Florence på Oscarsgalan!

Gissa om jag blev stolt när jag såg henne? Så fin, så vacker, så gudomlig - som alltid då! Här har hon på sig en vacker och lite vintage-inspirerad klänning från Valentino. Passar henne utmärkt! Vad tycker ni om Florence's klänning? Vacker eller überful?

Förändringar i bloggen

Hej igen!
Nu tänkte jag skriva om förändringar här i bloggen som kommer att ske under en period. Jag vill nämligen ändra på både designen och inläggen, eftersom jag har börjat med en slags "stil".
Jag har alltid älskat gamla sekelskitfskläder, (1800-1900), husen, möblerna, allting. Den senaste tiden har jag också börjat lite smått med denna stil, med nya kläder och någon pryl. Till lovet tänker jag göra om mitt rum, måla om väggarna, byta ut möbler, lägga undan prylar och pinaler ... Detta "stilbyte" är ju en ganska stor del av mitt liv just nu, och därför tänkte jag att jag kunde börja skriva om det!
Jag kommer att skriva om nya kläder/möbler, inspiration som jag har hittat någonstans, bilder som jag gillar, m.m. Det kommer också att vara mycket fler bilder! Självklart kommer jag också att skriva inlägg som förut också! Men nu kommer jag också att skriva om min nya stil.
När det kommer till designen kommer jag att göra den fräschare, lite mer gullig, sötare, mjukare. Mer som min nya stil!

Jag tycker att detta ska bli jättekul, frågan är bara om ni tycker det? Kommentera gärna! (:

Ungefär såhär tänker jag mig att bloggen ska vara. Söt, sommrig, och mycket Florence + the Machine såklart! Hiss eller diss?

21:a februari 2011

Hallå hallå.
Ser man på. Jag har slagit till och börjat skriva igen! WIHO, skriker ni nu. Eller hur.
Hursomhelst. Idag är det måndag, vecka nio. Veckan innan vi här uppe i kalla ödlisga Norrland får sportlov. Vi måste alltså härda ut yttligare en vecka i plugget när ni andra stockholmare får njuta av ledighetens sötma! Kanske är jag inte så bitter. Kanske så är jag det. Men jag behöver i alla fall inte gå på fredag, får då åker jag och min familj till Stockholm för att ha det roligt. Där ska vi träffa Johan, (min halvstorebror), och ha det trevligt trevligt. Snacka om att jag längtar ihjäl mig! *Dör*

Idag. Så var det ja. Idag så hade vi idrott på morgonen. Uteidrott. Det betyder rubgy där man blir nertacklad och kurragömma. Jag undrar om vår idrottlärare är riktigt frisk. Weird är han i alla fall. ;)
Just det. Matte var det innan idrotten. Jag är lite glömsk. Men vaddå, matte vill man väl inte prata om mer än nödvändigt? Jag menar ... Matte = tummen ner. Någon som håller med?!
Innan vår lucnh, (korv med ketchupgrädde, what the fuck?!), lånade jag en bok. En vampyrbok. Surprised?!
På NO:n snackade vi om avhuggna träd och IKEA. Jajamän. Det bästa med den lektionen var att den var försenad med en halvtimma! Då hade man tid att spela mobilspel. Traffic Rush och Abduction = <3
Sista timmen var det franska. Spelade lite teater. Oerhört inspirerande. Not.

Min dag var det där. Jag antar att ni svimmade av intresse. Men jag har inget spännande liv. Jag är inte Kissie. Inte Kesha heller. Thank lord.

Ha en fortsatt trevlig och inspirerande dag.
/Nawis ^^


En bild som jag gjorde idag. Vad tycks?

sant eller hur?!
weheartit.com


Här ska man visst ha en rubrik

Men tjollahopp bloggen! Undrar hur ni har det. Jag har det finfint. Fast ... jag vill ju börja blogga igen. Det kliar ju liksom i mina fingrar. Vill pilla med designen, med inläggen, med allt. Vill hitta inspiration för att börja igen. Men jag vet ju inte om jag vill, kan, eller har lust. Detta kanske blir det enda inlägget på några månader? Eller inte.
ÅH.
Men nu vill jag börja. Vill ha en ny design, men vilken vet jag inte. Har ju fått Picnik Premium, väldigt nice, men jag har ju typ glömt bort hur man gör designer? Icke bra.
Men det kan ju vara en idé att i alla fall börja skriva lite mer innan man börjar fundera över sådana frustrerande saker. Så nu börjar jag. WIHO.
Or not.
gjorde ett collage för cosmic love. så här tycker jag att cosmic love singel:n skulle se ut!

och här har vi för you've got the love. vad tycks?

Hörs snart.
/Nawis^^

RSS 2.0