Kan det bli mer fantastiskt?

This is just pure magic ....
SVAR: NEJ!

7:e december 2010

Hej!
Jag har så tråkigt nu, är ensam hemma och det är tråkigt i längden. Idag så har jag iaf varit på stan och köpt en jättesnygg klänning som jag ska ha på Johans examen eller vad man nu kallar det! Så här ser den ut:

Fast min är dock i blått, och också i min exakta ögonfärg! Det ser väldigt coolt ut, liksom matchar mina ögon. Köpt på VILA om ni ville veta.
Jaja, jag i inget annat att säga. Så vi lyssnar på lite bra musik istället! Vad sägs om Florence + the Machine (höhö) Hurricane Drunk, Acoustic Version? Jag visste väl att ni skulle gilla det! So here we go.

Eclipse damp ner idag!

Heeejjj!!!
KAN NI GISSA VARFÖR JAG SKRIVER MED STOR TEXT? KANSKE FÖR ATT JAG ÄR GLAD. MEN VARFÖR ÄR JAG GLAD DÅ???? JOOO, DET ÄR FÖR ATT ECLIPSE DVD:EN MED ALLT EXTRAMATERIAL, VERKLIGEN ALLT! KAN NI GISSA HUR GALEN JAG BLEV NÄR JAG ÖPPNADE PAKETET? MINA FÖRÄLDRAR TITTADE PÅ MIG SOM JAG HADE PESTEN. ALLVARLIGT, JAG FICK DAMP!!!!!!!! WIHHOOOO:A MED MIG ALLA TWI-HARDS DÄR UTE!


Very topsecret update nr 2!

Hej!
Vi skippar allt mellansnack som egentligen är totalt onödigt, och går på de viktigare sakerna!

Idag har jag varit död. Japp, död som en sten eller nåt. Jag har nog varit en levande död idag! (Kul skämt för vampyrnördar). Kanske för att jag läste HOUSE OF NIGHT DEN BÄSTA SERIEN I VÄRLDEN alldeles för länge, eller för att denna vecka har varit ganska tuff. NO-förhör, engelskaprov och massor av läxor. Men så är livet på högstadiet, tro det eller ej. Jaja, man får väl tåla att man är liite trött.
Idag så har vi haft engelskaprov då. Gick väl bra, antar jag! Annars har typ inget hänt ... DÖD 2.0 är jag! Men det är teater ikväll iaf. Det blir väl bra, även fast jag helst bara krypa ner under täcket och läsa HOUSE OF NIGHT DEN BÄSTA SERIEN I VÄRLDEN. NI MÅSTE LÄSA DEN SERIEN! 

Nu har jag inget mer att säga. Hejdå.

DÅLIG KVALITÉ 2.0


Very topsecret update nr 1!

Hej!
Titeln är ironsik. Bara så att ni vet. Jag är inte så töntig.
Nu var det länge sedan jag skrev! Det känns som om det var evigheter sen! Men det kanske det inte var ... Iaf, jag tänkte att det kunde vara en bra idé att uppdatera er (mig) om vad som har hänt de senaste veckorna (dagarna) och vad som komma skall. Idag (onsdag) så är det första december! Det betyder CHOKLADKALENDER. Och det betyder också LONDON OM 14 DAGAR! Ja, jag vet inte om jag har skrivit det förut. Men det är så att Johan tar studenten eller vad man nu säger, från London School of Economics. Jag är så STOLT över honom, han fick nämligen MVG! Det är ganska speciellt! (Och nej, ingen press mot mig! Neeeej dåååå). Och eftersom han tar "studenten" så åker vi till London och firar honom! NI VET INTE HUR MYCKET JAG LÄNGTAR. (Ja, jag är en caps lock - nörd idag).
Idag då ... Idag så är det lååång-dagen och sovmorgons-dagen. Och FOTO-dagen. Och idag var det ingen vanlig fototimme, nej, FÖR IDAG VISADE VI VÅR SKRCÄKFILM. Jajamän, på fotot har alltså jag, Maja och Vera gjort en kort (2 min) film (bildspel). Den handlar om en vampyr (Vera) som väljer ut en skola och en elev (Maja). Vampyren försöker få tag i eleven men hennes kompis (jag) drar henne alltid ifrån henne. Men till slut får vampyren tag i eleven utan namn och drar iväg henne. Kompisen blir jätterädd och springer efter en lärare. Men när hon kommer tillbaka, efter att fått ett nekande av en lärare, så är eleven redan död. Vampyren har druckit hennes blod! I slutet ser man hur vampyren vinkar till kompisen.
Personligen så var den väääl inte sååå läskig, men den var kul att göra. Maja blev dock lite skraj, fast det förstår jag, man kanske får några mardrömmar om man ser sig själv som död! Anyway, det var iaf kul att göra den! Och det är ju bra att komma på lite ovanliga idéer!
Ojoj, nu blev det långt! Får komma med en till update senare!

Bara för att det är ett sådant fint foto!


RSS 2.0