Snedlugg?

Hej!
Håller på att göra mig färdig för kvällen, men ville slänga in ett inlägg ändå ;)
När jag höll på och fixade mig i spegeln nyss så testade jag att göra en snedlugg. Jag har haft det förut, men då blev den inte så bra så då bytte jag till en rak bena. Men nu kom jag på att snedbena är ju fett coolt! Man ser genast lite rockigare ut. Me like :) Särskilt när min stil är ganska så söt så passar det med en coolare frisyr. Vad tkr ni?

Gammal bild!

Till ungefär såhär?


Nåja, nu måste jag sova! Hörs imorn!

What Is Love?

Hallåhallå!
Vad har ni gjort idag? Själv har vi väl inte gjort ngt speciellt, franska, svenska, SO. Fast vi kunde inte redovisa vår reklam, det funkade inte... :( På slutet av dan så skulle vi skriva om hur våra liv skulle se ut om 15 år! Ska skriva om det sen.. :) Men nu kommer två väldigt okända låtar av Amy! Enjoy as I do!



Rock Bottom...


... Och What Is Love

Grattis till TYSKLAND!

Hejhopp!
Såg ni på ESC igår? GRATTIS TILL TYSKLAND! Rätt låt vann absolut, hon var häftig och annorlunda. Och så har dem ju inte vunnit på så många år, och har ändå varit med flest gånger än ngt annat land!!
Men nu måste jag skynda mig - ska träffa Maja o Tua snart. Så ha det bra!

Det blev shopping med Tua

Hejsvejs!
Var som sagt på stan, och hittade en asfin touchmobil, en Sony Ericsson Xperia X10, (typ? väldigt komplicerade namn haha). Vi kmr nog få det billigt också!
Här är en bild på den:
Det är typ en riktigt supermobil hahah....

Men... Det blev lite mer också! Var med Tua på stan! Vi gick runt i en massa butiker och tittade på kläder. Vi hade dock inte så mkt pengar, så jag köpte bara ett par hårspännen, jättesöta! :) Vi tog en glass och chillade lite. Sedan blev det tråkigt väder och alla butiker hade stängt så då åkte vi hem igen. Men jag hittade en massa saker som jag vill ha! Måste verkligen uppdatera min garderob...!!

Nu ska jag lämna er igen, så ha det bra! Och btw, ska nu se på ESC? Final nu. (Synd att inte Anna kom med dock, men man kan ju se ändå!)

Letande efter en touch

Hej och godmorgon!
Sov ganska långt inatt, dock inte så gott pga mensen.. HATA!
Nu så vi iväg till stan för att kolla efter en touch-mobil! :) Ska kanske få en i födelsedagspresent..! Så nu måste jag skynda mig, hörs senare!

Och btw, har hittat mitt älsklingshalsband, peace-halsbandet! Ska visa er det snart, och kanske dagens outfit? Så hörs!

368:e inlägget

Hej!
Har tråkigt nu, det finns liksom inget att se på på fredagar längre..!! Mamma o pappa ser på "Så ska det låta", men palla. Och "Talang" finner ju ingen mening... Så nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra... Intressant va?!
I helgen så ska vi kanske till stan och titta efter en touch-mobil! Fyller ju snart år :)) Sedan hade jag tänkt mig att ta en "ta-hand-om-mig-dag", har nämligen fått lite produkter som jag kan visa sen. Ska nog ut och powerwalka också!
Men åhhh, fatta vad jag längtar till sommarlovet!! Men vem gör inte det..?! Mamma sa att vi ska åka till Sthlm dem första dagarna på sommarlovet, fett najs ju!! Hoppas att det är varmt där då!
Oh, fatta vad shoppingssugen jag är just nu..!! Oj oj, rörigt inlägg, men måste skriva av mig... Vill åka in till stan och köpa lite grejer, som om nn läser detta, call me!!

Och appropå nothing, ska börja på allvar med att ta kort och piffa upp bloggen lite! Men det vanliga problemt är ju dock att den här PC:n vägrar att ladda upp så man måste göra det på den andra :S It's complicated!

OCH, haha, hittade en blogg idag, vintagevirgin! Hon verkar fett cool, jättehäftig stil som man får inspiration från! Hon kmr från USA. Så, titta in i hennes blogg!
http://msvintagevirgin.blogspot.com/

En söt outfit...
... en retro outfit...
... och en blommig outfit! Visst är hon häftig!!


15 min träning nu...

... Ska ta och göra lite övningar som jag ska göra varje dag! Verkar vara bra!

Och så är det äntligen helg! Nu är det sååå nära sommarlov! Och nästa vecka btw, så ska vi springa 1 mil (!!). Så nu måste jag smörja in lite ormsalva så ljumsken inte kommer värka! Och så måste jag ut och springa idag, har missat nån gång pga ljumsken...! Så, ha det bra så länge!

ps. Gubbarna lägger om nytt tak nu, rakt ovanför mig! Det bankar ashögt.. :@ d.s

En övning jag kör...

Nu måste ngt hända här!

Nu har jag tröttnat!!
Min blogg är död, min design är tråkig, mina inlägg blir bara ointressanta, min statistik sjunker och allt är sämst!

Det första jag tar tag i blir designen. Ska sitta och klura lite nu. Några förslag?

Så nu jäklar måste ngt hända!!!

Nyhetsprogram och förtydligande

Hej!
Idag så har vi väl inte gjort ngt speciellt, har haft slöjd m.m... Men efter skolan så hängde jag med Maja hem :) Vi spelade in ett nyhetsprogram tillsammans med hennes syster. Det var kul!
Nu ska jag göra matteläxan och slappa. Imorn blir det bad btw!

Förtydligande: Jag skrev en kommentar till ett inlägg som handlade om slöja/burka, och då skrev jag att katolska kvinnor inland kan ha det. Då menar jag förstås utomlands, inte här i Sverige! Sedan har ju såklart inte alla det, kanske gamla gummor eller så. I kyrkorna kan man ju ibland ha det också. Hoppas att ni förstår!


En mkt vacker kvinna i slöja. Bra budskap också  ;)

Magnetism och reklamfilm

Hej!
Nu tänkte jag skriva om idag och igår!

Igår så började vi jobba med magnetism. Det var mkt jag inte visste! Vi fick gå runt i klassrummet och testa vad som var magnetiskt. Kul!
Efter skolan så åkte jag, Alva, Ida och Emma till Alva för att spela in vår SO-reklamfilm. SO-grejen handlade om att skapa en egen produkt och "sälja" den. Vi uppfann "Air Outfit Maker", gjord på en "Air Suka?" typ. Det är en grej som man kan skjuta luft på varann. Vi "utvecklade" att genom denna så kunde man "skjuta" sig till den perfekta outfiten. Man importerade kläder från internet som fanns uppkopplat, och sedan sköt man bara och så fick man den perfekta outfiten på bara några sekunder!
Reklamfilmen handlar om tre tjejer, (jag är en av dem), som ska på fest. När dem inser att det bara är 10 min kvar så blir dem superstressade. Då kmr "säljaren" in och tjejerna får testa "Air Outfit Maker'n" och dem älskar den!
Personligen så tkr jag att reklamfilmen är SUPERB.

Idag
så spelade vi upp våra engelska teatrar på scenen. Det blev lite konstigt eftersom Frida inte var där. Vi snackade också om vår klassresa till en ö om några veckor. Ska bli så sjukt kul!! Sedan på idrotten så körde vi boxning! Det var jättekul! Det var oxå jäkligt jobbigt.. Man fick verkligen ut sin ilska!! ;)
Snart ska jag se på ESC, vi är lite nördar på sånt här..

Så, hoppas att det inte blev alltför tråkigt. HÖRS SNART IGEN!




Boxningshandskar, magnet och reklam!


Mintgrönt är skönt

Snart kmr ett inlägg om idag och igår, men tänkte skriva ett lite "roligare" inlägg för en gångs skull.

Jag tkr att mintgrönt är en sådan fin och cool färg som verkar vara inne igen. För ngra dagar sedan så köpte jag "Viva la Diva's" mintgröna nagellack. Ska lägga på det ikväll! Såg även en häftig väska i CHIC, i den färgen.
Vad tkr ni? Är mintgrönt skönt eller gräsligt?

Från French Connection. Pris: 465 kr.

Nagellakcet heter "Marzipan" och kmr från Viva la Diva.

Nu har jag Facebook!

Berättar mer om idag imorron...

Ville bara tala om att jag har skaffat Facebook!
Men aja, verkar ganska kul med Facebook nu har jag insett.. Jag har alltid tyckt illa om Facebook! Nu får jag lov att ändra mig..
Nu ska jag göra mig i ordning. Det finns ju en morgondag också!




På dåligt humör...

...Vill bara slänga mig i väggen... Allt känns så tråkigt och fel! Hata... Hata... Hata!!!!!


Sverige-resa i sommar

Hejhej!
Sry för den usla uppdateringen! Hatar att säga så, vill ju vara på topp och skriva en massa men det funkar inte...:( Har en massa idéer om vad jag kan skriva om men jag gör det aldrig... Dags att bättra sig, eller hur?!

Jaja, igår hände väl inget särskilt, åkte in till stan och köpte lite saker som jag kan visa sen. Sedan vilade jag mest. Men det behödes!

Idag så har jag och pappa varit och badat på badhus. Det jätteskönt! Var väldigt länge sedan jag badade.. Fick använda min nya bikini som jag också ska visa! :) Idag har vi även snackat om vår Sverige-resa! Vi ska nämligen ut i sommar och besöka lite platser...! Första stoppet bli någonstans i Dalarna, hittat ett jättefint hotell som även tar emot hundar! Det är ju ganska svårt att hitta såna hotell... Ska bli fett najs!!

Nu ska jag spela lite Sims2 och sedan fota alla grejer så jag kan lägga upp det på den andra datan! Ses senare då! Sry för det tråkiga inlägget men ville bara informera om att jag inte är död!! (hahah)

PUSS PUSS.

Vi kommer vara vid Siljan i en mysig tätort, Tällberg!




Happily ever after

Hay!
Stack ut till vänenrna igår, det vill säga: Tua och Frida, (Maja kunde inte!). Vi hade det så jäääkla kul! Vi flummade runt och var så lyckliga hihi.. Nej men allvarligt, det var ett tag sedan jag var så glad! :)
Anyways, vi klättrade upp för en stengrej, eller nåt, typ en staty.. Och så satt vi där högst upp på en sten, typ 4-5 m upp. Var lite rädd i början men man vande sig efter ett tag! Där satt vi och chillade lite... ;)
Sedan drog vi ut på en äng och hade kul där. Spelade in en massa filmer o så.. Hade en underbar kväll giirls...
...Och det ska kanske upprepas, ska va me tjejerna lite senare idag!


Idag så har vi inte gjort så mkt, hade engelska, såg på två filmer, hade idrott.. På idrotten i vart fall så spelade vi brännboll. Men jag kunde inte va med, min ljumske gjorde så jäkla ont! Ska smörja in mig med ormsalva så kanske det blir bättre...

Nu ska jag snart åka in till stan för att handla. Sry för ett rörigt inlägg men jag är glaaad! Vill bara ut i solen med mina vänner och bada och chilla!! Så nu ska jag röra på mitt feta arsle (haha) och åka iväg. Puss puss <33

Tua och Frida nån gång på en musiklektion... hahah!! Ska ladda ner mina nya mobbebilder sen!!

Heidi Montag som svarthårig..??

Vad har hänt?! Har "The Hills"-stjärnan Heidi Montag blivit svarthårig?!
Ja, tydligen så tröttnade Heidi på att vara blond och så fake att hon tog till en drastisk åtgärd, hon blev svarhårig! Frågan är nu om hon inte såg liite värre ut nu, nästan ännu mer fake och plastig.. Vad tkr du? Passar Heidi som svarthårig?













*skämt*

Äntligen lite värme!

Hallå!
Imorgon är det fredag, wihoo! :) Vi närmar oss sommarlovet med stormsteg, soo fantastic!!
Idag så har vi haft:
*SO, höll på med vår egna pryl! Ska filma in reklamen på måndag! Berättar mer då
*Bild, som vi inte brukar ha så ofta. Skulle rita en gubbe upp-och-ner, skulle inte tänka på vad det föreställde utan bara följa linjerna... Ganska svårt!
*Inget bad, suprise..?? Hade elevens val istället, pratade lite skit och läste ur "Hata Romeo"


Typ det, kanske ngt mer men jag minns inte ahah..
Nu sitter jag här och filosiferar, *höhöh*.. Ska kanske sätta upp poolen idag! Det är ju äntligen lite varmt här, passar bra! Nu ska jag hitta på ngt konstigt nog. Är lite småarg så det kmr nog ett inlägg i "Mina Åsikter". Älskar att säga vad jag tkr, som detta:

Nej till socialdemokraterna!


Jaa... hejdå!!!!!


Fått en sträckning på halsen

Hej hopp!
Har just duschat efter att ha varit ute på en liten runda! Var jäkligt skönt eftersom jag tvekade så mkt innan, liksom: "Njaa, jag kan ju göra det imorn" eller "Nu ska jag ju ändå göra det så...". Men man måste ta sig i skinnet och dra ut!
Anyways, förra gången jag joggade så gjorde det ont i ljumsken, och samma nu. Pappa säger att jag har fått en sträckning. Typiskt! Så nu får jag ta det lite lugnt och bara powerwalka!

Nu ska jag smörja in min torra hud och sedan slappa lite! Är det ngt bra få teve btw? ;) AJA, hörs hörs sötisar!


Tintin, när han var liten, som försöker doppa sig under en vandring! Gullet... <33

My head is killing me!

Hej!
Idag var jag på skolan igen. Gjorde väl inget speciellt, såg på en film som hette "Låt isbjörnarna sova" typ, franska, slöjd o så. Men grejen är att jag får så jäkla ont i huvet varje gång jag är på skolan!
Såg på ett program igår, "Fråga Doktorn", och dem sa att dålig luft kan vara en orsak till ständig förkylning. Sedan har jag ju varut sjuk så mkt, så att mitt imunförsvar är ganska lågt.. En annan grej är nog att jag inte äter tillräckligt med mat i skolan, för den är ju så jäkla äcklig! D:
Men ändå, det känns inte kul att gå runt och ha ont i huvet hela tiden... Måste göra ngt åt det!!
Jaja, nu ska jag spela lite sims, sedan göra läxan och förhoppningsvis ta en powerwalk-runda! Så vi hörs senare.

Cool bild!

Mobilblogg-sjuk

Har varit hemma idag, e sjuk... Har spelat sims (haha) nästan hela dagen. Hörs imorn! Love from nawis

17:e maj 2010

Häya.
Har just ätit god hemmalagad thaimat, och nu protesterar min mage! Åt alldeles för fort, en ganska vanlig vana jag har dock.. Har också gjort franskaläxan, håller på med sporterna nu! Jag tycker att jag lär mig jättemkt, så kul att läsa ett språk!
Idag då, måndag och tre veckor kvar tills sommarlovet! Längtar så jäkla mkt, mina kusiner kmr ju hit, (dem från USA), och det ska bli så sjukt najs! :)

Idag så redovisade jag och Emma bla Armenien för femmorna! Det gick superb, deras lärare sa:
"Det är den bästa redovisning jag någonsin sett!"
Snacka om att man blev glad!
Vi hade SO också och vi fyra tjejer fortsatte med vår lilla "affärsidé", ska berätta mer om den någon annan gång.
På sista timmen så gjorde vi inbjudningar till vår VÅRSHOW, som vi ska på avslutningen..! Skulle skriva så prydligt att jag arbetade ihjäl mig typ.. Not, men man skulle göra en massa linjer och så och det var svårt!

Nu chattar jag med Frida bye bye!

Yeah! Duffy is a cool cat!


Alla åker ifrån mig

Hej.
Har kanske glömt bort att säga att mamma har åkit på någon rehabliterings-anläggning eller nåt, (hon har ju haft cancer)? Iaf, för nån timme sen så åkte hon iväg med tåget. Det känns som alla åker ifrån mig, det är alltid jag som ser när andra åker bort.
Nu har jag i vart fall ingenting att göra, verkligen nada! Det känns så lame. Och palla skola imorn! Känns lite värdelöst, vi ska ju ändå snart sluta. Vill ha sommarlov..!
Vet att detta är ett tråkigt inlägg, ville bara uppdatera lite. Hoppas att det känns lite roligare imorn. Puss hej.

Saknar en viss person...!

Agillitygrejer

Hej och glad söndag på er!
Har just varit ute och tränat agillity med Tintin, har nämligen köpt lite nya hinder till honom.
Ska bli så sjukt kul att träna med honom sen. Har längtat! :)

Sov till halv 11 idag, mamma väckte mig. Var så jäkla pigg igår kväll eftersom jag sov så länge, och då ville hon väcka mig för imorn är det ju skola.. Men AJA, det var inte så kul..
Snart ska jag äta för att sedan ge mig ut på en joggingrunda. Behöver lite energi innan.. Sedan kmr några vänner för att fika, sså jaa, min dag det.. Har inget mer att skriva så puss puss!

Hittade denna bild... Så jäkla fin!

Vilodag

Hej på er.
När jag vaknade idag hade jag förvisso inte drömt mardrömmar -  men istället så vaknade jag upp hängig och småsjuk! Känns inte så bra! Ska egentligen ut idag och poerwalka/jogga, men mår så dåligt att jag kanske måste skjuta upp det till imorn. Så då förstår ni om jag inte orkat blogga.
Känner mig nedstämd och hängig så vi får ju se hur detta utvecklas. Vill ju så gärna vara ute, vara med kompisar m.m, men vet faktiskt inte om jag orkar... AJA, nu ska jag fortsätta att vila.
HÖRS.

En sjukt vacker kvinna - Christina Hendricks. Vet inte vad hon har med detta att göra, men men, here we go..

damn

Orkar inte blogga, deppad idag. Känt mig dum och töntig i hela kroppen idag så jag har inte orkat. Fattar inte vf men mår inte särskilt bra. Vill bara dra täcket över huvet och inte vakna på ett tag. Så godnatt så hörs vi imorn, och då är jag troligtvis på bättre humör.




Give It All Up

Hur ska min nya design se ut?

Nu tänkte jag ändra lite på designen här. Känns som det behövs!
Men jag vill ha lite tips från er läsare om hur designen kan se ut!
Tar emot alla förslag med glädje! Puss puss :)

Nilen kommer ner från himlen

Kan ni fatta! Man riktigt hör hur regnet bara studsar mot backen och det låter som Nilen kommer nedfarande från himlen. Blir ganska deprimerad, vf måste det regna hela tiden?? Jaja, jag roar mig med detta: http://www.biadesign.se/pratameddatorn/prata/
Man kan "snacka" med datorn! Hade askul! HAHA
Ska snart åka in till stan också. Längtar.
HÖRS

Att bli jagad av Hitler

Tjoflöjt!
Hur har ni sovit? Själv har jag drömt en massa mardrömar, verkligen hemskt! :( Drömde tex. att Hitler jagade mig och en till. Var så läskigt att jag bara ville vakna, och försökte, i drömmen... Nåja, när jag vaknade såg jag såklart, REGN. Vad ska man göra då liksom?? Jag och mamma ska kanske in till stan för att hitta ett par idrottsskor. Behövs! Ska snart göra mig färdig och försöka pigga upp mig lite. Så vi hörs senare! Ha en toppen dag!

Bara bilden av honom gör mig full av avsky!

Regn, regn och... snö?!

Igår var det vackert väder med en klar himmel.
Gissa vad jag såg när jag vaknade idag, (och jag vaknade 9, av att en viss hund sprang runt med sin pipleksak..), det låg SNÖ på backen!! Snacka om att jag blev frustrerad!! Inte ska det snö i maj liksom?!
Efter det har det regnat, regnat och åter regnat. Konstant. Inte kul! Nu när man är ledig och allt vill man ju kunna vara ute och så. Dumt!
Så för att hitta på något åkte jag och pappa in till stan för att hyra lite film och handla. Vi hyrde "Julie och Julia", som vi håller på och ser, och "My one and only". Ska recensera dem när jag sett färdigt. Men kan redan nu säga att "Julie och Julia" är en toppenfilm! :)
Till mat blev det en thailänsk kyckligsoppa, "Tom Ka Gai", någonting.. Det var så gott att jag nästan sprack!
Just nu gör vi inget särskilt, ska väl se färdigt "Julie och Julia". Hörs sen!

Bra för blommorna i vart fall!


Sweet dress

Hey all!
Tänker skriva om dagen lite senare, så istället får ni en fin klänning att titta på! :)

Här är en blommig klänning som jag köpte förra året. Tkr att den är riktigt fin och somrig! Ska använda fler klänningar i sommar så denna ska flitigt användas! ;) Vad tkr ni? Ska jag ha den som avslutningsklänning?

Tränat

Hejhopp!
Har nyss varit ute och powerwalkat/joggat i ca 30 min. Jätteskönt! :) Ska göra det allt oftare nu! Känns så fräscht och bra. Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen och sedan vila lite.. Känner mig så peppad att jag bara vill ut och ta ut ännu mer krafter.. haha... ;)


Bild från någons blogg.

Rockprincess

Tjo'!
Nu har jag ledigt, börjar på måndag igen! Himmelskt. Hoppas bara att vädret blir trevligt så man kan hitta på något, men det är ju liten chans, vi bor ju i Sverige! Haha, nej men, det känns ju så ibland.
Men nu ska inte jag babbla utan visa er första grejen ur mitt badrumsskåp!

Det blir min parfym, Rockprincess från Vera Wang.

Denna parfym fick jag på min namnsdag förra året, och har älskat den sen dess!
Parfymen doftar fräscht och blommigt, med en härlig blandning av flickigt och tufft, vilket också namnet antyder. Jag älskar den inte alltför uppseendeväckande doften och att den passar till alla tillfällen!
Rekomenderas starkt.


Låt dem riktiga artisterna ta plats!

Nu tänkte jag skriva lite om musikindustrin.
Musikindustrin styrs ju nästan helt av, inte helt konstigt, USA.
Därifrån skrivs all musik som blir känd och därifrån kommer alla riktigt stora artister. Det är USA som har skapat idealet om hur en artist ska vara:
Kvinna: Snygg tjej som är villig att sjunga en skitpoplåt med sin ganska så pipiga, inte så ordinära, röst. Sedan ska hon retuscheras och hennes röst ändras. Hon dyker upp på fester och är med i löjliga program. Rösten är inte det viktigaste - bara du är snygg.
Man: Muskelknutte som ser ut som en riktig badboy. Låten blir en snabb upptempo låt och musikvideon blir het där han visar upp sin bara bringa tillsammans med lättklädda tjejer. Han festar med kändisar och gör skandaler, och på detta sätt blir han känd.
Naturligtvis är inte alla såhär, men dem flesta.

Här i Sverige, som är beroende på Hollywood-skvaller, tar såklart efter trenden. Löjliga pojkband som är söta och sexiga tjejer. Så blir det i resten av världen.

Ta tex. Lady Gaga, jag menar, vad har hon gjort sig känd för? Jo, för att vara crazy ha konstiga kostymer på sig. Är det för hennes "otroliga" röst, för hennes egna fantastiska låtar? Nej.

Vad händer då med alla dem entusiastiska och duktiga artister som kanske inte har "idealet", inte bor i USA, men rösten, musiken..!!  Dem försvinner.




RIKTIGA ARTISTER SKRIVER EGNA LÅTAR OCH ÄR SIG SJÄLV.



Musik ska inte ha ett ideal, musik ska väcka folks känslor och beröra in i själen. Musik är för tillfredställa våra sinnen och göra oss hänförda. Inte för att skapa dumma ideal som förvränger bilden av musik.


Amy MacDonald är
en riktig artist. Hon skriver all sin musik själv och har en magnifik röst. Hon är dock inte så känd i USA pga att hon inte har det ideal som dem har där. Men hon är banne mig en artist som borde bli känd. Hon är bäst.

Ny serie i bloggen: Soo nawis-style!

Kände för att fräscha upp bloggen lite, med ny idéer! Snodde Kenzas idé, "Ur mina gardrober", för det skulle jag tycka va kul att läsa + titta på när man är äldre. Jag kmr också visa grejer ur mitt badrumsskåp! Snart drar jag igång med min nya idé, ska bli fett kul tkr jag!! Hoppas att ni också kmr att tycka om det.
Puus puss hej.


Mitt fina egna badrumsskåp som jag fick av pappa och Johan som julklapp. Men ingronera bindorna haha...

En del av mina garderob.

11:e maj 2010

Heey all.
Hemma efter en ganska ok dag! Matte, engelska, bänkbok, you name it. Men på idrotten körde vi dans, för sista gången. Fett roligt ju! Lärde oss lite nya danser, nåt med "Virgina" och något som "American Promenade"??? Sedan körde vi tryckare, (elr på finare språk: foxtrott),och bugg. Bara killarna inte bara gick fram utan rörde på sig var det kul! ;)

Anyways, idag åker Maja till Gbg! Hon ska se på teater och hälsa på hennes farmor m.m... Ha det bäääst myy swweeatttheart!!!! <33:)

Nu ska jag visa min nya kofta från Kappahl, som jag hade idag. Jag tycker den är supersnygg. Sooo my new style! *höhöh*



Vad tycker ni??


Hope

Nu ska jag lägga mig och läsa en kort stund innan jag somnar för att vakna upp inför en ny dag! Imorn ska vi ha idrott, och något annat ofc..! ;) Hörs när jag jag kommer hem! Puss och godnatt.

En vacker bild med ett bra budskap. Hope.

"Fantastic!"

Nu tänkte jag berätta om dagen idag! Det var en ganska rolig dag, inte allt för jobbig.
Jag och Emma redovisade Armenien! Det gick superbra, läraren blev helt paff :):) Jag blev också väldigt nöjd, satte den ordenligt och det var skönt. Jocke sa "Fantastic!", haha.. Tack alla! <3

Sedan hade vi SO, jag, Emma, Alva och Ida fick göra ihop eftersom vi varit sjuka när dem andra började med att göra en egen produkt och "sälja" den. Vi kom på en asbra sak, men kan inte skriva ner dedn nu. Ska sen!

Vi hade en massa andra grejer också, men jag orkar inte skriva ner dem. Nu ska jag knarka lite Amy-låtar, sooo nawis-style *hahahahaha*
Kmr med mer sen! Har en massa grejer på G!

Här kmr en ganska okänd Amy-låt, "Rock Bottom".

Me gillar't.

Nya tag

Hay hay!
Ny vecka, igen! Tiden bara springer iväg, man hinner nästan inte med. Men det är ganska skönt, snart är det ju älskade underbara sommarlov! Nu när jag är back on track efter all sjukdom känner jag mig redo att ta mig an bloggen!! Den är ju tråkig nu, inga bilder och ointressanta bilder. Det tänker jag ändra på! Har kommit på lite idéer, och när jag har tid över ska jag banne mig make it work!!
Men hursomhelst, denna korta vecka, (går bara till onsdag, ledig både torsdag och fredag, kristihimmelsfärd you know! Thanks Jesus for that), har jag hur mkt läxor som helst!
Tills imorn har jag: Matte
Tills på onsdag har jag: Engelska, franska och bokrecension

Så om uppdateringen blir lite låg ändå kan det bero på läxor, läxor och åter läxor. Man märker av att vi ska börja högstadiet..!
Tänkte berätta mer om dagen senare, nu ger jag er lite bilder på hur mitt rumn ser ut nu, efter att jag städat och gjort fint! Enjoy.

Mitt skrivbord...
Min glasbyrå...
Mina sjalar, väskor, och skärp... Var bara tvungen!

I got no roots...

... They're not set in stone/I got no place that I call home/I'm just a low low lonely soul

Var just med vännerna. Känner mig konstig. Äldre. Deppad.




Kul kväll!

Jag, Tua och Frida hade en ganska kul kväll! Vi, (och Maja), brukar ju gå ut ibland på kvällarna och flumma lite.. Ha kul och så. Men idag kunde inte Maja, men vi hade väl ganska najs ändå. Först var det lite lame, så jäkla kallt att man frös ihjäl och så öde! Ibland är det tråkigt att bo på landsbygden, ingenting händer ju här! Finns inget kul att hitta på... Men men, vi gick till Tua då och testade en grej... Som bör hållas hemligt! HAHA.. Sedan blev vi lite hyper och flummade lite till... 8D8DD Vi hade det fett naaaajjs! Måste göras om, att vara crazy är kuuul!!! :):)
Nu ska jag sova, behöver sooova utt! Bye bye sweetpearls!

Love you.


Städdag

Tjaha!
Idag är det ganska varmt och skönt, men jag har städat hela dagen! Har rensat i garderoben, städat på skrivbordet, gjort rent i spegelskåpet, allt! Det var så skönt! :) Nu har jag bara en byrå kvar som jag ska städa, men det kan jag göra snart haha...
Efter städningen så grillade vi för första gången för i år! Det var riktigt mumisgt, mat smakar alltid bäst utomhus!
Sedan åkte vi till stan och gjorde lite grejer, och nu sitter jag här och messar! ;)
Vill va me alla nu, så om ni läser detta. *hööh*, kan vi va me varann??
Skulle vara fett najs!
AJA, vet att jag inte uppdaterat osv. men palla haha.. Jag orkar inte!! Update you later. Byyeeee


Googlebild jag vet...

Soon politik!

Tjo!
Har verkligen pallat skriva idag, insprationen för att blogga är ju så borta nu.. Måste ju fan komma på nåt, haha.. ://
Men men, tänker väl skriva om lite politik, det 'ru!
Trots min unga ålder är jag en stolt Centerpartist!! Go Alliansen!
Ska skriva mer om det.
Jag är ju lite besatt av sånt, höhöh noo, men jag gillar politik, och faaaan va kul det är att diskutera om det! *ensam i världen, meeen daaaahh!! so cool*
Jaja, nu ska jag snart se på ngt program. Hörs imorn sockervadd!

(hhöhöhhöhö)

Hittade en cool bild på ngns blogg. Photoshopad till tusen, men va faan, den är ju häftig! hahah...

"Why don't you love me?"

Hej hallå!
Orkar inte skriva så mkt nu, så ni får nöja er med en video, Beyoncé's nya låt "Why Don't You Love Me"

Vad tycker ni? Jag tycker att låten är ganska bra, men videon är lite too much.. Alla börjar med "Lady GaGa - Style", lite tråkigt.

Armenien!

Hej hopp!
Har just ätit lite och nu sitter jag och slappar.. Ska snart skriva på min berättelse! :) När pappa kmr hem ska vi sätta upp studsmattan, äntligen säger jag. Så kul att hoppa! ;)
Idag då, ganska vanlig-tråkdag. Hade matte och engelska, men sedan hade vi geografi! Vi håller ju på med Asiens länder, och idag var Emma här så vi körde fullt ös! (hahaha) Nej men serisöt, Armenien verkar som ett jättevackert land! Sök på google eller gå in på deras hemsida, http://www.armenica.org/se/. Efter lunchen hade vi idrott! Vi dansade igen.. Va fett kul! HAHA... Appropå dans, ska jag inte gå ikväll. Har missat så många gånger så jag är lite lost, palla att bara ståsom ett fån när det är uppvisning.. Höhöh, men you get the point.

Nu ska försöka skriva lite (och chatta höhö) SÅ PUSS HEJ!

Högsta berget i Armenien, Ararat.

Berättelse i bloggen?

Jag har alltid älskat att skriva. Redan som liten skitunge "berättade" jag högt för barnen på dagis. Älskar att fanatsin får flöda och bara den kan sätta gränser. I femman så skrev jag en berättelse,(som jag inte skrivit slutet på ännnu), som tog upp hela 5 skrivhäften..

Jaja, nu sitter jag här och skriver igen. Fick just en idé, jag kan ju lägga ner en berättelse på min blogg! Skulle vara kul även fast jag är ganska blyg när det gäller sånt. Vad tycker ni?
Nu ska jag skriva färdigt! PUSS HEJ.

Tintin när vi hämtade honom. Gullet <3

Asien

Hej hopp!
Bloggar från den bärbara datan, för här kan man iaf ladda ner bilder..! Vad har ni gjort idag då? :) Måndag och kanske en hatdag för många..? Min dag var helt ok!
Idag började vi med Asien, ganska spännande faktiskt. Asien, tycker jag, är den mest blandade kontinenten. Så många olika kulturer, religioner, männsikor, traditioner, you name it!
Jag valde Armenien, för att en i min släkt,(ingift), kmr där ifrån. Och såklart eftersom det har snackats ganska mkt om det armeniska folkmordet 1915-20. Jag och Emma ska jobba ihop! Och eftersom vi båda är teaterapor kmr det säkert bli ngn teater haha..!
Jaja, resten av dagen var ganska tråkig, SO (nyhetsorientering), matte och svenska..
Snart ska jag och pappa sätta upp studsmattan, har ju inte hunnit den ännu! Sedan ska jag gå en lång promenad med Tintin, har ju en plan..! hmm... vad kan det vara?! *mohahaha*

SÅ PUSS HEJ.

Gårdagens faceloook.. Inget smink inget..

KMR MED EN MASSA BILDER SEN!



Stockholm i mitt hjärta

Hej igen bloggen!
Nej, jag har inte slutat blogga. Då skulle jag ju skriva ett avskedsbrev, (inte för att jag har en stor blogg då men, till ni få som läser ibland)! Men som ni kanske förstår har jag varit i STOCKHOLM! Där var det alldeles underbart!!

Vi åkte alltså på tisdag kväll, och kom fram väldigt sent eftersom trassel med mammas data tog lite tid, (den ramlade i backen så skärmen gick sönder, men allt på datan finns kvar).
onsdagen så skulle mamma då åka till Riksdagen eftersom hon är politisk sakunning för Centerpartiet. Jag fick även gå in i Riksdagen! *stolt* När hon var där så tror jag att jag, pappa och Tintin gick i Humlan (att ha två gator från Humlan är inte direkt fel!! looove it! <3).

torsdagen gick mama och jag för att ta en shoppingtur! So funny, men man blir så avis på att alla butiker som jag älskar inte finns här (topshop, zara, you name it!). Köpte några basicstops i blått, en blå leopardtröja med puffärmar, en kjol i mörkblått collegetyg, från Zara. Från Topshop köpte jag en par urgulliga prickiga shorts, och lite hårasscesoarer (?). Sedan köte jag två par vår/sommar skor från DinSko (behövdes verkligen!). Köpte ett par vanliga tygskor i duvblått och sedan ett par ballerinas som var blommiga! Ska visa allt sen, lovar!

fredagen (valborg) så spelade pappa golf med en gammal polare så då gick jag, mamma och Tintin ut på stan för att strosa lite. Efter ett tag på Kungsgatan så satte vi oss på uteserveringen på Wayne's Coffee (kom till stan!) och stekte lite i solen. Gash so varmt det var! :) När pappa kom hem från golfen så gjorde vi i ordning en picknick och satte oss för att äta i Humlan. I LOVE HUMLAN!

Under lördagen så gjorde vi inget speciellt. Hade en jävla mensvärk!! :(( Men vi åkte iaf till Djursholm för titta på de dyra husen. ;) När vi kom hem åt vi jordgubbar med glass. Årets första jordgubbar var smaskiga!

Och så söndag. Hela dagen har spenderats av att åka den långa vägen hem. Inte så värst kul då benen värker och kroppen är trött. Men vi kom fram ändå vid 6 tiden.
Ja, imorn är det skola igen. PALLA! Men det bästa blir att få träffa kompisarna, love you guys! Vi skulle egentligen sest ikväll men vi orkade inte.. Blev sent så.. AJA, nu ska jag gå till hunden som behöver lite sällskap. HÖRS IMORN MED BILDER!




Livet känns inte lika tungt. Även fast det bara är några plusgrader här och det var kring 17 i Sthlm. Men jag är ändå glad. Så bjuder på denna, för jag har ingen annan att ladda upp haha! (Jag in action).


RSS 2.0