BIRTHDAY ON FIRE

Hej alla! Säg grattis till mig nu, för idag har jag blivit 14 somrar!
Inte för att jag känner mig annorlunda, fast jag känner faktiskt av lite åldersnoja! Jag vet, det är lite strange, men vill vara man vampyr åldras man alltid för fort!
Trots det har min dag varit perfekt! Jag lyckades somna tidigt dagen innan så jag skulle orka att gå upp tidigt idag för att få mina presenter. Jag fick frukost på sängen samtidgt som min frukost serverades!
Jag fick så många fina saker, bland annat:

En massa fina produkter från The Body Shop, som doftar helt ljuvligt
En snorkel (många timmar i poolen kan ni räkna med) och tillhörande simglasögon
Två böcker, ev av min favoritförfattare, Kate Morton, och en bok som är en 'uppföljare' till Stolthet och Fördom
En fin, lång virkad väst
En underbar ryggsäck från Monki (perfekt till skolan!)
En FLO-tygväska!! Jag vet, beyond amazing! Den ska användas flitigt på stranden
Brevpapper så jag kan skicka fina kort till Grainne
En fantastisk bild av mig själv i ett vattenfall av jäklig talanfulla Frida
m.m


Är det inte alldeles fantastikst? Jag är jättenöjd!
Resten av dagen spenderades på stan, vi hyrde några filmer (en med Eddie Redmayne i! OMG) och så åt vi på Athena, vår gamla stam-restaurang. Vi åt supergoda (och starka!) pizzor och jag fick en gratis efterrätt! Lycka! Sedan såg vi på en del veteran-bilar, såg en jättefin i en ljuvlig himmelsblå färg! När vi kom hem så såg vi på Letters From Juliet, en ganska lättsmält - men ändå trevlig - film, (jag orkade inte se en film om massdöd och krig). Sedan gick jag ut och njöt av solskenet, satt mig i gräset och filosoferade. Det blev fint väder på kvällen - efter regn kommer solsken! (Beskrivning av mitt liv?!) Men det var fortfarande för kallt för att bada ... det får bli en annan dag! Sedan ringde kusin Anna och moster Riki för att gratta mig! Det kommer att bli jättetrevligt att träffa dem i Vaxholm!
Iaf, snart så rinner min dag ut. Vill tacka alla för en jättefin dag som jag inte kommer att glömma. Äntligen en födelsedag utan tårar eller konstiga känslor! :)

The dog days are over, the dog days are done, the horses are coming so you better run!

all awsomeness to you xx
//nawis^^COSMIC FRIDAY

Hej!
Denna härliga fredag spenderade jag med mrs Vera Cullen, vi badade, lyssnade på en massa musik som vi dansade loss till (på alldeles för hög volym) och hade lika trevligt som vanligt!
Vi lyssnade såklart på Veras favoritband, The Cure, och såklart på Cosmic Love <3 Imorgon ska vi troligtvis åka in till stan för att köpa baddräkter, (ja, inte bikinis!), och dricka frappes xx Sedan på söndag ska vi gå på yoga, ska bli fett nice !

Haha inte från idag! Jag ser ju lagom rolig ut ;)


all awsomeness to you xx
//nawis^^

Today I feel like:


Det är skolavslutning om typ en timme !

Mrs Cullen's födelsedag!

Hey all!
Idag så är det ingen mindre än mrs Vera Cullen's förnäma födelsedag! Fjorton fina år, grattis min vampirefriend! Vi har nyss pratat i 45 minuter, jisses! Brukar aldrig prata i telefon i mer än två minuter, så nu var min längre-telefonsamtal-oskuld tagen! Gratta henne nu :)

Vackra vampyr-Vera!


Kristi himmelsfärd 2011

Hej och glad Kristi himmelsfärd .... hur man nu säger det! xx
Sov ut idag, men vaknade kanske inte mitt bästa humör. Längtar så mycket utomlands, men man kan inte alltid få som man vill i livet. I alla fall, vi tog en ordenlig cykeltur med Tintin idag! Han var så duktig, först skällde han på cyklarna, men sedan gick det bra ;) Planer för resten av dagen: Inga. Ska väl bara grilla, slappa och allt det där. Synd att inga butiker är öppna idag - behöver verkligen en bok att läsa! Några tips? xx
Tråkigt inlägg men men, vi hörs senare idag!

En random bild på mig under min och Veras fotosession!

a lot of love, a lot of blood xx
//nawis^^

Nu tänker jag faktiskt skriva något!

Hej!
Argh, jag fattar inte varför jag inte skriver något? Jag menar, jag är ju mycket på datan, och har inget att göra ändå, så varför uppdaterar jag inte bloggen då?? Det nåste det bli ändring på tycker jag!
I alla fall ... EN VECKA KVAR SEDAN SLUTAR VI SKOLAN!
Kan knappt tro det, jag menar, det är ju sviiinkallt här uppe, och det kommer ju knappast bli varmare på bara en vecka? Det känns ju rätt så pissigt, det heter ju liksom SOMMARLOV, då måste det väl vara sommar också?! Är så jäkla avundsjuk på alla ni i södra Sverige som har det så skönt och varmt! Fan ta er haha!
Men AJA. Igår var i alla fall sista riktiga skoldagen, oh yeah man! Idag så sprang en del klassikern, medan vi andra gick en liten promenad. Sedan hängde jag med Vera och Frida @fridas place. Det var nice, vi hade kul som vanligt. FÖRUTOM att jag hade världens huvudvärk, och så var det ju soligt ... perfekt! Men men, man kan inte få allt! Har antagligen mer att säga, men inlägget blir långt så jag stannar här.
Ha det bra allihopa!

Bjuder på en bild på mig själv, från Sundsvall!

a lot of love, a lot of blood xx
//nawis^^


RSS 2.0