Jag ser det snöar!

Jajamän gott folk. Det snöar! Den 19:e oktober 2010 så började det snöa. Men det kommer troligtvis inte att stanna kvar, det brukar det ju aldrig göra. Men aja, snön är här! Vad tycker ni? Tummen upp eller tummen ner?





Bjuder på några härliga bilder från Kii Studios. Råkade bara komma över deras foton. Lovely, aren't they? :)

Marina and the Diamonds

Hej!
Jag har just hittat min favoritdrog, Marina and the Diamonds. Hennes musik är så hänförande! Häftig, speciell, nyskapande, fräsch och riktigt riktigt bra! Jag är fast!
Vad tycker du?


Hollywood



Mowlig's road





Obsessions




Oh no!



I am not a robot (den här låten spelas med i LINDEX reklamfilm. Och detta är ej den riktiga versionen, den kan jag inte kopiera!)




Numb

Sådär! Det där var ungefär alla låtar av henne, hahha. Min favoritlåt just nu är nog I am not a robot, jag går alltid och nynnar på den. Hoppas att ni gillade låtarna!


xoxo
nawis


Har vi fått vår Reneesme?

SPOILER!

Här har vi nog vår Reneesme. Mackenzie Foy ser ut att vara Bellas och Edwards människo/vampyr barn. Vad tycker ni om henne? Jag tycker att hon är helt okej, faktiskt väldigt bra. Jag menar, det måset ha varit helt sjukt svårt att hitta en passande Reneesme, eftersom hon växer så fort och måste passa till Bella och Edward. Resultatet blev väl ändå ganska bra! Hoppas att ni twi-hards där ute är nöjd med henne!



Btw, visst är Reneesme ett konstigt namn? Jag gillar det inte ... dem skulle ha tagit ett annat namn! hahha ...





Hur död som helst

Jag är bara tvungen att skriva om min dröm som jag drömde inatt, den absolut hemskaste dröm jag någonsin drömt.
Drömmen handlade om att mina att hela min familj förgiftades, även mina husdjur. Det var en av mina kompisar som förgiftade dem. Jag minns att kände mig helt hjälplös, rädd, övergiven och ledsen såklart. En scen som jag minns speciellt väl var när jag såg mina husdjur dö rakt framför mig, och jag kunde inte göra något. Jag bara såg dem sakta dö ... Mina föräldrar såg jag inte dö, men på något sett så hade jag redan sett dem, ligga på golvet.
Det är svårt att förklara drömmen, för den var så absurd och ändå så verklig. Jag ville bara vakna upp, men jag kunde inte. När jag väl vaknade så grät och skrek jag. Ni kan ju fatta hur jobbigt det var!

Min egen slutsats är att jag är väldigt rädd att förlora dem jag älskar. Om det är något jag är jätterädd för - så är det att vara helt övergiven. Så min största skräck gjorde så påmind i drömmen, och nu är jag ännu mer rädd att förlora dem jag älskar. För jag vet att det kommer att kännas om jag förlora dem. Jag skulle inte stå ut.

Det märkliga och läskiga med denna dröm är att Lina drömde samma sak. I en annan dröm, samma natt, så drömde jag även om henne. Vi brukar inte drömma mardrömmar, och att vi drömde samtidigt och allt .... det är creepy.
Drömmen har naglat sig fast i mig. På något sett så känner jag att drömmen kan vara till hjälp till min berättelse, eftersom en av mina karaktärer är med om just något sådant. Det är mycket enklare att skriva om en sådan stor förlust när man själv har varit med om det! Det är som att man kan leva sig in i situationen och sympatisera med karaktären. För ibland känner jag mig verkligen som mina karaktärer. Ibland är det som att dem ser världen genom mina ögon. Jag är verkligen besatt, eller snarare passionerad! Men det är bara kul, man lär sig hur mycket som helst. Det känns redan som jag har levt alla mina karaktärers liv, det är speciellt kan jag säga.

Hoppas att ni inte blir uttråkade. Jag bara var tvungen att skriva av mig!
xoxo
nawis^^




Dagens konstaterande

Dagens livsviktiga konstaterande: att leva utan att kunna skriva berättelser är inget liv.

RSS 2.0