Amazing!

Förlåt för dålig uppdatering, ska förbättra mig! Håller på med en ny design ... Headern kanske ni redan ser? Hoppas att bli kvar med den så snart som möjligt! (:

Eller hur? ;)

all the best (:
//nawis^^

MidnightShadows

God fredagskväll bloggen!
Har inte så värst mycket att skriva om, mer än att jag hade utveckligssamtal -som gick riktigt riktigt bra! Har bra omdömen och alla verkar supernöjda med mig. Haha, det är väl bra ;)
Men nu vill jag tipsa om en blogg, nämligen Veras blogg: http://midnightshadows.blogg.se/ Checka in den! Jag kommer defintivt att följa min vampyrväns blogg!

Ha en awesome night nu! Jag får väl inte vara uppe så länge, men ska väl se på teve utan att någon märker ... ;D Så ha det gött nu.
Thankyou and goodnight x


Vera herself. Photo taken by me.


Låt den rätte komma in

Hallå hallå!
Idag så blev jag sjuk, igen ... Visste knappt om jag kunde ta mig igenom skoldagen, men jag gjorde visst det ändå. Trots en dödande hals och en problem-mage! Hoppas att jag blir bättre. Vill inte missa skolan.
Helgen då! Jo den spenderade jag med Vera! Vi sov över hos henne, hade så jäkla kul! Vi såg på Låt den rätte komma in - som var riktigt riktigt bra! - och såklart Twilight. Sedan blev vi speedade, stack ut mitt i natten och låg och pratade och hade en massa skoj. Tack bästa Vera!
Sedan på söndagen så stack vi in till stan, fikade och kom på en massa fotoidéer! Så höll ögonen öppna, snart kommer det foton!


Låt den rätte komma in. En riktigt fin vampyrfilm som griper tag i en. Får en att häpna över den ganska enkla storyn som ändå blir som ett stycke konst. Rekomenderas varmt till alla vampyr-nördar där ute!


Hoppas att ni har haft en bra helg!
Thankyou and goodnight x
//nawis^^

Back on track

God kväll bloggen! (Eller egentligen god natt)
Nu så har jag väckts från min bloggdvala, redo att börja igen! Inget speciellt har hänt, dagarna flyter på, några bråk inträffar, jag blir sjuk tre fredagar i rad, blivit ännu mer beroende av Florence + the Machine ... Ja, som det kan gå.
Just nu så sitter jag och chattar med Vera om imorgon. Vi ska kanske sova över hos varann och se Twilight <3 Det kommer att bli sjukt kul måste jag säga. Andra planer inför helgen = plugg. Suck.
AJA, har inte så mycket mer att säga. Är trött och borde sussa nu. Ska väl krypa ner i sängen och försöka att sluta ögonen. Vi får se hur det går.
Så nu säger vi hejdå á la Florence-style: Thank you and good night x





RSS 2.0