skavlan tex. Heja Rihanna!
Nu ska jag läsa lite bloggar så puss puss! <3333

En gammal bild på mig, efter att jag färgat håret! Sitter fortfarande i, trots att det är en toning. Men det är ju inte så konstigt, det är som min rikitga hårfärg innan jag blev en blondie.. :)

Bugg och burr...

Hejsan! Här kommer ett försenat inlägg! ;-)

Först idag så dansade vi bugg och foxtrott! :) Bugg är riktigt kul när man kan det! Foxtrott är booring! Det känns som man bara går och går och går och går, ja ni fattar! Vi hade franskprov också, hoppas att det gick bra... *hoppas hoppas hoppas* Men vi går ju bara första året så det är inte så hemskt om man inte kan stava allt, det är bra med en mjukstart! Vi såg också en film om NY, en faktafilm som man skulle skriva en mindmap till. Ni skulle ha sett mitt papper! Helt nerklottrat, fast det mesta visste jag redan... Efter skolan så var man med kompis, Friiiida! Hade jättekul, var tillochmed ute i den -27-30 graders kylan! Huga shaka! Hon har en jättesöt blandis, Chilla, eller som jag kallar henne, Chillisen! *blink*. Hon är en blandning av samojed, golden och schäfer! Söt! Vi lyssnade på musik och slumpade låtar som vi skickade! :) Tack för en rolig dag Friiidisen!
Snart ska jag ringa mamma och hjälpa henne med hennes blogg, jävla bloggtrassel!!!! Så, puss och kraaam!! <333

älskar bilden <3333 ingen är så söt som du när du sover!

RSS 2.0