True Blood

Hejhej!
Jag ska börja med sista boken av True Blood nu. Jag älskar böckerna! Pappa har åkt in till stan för att bla köpa första säsongen! Tredje säsongen började visst för en vecka sedan, men jag har dubbel otur. Vi har inte kanalen! Visst är det typsikt att en stor serie som True Blood faktiskt är, sänds på en sådan liten kanal!! Så nu måste jag vänta tills SVT sänder den, i början på 2011 ... Men tur då att jag har två säsonger att plöja igenom innan dess!



Sookie Stackhouse och Bill Compton.



Förkyld ...

Hejhej!
Idag vaknade jag med halsont. Alltså förbaskat ont. Så hela denna dag har jag spenderat med att läsa ur Genom dina ögon, (Stephenie Meyer), och har försökt repa mig. Har bara mer ont nu och är trött. Jippie!
Jaja, nu ska jag fortsätta med detta. Typiskt att det är idrott i morgon va? Jag kommer att vara död ...

Jag i Åhus.

28:e augusti 2010

Hallå.
Idag var en vila-ut-dag. Naajs! Jag har mest läst ur TrueBlood, (gaad, jag läser alldeles för fort! En 300-sidig bok läser jag typ ut på 2 dagar!!), har börjat på den 4:e boken nu. Dom är så bra! :)
Och så har jag skrivit på min berättelse. Ska berätta mer om den sen. Nu orkar jag inte sitta vid datan längre, har gjort det tillräckligt idag. Och just det, just så var jag med pappa och Tintin på golfbanan. Det gick bra för pappa.

Jag ska ta lite bilder på mig själv också, men nu bjuder jag på denna vackra målning/bild. Hon liknar en i min berättelse, Violet.


Till Zigge

Ohh I'm so sorry Zigge!
Jag har inte varit inne på bloggen, och så har jag inte sett din kommentar. Men när jag nu gick igenom bloggen så såg jag din fina kommentar. Jag blev varm i hjärtat, (säger man så höhö?). Jag tycker absolut att vi borde bli mailvänner. Om du ser detta så kan du ju hinta det för mig, så kan vi byta mail om du vill. Jag måste bara säga att jag är extremt rörd av det! Jag tror definitivt att vi kan ha något gemensamt. Tack för kommentaren snälla du!
Hoppas att du förstår mig, jag har verkligen inte sett din kommentar. Jag är inte elak eller bitchig. And that's all I have to say about that.
En en gång - tack!


Jag älskar den här bilden.

The Black Ghosts - Full Moon

Hejhej!
Så nu var första skolveckan avklarad. Puuh! Jag började ju 7:an nu, så högstadiet på "riktigt" alltså. Nya lärare, skåp, olika klassrum, you name it. Men jag tror att man kommer in i det. Jaja, jag tänkte tipsa om en asbra låt! The Black Ghosts - Full Moon. Den låten är introt till Twilight. Jag älskade den första gången jag hörde den. Skitbra på ren svenska!

Musikvideon är ju inte så bra dock, inspelad i Berlin har jag hört. Men jaja, lyssna på musiken istället! Ska komma med fler tips, inte bara Amy hahah!

Best film in our times and forever

Jag måste bara nominera världens bästa film nu och för evigt!
Den heter Tess of the D'Urbervilles, den morderna versionen från BBC. Skriven av Tom Hardy på 1800-talet.
Tess (Gemma Arteston) är en enkel flicka som snart får reda på något om hennes släkt ... därför beger hon sig för att träffa en släkting, men det värsta händer. Sedan träffar Tess Angel (Eddie Redmayne, supergullig), som hon faller för. Ska hon berätta sin mörka historia?


Jag rekomenderar den av hela mitt hjärta. Klart värd att se. Se den, folks!
Jaja, nu ska moi gå och lägga sig. Skoldag imorgon också, you know.

Gemma Arteston som Tess.


Robert Frost

Efter att ha läst och sett Eclipse så föll jag totalt för dikten i början, alltså "Fire and Ice" av Robert Frost. Jag letat upp fler dikter av honom och måste säga att han är en av mina favoritpoeter.

Fire and Ice

Some say the world will end in fire
Some say in ice
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire
But if it had to perish twice
I think I know enough of hate
To say for destruction ice
Is also great
And would suffice.

Här kommer ett citat av honom som jag gillar:

Three words that sum up everything I've learnt about life: it goes on

Bella Swan i Eclipse.



Sista sommarlovs-dagen

Hej!
Jaha, nu tänkte jag väl komma igång på riktigt med den här bloggen. För i morgon så startar skolan! Jag ska börja 7:an, gaah! Det blir nya lärare, skåp, nya klassrum, ja allt blir nytt! Det är lite pirrigt att tänka på.
Jaja, idag så har jag åkt genom Sverige. Vi åkte nämligen hem från underbara Stockholm idag. Känner mig deppad! :( Trivs så bra där, i lägenheten och allt. Så det är tråkigt att lämna det.
Just nu så väntar jag på min ansiktsmask ska bli färdig, sen ska jag gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt, you know! ;)
För ett års sen, när jag och Maja prao:ade hos min granne Kerstin som är keramiker.

Puss hej!
Your nawis^^

Vampires Suck

Halloj!
Länge sedan nu! Hade tänkt börja blogga igen!

Idag så såg jag iaf Vampires Suck. En vecka innan den släpps på bio! Helt gratis och allt. Vet inte om det är lagligt eller ej. Jag skulle egentligen ha sett den på premiären den 18:e med Emma och Vera, (vi tre är "the twilight nerds"), men då är jag i Sthlm. Så passade på att se den nu.
Vad tyckte jag då? Av 10 så får den 2. Alltså flopp! Det var för mycket action, (dålig action), dåliga skämt och halvbra skådespeleri. Rekomenderar den inte! Trodde verkligen att den skulle vara roligare ...
Btw, på söndag åker vi till Sthlm! Längtar!!

NO THANKS!


Mitt botemedel

Jag vill inte prata om min mammas cancer, hennes operationer eller något som har med det att göra.
Så fort någon tar upp det vill jag prata om annat, bara för att inte visa hur ont det gör om någon nämner det.
Det känns verkligen som
Bella i New Moon, när Edward har lämnat henne. Så fort någon nämner det får jag ett stort hål genom mig. Det känns som en klump som trycks i genom mig, det gör så ont.
Jag vill inte visa mina känslor. Jag vill inte vara den som gråter och den som alla tycker synd om. Jag hatar att bli tröstad. Men det finns en varelse på denna jord som gärna får trösta mig.
Svartis.
Hon är fantastisk. När jag känner mig nere eller ledsen, gissa vem som knuffar upp dörren och hoppar upp på sängen, (som hon förresten aldrig gör annars).
Svartis.
Hon finns där, vill bli klappad och kelad med. Sedan, när man mår bättre, hoppar hon ner.
Jag älskar dig. Med mitt fulla hjärta. Du är det bästa som hänt mig.
Men ändå finns smärtan där, kommer alltid att göra det. Jag har lärt mig leva med ett litet hål i bröstet som gör sig påmind ibland. Men jag ska vara glad. Mamma lever, vi mår bra nu.
Men 2009 kommer alltid att vara en del av mitt liv.
Det går inte att förneka.

I mitt hjärta.




Sleepover-party!

Halloj halloj!
Är hemma en liten stund nu, har varit med Emma och Vera hela dagen. Ska packa, för vi ska sova över hos Vera! Det ska bli najs.


Bild från Åhus Strand!

RSS 2.0