Vingar och gloria!

Hej alla söta!
Blir ett kort inlägg nu, ska till stan och köpa lite grejer inför Påskmaskeraden imorn! :) Ska köpa vingar och en gloria, jag ska ju vara en tuff ängel. Kmr nog bli snyggt! ;) Hände en hel del roliga saker idag, som jag berättar mer om sen! Ville bara informera om att jag lever, haha! xD Hoppas att ni har fått en fin dag!
Over and out,

//din nawis^^

I'm blond bitches (höhö)

Hej!
Har inte kunnat ladda ner bilder, fortfarande jag vet.. Men såklart när pappa kmr så funkar det! Så nu äntligen kan jag visa en bild på mitt nya blonda hår. Har precis duschat, så håret är alldeles lockigt... Men det är bra, för Påskmaskeraden:)
Kom på att jag ska sminka mig asmkt, så jäkla kul att få överdriva ibland. Kmr vara en tuff ängel, har jag sagt det elr? Höhö.. Kmr ha en skinnjacka, en oversizad vit skjorta (pappas!), vita leggings, en vit kjol, vingar, gloria, svarta skinnskor, ett nitbälte, svart ögonmakeup med glitter, rosetter i håret... HAHA, en häftig blandning alltså. Anyways, nu ska inte jag bara "babbla". Här kmr bilderna...



En ansiktsbild också..

Much love,

//din nawis^^

30:e mars 2010

Hej!
Tisdag = check!

Denna dag har väl varit ok, enda tills idrotten... När jag började springa knöt magen ihop sig! :C Gjorde skitont.. Kunde inte vara med, så fort jag rörde mig snabbt elr så mådde jag illa och magen gjorde ont.. Och jag som hade trott att magen hade blivit bättre! Så fel man kan ha.. När jag kom hem så var även mamma sjuk, samma symptom (?) som jag har/hade. Det är ju dans idag, men istället för att vara med är jag på sidan om för att iaf kolla stegen! Har verkligen inte råd att tappa bort ngn lektion till!
Nu drar jag till dansen, tja tja! :)

Every rule that I'm breaking

Sha!
Förlåt för att bloggen har varit på latsidan ett tag nu, men ni vet, när man är sjuk så orkar man inte alla gånger. Lovar att bli bättre (och roligare) när jag blir frisk! Denna dag har varit tråkig! Bara slappat, inte gjort ngt speciellt alls. Bara varit sjuk och längtat bort. Helst längtar jag efter duschen! Vill spola av mig sjukdomen! Hoppas att jag orkar snart.. HAHA! ;)
Om man ska säga ngt roligt, så har jag fått en ny bok idag av mamma! :) Det är en fortsättning på en "häx"-serie av Maj Bylock, (hon som skriver alla historieböcker ni vet), yeees säger jag! De tre första böckerna var i en samlingsvolym som kallades "I häxornas tid". Den fick jag låna av Emma, tack tack! Ska skriva en recension om den senare!
Nu måste jag... Jaa, gå iaf! Much love,



//din nawis^^

29:e mars 2010

Hej hej!
Nu är det en ny vecka, och snart påsklov! Och snart Påskmaskeraden, najsigt! Ska bli kul att klä ut sig! ;) Ngt mindre kul är ju att jag fortfarande är sjuk. Skulle göra vad som helst för att bli frisk.. Vill shoppa nya vårkläder, duscha, bli ren och fin, vara med vänner, planera inför Påskmaskeraden (kläder då asså), allt som man kan göra när man är frisk! AJA, bättre att vara sjuk nu än när vi åker till London!!MÅSTE jag vara frisk!
Anyways, nu ska jag väl... Titta lite på teve? Much love,

//din nawis^^

Ofräscha jag

Hej!
Gud va äcklig jag känner mig just nu... Mår illa som f*n och ont i huvet... Duschat har jag inte orkat med... Naglarna är fula.. Usch och fy! Vill bara bli frisk! Hatar att vara sjuk och inte göra ngt, för jag är så aktiv... :( Tänk att gå på spa och bli ompysslad! Bara ligga och njuta! Fy f*n vad härligt det skulle vara!
Ska nog gå i duschen snart och sedan fixa naglarna, mamma har köpt ett brunt nagellack från Depend till mig! Tack mama! :) Brunt som är så hett just nu! Det blir nog najs!


Önska mig ett krya-på-dig så blir jag glad, haha! Much love,

//din nawis^^


Sommartid?

Hej hej kära blogg!
Just nu sitter jag i min mysdress och vilar... Var på en promenad just men blev så jäkla trött! :( Egentligen skulle jag följt med till stan, men det pallade jag inte.. Magonten har iaf försvunnit, men är fortfarande hängig.. So boring! Men men, kan ju inte göra ngt åt det. Så idag blir det väl bara till att slappa, och vila upp mig för imorn! Skola då juh... Och så nu tänkte jag att jag skulle spela lite sims, kände ett sånt sug för det! Hihih...
Igår då så släckte vi, mys mys! :D Åt dock för mkt chips, aj aj.. ;)

Ja, och för ni som inte vet är det ju sommartid nu! Min klocka var inte omställd, så jag trodde att jag hade sovit till 9, haha.. Skönt iaf! Men visst känns det lite konstigt att det är sommartid nu, jag menar, det är ju lixom fortfarande vinter här.. HAHA, nej men igår snöade det ju jättemkt! =( Känns verkligen inte som vår...

Btw, hörde att Lund haft rekord, 19 plus grader!!!!

Ställ om klockan nu!


Whatca say

Hej!
Ville bara skriva innan allt släcks ner o så.. :) Tänker ju på er ofc! (L)
Just nu sitter jag och tuggar på Marabou Daim, så underbart gott! Tror dock att jag inte ska äta mer, magsjuk liksom. Men åt iaf jättemkt av en såå himla god soppa, en potatis och löksoppa. Världens godaste!
Har inte så mkt att skriva om, dock. Insprationen är slut.. Bara jag blir bättre.. ;) Iaf, tänkte ladda upp en bild, men såklart gick inte det.. Är så trött på det! =( Men men, då kommer en sång istället... KLEM KLEM KLEM

Whatca Say, fastnar i huvudet..

Earth Hour 2010 - släck ner!

Varje år genomför släcker världen sina lampor för att visa stöd för miljön och spara energi. Detta år händer det idag, mellan halv 9 och halv 10. Man släcker sina lampor, stänger av datorn och teven, tänder ljus och har det mysigt! Så släck ner du med - för att visa respekt och stöd!

JAG KOMMER SLÄCKA, KOMMER DU?

Drömma mig bort

Hej..

Hur mår ni idag? Friska och glada? Det skulle jag gärna vilja vara.. Men tyvärr är jag ju magsjuk.. Suck alltså.. Det blir en krya-på-dig-dag idag.. Bara vila och läsa lite bloggar.. Drömma mig bort.. Visst blir man avundsjuk på tex Kenza eller Foki som är bortresta! Det verkar så härligt att byta miljö och bara vara.. Inte tänka på läxor eller jobbiga tankar.. Bara vara njuta och uppleva härliga saker! :) Jag ska ju iväg till London iförsig på påsklovet, men ändå.. Att bara boka en biljett sådär och nästa dag sitter man på planet.. Jag skulle helst vilja vara i Tokyo med Foki, för där verkar det så himla häftigt och coolt! Tänk alla butiker, människorna, staden.. Till Tokyo vill jag!!
Kenza är ju i Egypten, men jag har aldrig riktigt gillat Egypten.. Och om man ska vara där ska man ju se pyramiderna! Det verkar ju bara ligga på hotellet varje dag.. Fast det kan ju ockå vara härligt..
Iaf, ha en bra dag!

Foki som shoppar! Gud va kul..

Kenza som står i sin vackra beach-klänning.. Och så bakgrunden.. Wonderful!

Magsjuk...

Hej..
Tyvärr så är jag sjuk.. :( Jag som "lovade" mig att inte vara sjuk mer! Så blir jag det ändå.. ;) Nu har jag åkt på en magsjuka, det värsta! Magen värker och jag är hängig.. Fan också! D; Men hoppas att jag blir bättre imorn! Nu får jag vila.. Tjo'!

Ny frilla!

Hej hej!
Sry för dålig uppdatering, men har varit så jäkla upptagen! Igår var det ju teater, gick jättebra! Körde igenom väldigt mkt. :) Idag då så small det! Jag färgade håret och klippte det!
Blev asfint om jag får säga det själv.. Vilket jag får! ;) Ska väl lägga in en bild, men palla nu lixom.. Är trött... Som alltid på fredagar! Anyways, update you later guys! <3

Filmskådis!

Tjenare! xD
Så nu var onsdagen avklarad. Tänk vad fort tiden går! Hoppas nu bara att våren kmr, nu!
Iaf, dagen idag:

*Franska
*Musik
*Slöjd
*Bänkbok m.m...

Det roliga med denna dag var att jag och gänget, (förutom T), ska göra en film! Alltså, man spelar in på en vanlig kamera och sedan laddar man ner den, för att klippa den och så i MovieMaker typ. Den ska vara en humorfilm, berättar mer om den sedan när vi bestämt mera!
Btw, designen ska fixas IDAG, lovar!

Appropå filmen.. Marilyn Monroe!


Fjällresa!

Hej!
Idag har varit en helt galen dag! Så jäkla kul vi haft! :) Har så mkt att berätta, vet inte om jag tar med allt men men..
Jag och gänget, (M, E, V, F och T), började åka. För att komma upp till fjällen vare man tvungen att åka en sittlift, (alltså när man sitter och det får plats med 6 pers), vilket var hur kul som helst! Första gången för mig. Var ganska nervös först, men det gick bra! Vi var helt galna i liften, sjöng och skrek för full hals! XD I backen då så gick det bara bra, först tyckte jag att det var brant och långt, men efter ett tag kändes det bara roligt! 8) När vi vant oss att åka i den backen åkte vi till en hoppbacke, skitroligt! Åkte i en massa höga gupp och t.o.m dem stora hoppen! Fett najs, man flög ju lixom.. Alltså, dagen var Underbar!
Efter allt var man ju ganska trött... Ont i benen och speciellt i fötterna. Men då skulle jag och E på dans... Haha, snacka jobbigt.. Jag har ju varit sjuk några gånger så det var en massa nya steg för mig.. Fast det ordnar nog sig.. AJA, nu ska jag inte trötta ut er så. Här kmr lite bilder!

Jag just nu... Håret är inte så där rött!

Svartis som gäspar! Häftigt att jag hann ta bilden va?!

En bild på Tintin och mig.. På morgonen, df ser jag knäpp ut..

Mina naglar med fransk manikyr...

Mina naglar nu.. Ljusblått lack med rosa glitter!

KMR MED BILDER FRÅN UTFLYKTEN MED MAMMA, PAPPA OCH TINTIN I SÖNDAGS SNART!



Satio!

Hej hej! Tack för era fina kommentarer! :) Glädjer mig! Lovar att inte skriva så långa inlägg nu.. För nu tänkte jag skriva om en Sony Ericsson mobil, en Satio!

Mm, tycker den är så snygg! :)
Jag kanske ska få en ny mobil, och då vill jag ha denna! Mamma får min som jag har nu, en Sony Ericsson W595, en som som alla har ni vet? ;-)
I den färgen också.
Lite text om Sony Ericsson Satio:
"Vill du uppleva TV, film och foto från sin bästa sida är Sony Ericsson Satio mobiltelefonen för dig. Njut av en film från PlayNow arenas filmtjänst, se dina favoritklipp på YouTube en extra gång och ta bilder i toppklass med 12-megapixelkameran." Från tre.se

Vad tror ni??

22:a mars 2010

Tja!
Gjort denna måndag? Jag släpade mig iaf till skolan, hade vaknat på helt fel sida... :( Men det var ganska kul i skolan.. Vi redovisade bla Sydamerika, det gick bra! Tror att dem flesta gillade min och Fridas redovisning om Argentina! :) Hade väl SO också, samhällskunskap började vi med! Intressant men inte det roligaste dock.. Anyway, skulle kanske ja varit med Maja idag, men det gick inte.. Suck, det går aldrig för det är alltid något som är i mellan! *Sur* När jag väl kom hem så åt jag lite wok från igår och tre kakor! Mums, det var jättegott! Btw, vi fick också hem Ellos kläder! Ska visa dem och naglarna senare! XP
Jaa, imorn då så åker vi till fjällen för att åka slalom! Det blir nog ganska nice! Har faktiskt inte åkt på två år typ.. Dock känns det ganska oklart med infon o så, men det fixar nog sig! Så imorn kmr jag hem lite senare, df blir det inte då många inlägg! AJA, klem klem *kram på norska för er som inte visste det*

Gash, inte så långt var tills London! Här är London Eye.


Japansk nagelstyling!

Hej hej alla söta! <3
Nu ligger jag i soffan och vilar efter en härlig utflykt! Vi åkte till en trevlig ö, som jag älskar! På sommaren ska vi bada där också...^^ Vi på isen först, jättenajs! :) Där åt vi pannkakor och drack oboy! Och såklart solade...:D^^ Sedan stack vi till den andra sidan, för att visa mamma viken jag och pappa hittade, som vi alltså ska bada i! Där träffade vi en annan hund, Grosso, som var lika leksugen som Tintin...XD Så vi släppte dem lösa på isen, och dem gick bananas!! XP Sedan blev Tiny helt slut..
Anyway, innan vi åkte dit så kikade jag in på Foki's blogg, (ofc!), och hittade kategorin "Foki's Nails". Jag som då är "nageltokig" kollade igenom varje inlägg, *fniss*. Hittade jättemkt inspration till att göra egna lite roligare naglar! Fast jag gillar inte lösnaglar... En grej som jag gillade mest var "Japansk nagelstyling", som ser ut såhär.
Från Foki's blogg..
Så när jag visste vilken stil jag ville ha, (som inte var för svårt!), skrev jag och mamma ner lite saker som skulle köpas. Tex: Ett baslack som gör att lacket sitter bättre och längre, "Super Base" från Mavala, ett fiberkit som stärker naglen, från Mavala, och två andra nagellack: Ett från Isadora som var isblått och ett från Mavala som var ett glitterlack i rosa. Nice huh?!
Så snart ska mina naglar fixas! Kmr ta ett tag men det är så värt det! Visar resultatet senare! PUSS PUSS!


Utflykt!

Trevlig söndag på er! :) *
Vad ska ni hitta på denna underbara dag? Här skiner solen, det är skönt väder, helt enkelt en perfekt dag för en utflykt! Vi ska ta med lite fika och åka ut i den vackra naturen för att promenera med Tiny, wonderful huh! Så bloggningen blir kanske inte den bästa... AJA, har lite ideér om vad jag ska skriva om när jag kmr hem! XD Hoppas att er dag blir lika bra som min!



* Designen får nog vara såhär ett tag. Orkar inte ta tag i den, igen...

Träning och sånt är svårt!

Hej,
tänkte skriva av mig lite nu!


Alla har någon gång hört talas om träning och kost, hur viktigt det är. Kanske i skolan där lärarna säger "så här mycket mat ska du äta och så här mycket ska du träna för att må bra", och så visar dem en kostbild över den perfekta måltiden. Kanske i dagstidningen där det står att allt fler unga tjejer lider av anorexia. Kanske i skvallertidningen där det står om den nya superdieten som fungerar för alla! Kanske på på teven där en supertränad person visar upp sitt sixpack och berättar hur ofta han/hon går på gymmet. Ja, ni förstår. Över allt i samhället finns det ämnet där, bland unga som gamla. Folk har blivit som förtrollade i detta ämne, det är som en djungel av nya övningar eller en ny myt om hur man går ner i vikt. Och det är sannerligen en enda stor djungel av människor som hela tiden pratar om detta! Mat och träning är överallt.
Så hur ska man veta vad just du ska äta eller hur just du ska träna för att få den perfekta kroppen inför beach 2010?!
Varje kropp är unik, man kan alltså inte bunta ihop alla människor och säga "det här passar alla!". Det är ju såklart sant att varje människa behöver vissa saker och träna en viss mängd, men även det varierar. Alltså är det svårt att hitta en träningsmedtod som skulle ge resultat för dig, eller hur mycket fibrer du ska stoppa i dig.
Hur vet jag vilka övningar jag ska göra för att få en fin kropp? Hur vet jag vilken mat jag ska äta för att hålla formen?
Det jag vill komma fram till är att jag inte alls vet hur jag ska träna eller äta för att må bra. Hur ska jag veta det när den industrin är som en snårig djungel? Vill gärna ha tips och råd!

Inte så konstigt att många väljer den "enkla" vägen för att gå ner i vikt, inte äta nåt och träna hårt när ingen vet hur man ska göra för att få en fin kropp och må bra........





Från noll

Hej.. Fick en kommentar om att det inte går att skicka kommentarer o så, så jag bestämde mig för att köra på en av blogg.se's stilmallar och kodemallar eftersom mina egna är störda... Ska väl fixa det snart, men men, nu får det bli så här.
Iaf, har varit hos Frida, fett najs var det! Vi var ute nästan hela tiden och va lite knäppa... As always then! ;-) Thank you for a wonderful day! :))
Och så vill jag bara säga att jag kanske ska gå med i facebook, hhaa, för att göra min blogg lite mer känd och såklart "vara" med mina vänner! XD
AJA, det var allt för nu. LOVE.

20:e mars 2010

Tjaaaa!
Nu sitter m&p:s vänner där nere och pratar... Jag satt där en stund och åt en munk med kom på att jag skulle ringa nån istället... Haha. Så då ringde jag M först, men hon svarade inte... Så då ringde jag Frida istället! :) Ska åka till henne om ca en timme. Ska försöka få tag i M också..

Men men, jag ville bara säga en sak lixom.. Jag tror att jag inte pallar skriva så mkt "tips och råd"-grejer, så jobbigt att surfa runt o hitta nya coola saker. Jag är lixom inte Foki... Tror att ni får nöja er med dagbok. Nu är det väl inte så många som läser, men jag skriver ändå för att det är som en personlig dagbok för mig. För att kunna gå bak i tiden och läsa vad jag gjorde då. Kan väl lägga in lite roliga saker ibland, när jag har lust för det. Hoppas att ni förstår!


MUCH LOVE LOVE LOVE

Next: Duschen!

Hej hej!
Bloggar från pappas laptop, min PC dampar... Börjar bli gammal plus en massa stuff i den! Den vill helt enkelt inte funka, så tills vi löst problemet bloggar jag här ifrån!

AJA, idag kommer mamma och pappas vänner hit med deras hund Nemo och en till hund som dem är hundvakt till, Ellen. Tintin gillar Ellen.. :)<3 Det blir ett verkligt hundliv här! Sedan kanske vi åker in till stan, få se. Nej, nu måste jag duscha!!

Nu har jag den!!

Mohhaha, jag hittade Amy's skiva!! Nu ska det knarkas låtar här, hehe... *blink*
Och så hittade jag "En Prinsessas Dagbok 7!!!", trodde allvarligt att det bara fanns 6 böcker, men nu visar det sig att det finns 10!! Så nu har jag lite att läsa, jippie!! :)
Hos frissan då, joe det gick bara finfint! HAHAH... Nej men seriöst, hon sa det jag ville ha, så det var fett najs! Klipper lite uppklippt för större volym, och det roligaste, färga håret i olika nyanser av blont så det ser så där naturligt och fräscht ut. Precis som jag ville ha det! XD Nästa fredag ska skrivas in i kalendern! (Y)
Nej, nu ska jag äta lite chips, HÖRS honeybabes!:D <3


SKIVAN!

Benknäckar-sporten!

Heej!
Nej, jag ska inte sluta! ^^ Vf göra det nu lixom? Nej nej, det är ju så kul!! :)
Iaf, idag gjorde vi väl inte så mkt mer än att se på en konsert och ha idrott. På idrotten körde vi snörubby! Haha, värsta "benknäckar"-sporten. Tackla o så... Men det var ganska kul ändå, trots att alla bildade "högen" hela tiden... ;-)
Sedan så åkte jag hem från alla, V ska spela badminton i helgen o E ska till deras stuga... Men jag har ju F och M hemma! Haha, en massa bokstäver... Men säg till ifall jag får skriva era namn, ok?
Men länge till ska jag inte stanna, för snart åker jag till frissan för rådgivning, frisyr, färg osv. Det blir nog najs! Säger sedan hur det blir!
Här kommer nån bild iaf:

Söta Tintin biter på ett snöre... Bild tagen av mig.

Problem

Hej!
Orkar inte prata om skoldagen, tar det sen, kanske efter teatern! :)
Iaf, en kompis till mig sa att hon inte kunde skicka en kommentar, och jag undrar ifall ni kan det? Är det ngt problem som uppstått nu med den nya designen elr innan? Skulle vara bra att veta! Sedan när jag klickade in mig på bloggen utan att vara inloggad så syntes inte headern... Är det bara min störda data elr? ;-)
Om det är fler problem vet jag inte vad jag gör!! Känns lite tungt att blogga... Tar kanske en paus?? Jag vet inte... 

Nåväl, det får vi se. Älskar er! OCH KOM IHÅG ATT SÄGA OM DET ÄR NÅGOT SOM HELST PROBLEM MED DEN NYA DESIGNEN, BLIR SÅ GLAD OM NI GÖR DET!!

Stört!

Helloooo! :)
Har precis ätit fattiga riddare, mums vad gott det var!! Med extra mkt sirap på *fniss* Har ju då varit i skolan, stört! :( Alla killar är typ störda i huvudet. Det är som dem fått en knäpp elr nåt, för alla bara stör hela tiden... Blir så jäkla trött på dem! Bli normala...!!! Iaf, vi gjorde mest bilderna till föräldramötet, asså vi målar av några kända teckningar. Elr så jobbade man med Sydamerika, vi är i grupper som fått var sitt land! Jag och Frida <3 fick Argentina! xD Snart färdiga! Sedan hade vi musik, jäkligt taskigt! Vi ska skriva en låt i grupper, och vår grupp har ännu inte kommit på ngt! :/ Alla bara flamsar... Efter det hade vi slöjd... Njae, inte så värst kul... Så, på det stora hela var dagen inte så rolig!! Är så jäkla trött idag... Skönt då att jag inte har ngn aktivitet! Nu kan jag inte ladda ner bilder igen, suck suck suck. Ska försöka igen. Kommer med nåt till, roligare inlägg! LOVE YA!

Gulliga Svartis!

ÄNTLIGEN BILDER!!!

HAHHA, jag kan ladda ner bilder igen!!
GISSA OM JAG KOMMER TA EN MASSA BILDER!!
(Bilderna är dock lite gamla, eftersom jag inte kunnat ladda ner dem..)

Jag och Mr. Wonderful Tintin.

En outfitbild från Alla Hjärtans Dag... <33

En gång var mina naglar så fina...

... Och nu har jag tagit bort det röda nagellacket och det ser FULT ut! Mina förra fina naglar är nu söndriga... Bild från idag.

Sur Nawis, pga huvudvärken! :( :( :( Bild från i dag.

Vild Nawis!


Det får räcka med bilder! Hörs.


Pain just Pain

Hej.... SUCK!
Har jäkligt ont i huvudet, har aldrig haft så ont... :( Har legat ner hela tiden och mått illa som f*n. Har bara kunnat ligga ner. Migrän?? Skulle ju dansat idag. F*n vad jag har otur! Har varit borta några gånger nu... Så FUCK! Mår dåligt, så jäkla dåligt... Förkylning? Önskar att jag kunde sjunka ner genom jorden...  Hatar när det blir såhär. Tankar från förr har också kommit tillbaka... Orkar inte gå in på det nu. Hoppas att ni förstår vf uppdateringen kommer vara låg... Kommer igen imorn. Nu ska jag.... DÖ? SORGLIGT.

Hittade denna... JAG JUST NU??!

Nu börjar vardagen igen

Hej!
Nu har vardagen börjat igen! Ganska skönt tkr jag. Lovet var skitkul men har saknat allt så jäkla mkt! <33 Skolan idag var fett najs! :D Vi hade SO, (såg på en film om när Moses ledde egypterna? ur Egypten), bild m.m..
Nu då så lyssnar jag på Amy Macdonald's "Love Love", den är lugnt bäst! xP<3333 Sedan när jag skrivit detta ska jag fixa med den nya designen!! :) Det blir nog bra, hoppas att ni gillar resultatet sen!

Annars vill jag boka en tid för en klippning och/kanske färga håret. Är så trött på håret! Vill ha lite kortare och en annan färg. Typ blond. Halvblond kanske. AJA, det får vi se. HÖRS

Då var håret brunt, nu är det råttfärgat typ...!!!

A CURIOUS THING

OOOO MY! MY DEAREST AMY MACDONALD'S NEW ALBUM IS OUT!
Yes yes, som jag väntat på ett nytt album och nya låtar! ÄLSKAR DEM! <3333333
Hennes nya "A Curious Thing" och släpptes den 8:e mars detta år! Måste måste måste köpa albumet!!
Här kommer lite låtar!

(Don't tell me that it's over finns i kategorin Starquality om ni bläddrar lite neråt.)

LOVE LOVE


SPARK



THIS PRETTY FACE


TROUBLED SOUL



KOMMER FLER INOM KORT

Fräschare design

TJA
Nu har jag kommit hem då från isen! ^^ Det var väl sådär, isen var ganska knagglig eftersom vädret här uppe varit lite småtaskigt. Det var varmt, allt töade och det blev slask, sedan blev det kallt och allt frös igen. Resultatet: IS! Så nu är det halt överallt. Snön är jättekonstig, så det är ju lika bra att allt smälter och det blir lite vårsol som i Sthlm! Gud, saknar verkligen Sthlm! :(<333 Jag känner mig så kluven, ena delen i Sthlm och andra delen i Norrland. Känner mig mest som en stockhomare, men ändå... Det är så svårt! Jobbigt!
Iaf, om nu solen tittar fram känner jag att det är dags för en ny design! :) Tänker mig en "ren" design, enkla drag och dova ljusa färger. Tänker mig en ljus och fräsch design. Enda problemet är headern, vet inte hur den ska se ut. Kanske bara nawis? Det får jag spekulera vidare på.
HÖRS

Give me some Spring!

Det blir inte som man tänkt sig

Hej.
Som ni ser i rubriken, det blir inte som man tänkt sig alla gånger... Jag och bästis ses inte idag! Synd, riktigt synd, för jag har saknat henne så när jag var borta så jag tänkte att idag, då jäklar...! Men, det blev inte så då. Hon kunde ju ha sagt att hon inte ville igår liksom, men nej.
Istället ska jag vara med pappa och tiny, ska till stan för att åka skridskor! Det blir najs det iaf.
Jaa. Det var väl allt. Hörs när jag kommer hem.

LOVE.

Just nu älskar jag...

HEEEJ!
Jaha, då var det sista dagen på lovet... Synd, men det blir nog bra ändå. Kul att träffa alla och så. Men idag träffar jag bästis iaf. Det blir Najs!
Men men, tänkte visa er ett par byxor som jag bara Älskar! Dem är så snygga, tillsammans med en randig kavaj och rött läppstift... Oh la la...

Simple and hot.
Bruuns Bazaar, pris ca 1399 kr.

GLAMOUR

Yo! ;)
Hemma nu, äntligen! I lagom tid till Melodifestivalen!! :)
Måste bara kickstarta min "nya" blogg med en hiss!




GLAMOUR!
Störtskön tidning med en härlig blandning av mode, själ, smink, trender, kändisar, you name it! Hittar en sådan inspration som inom kort kommer läggas ut på bloggen! GLAMOUR måste bara älskas av den lite shoppinggalna och trendhungriga tjejen. Typ jag då... :) Ska nog lägga undan CHIC ett tag för att börja prenumenera på GLAMOUR! Vad tycker ni? Do you like GLAMOUR?

Ett nummer av GLAMOUR.



Btw, ska göra en ny design på bloggen snart. Som vanligt då.

Bloggmålen från igår

Heej!
Är lite sur på bloggen nu, för jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om nya bloggmål, vad jag ska förbättra och så. För nu har bloggen legat på latsidan ett bra tag.. Långa texter, inga bilder, nothing intressant... Så nu lovar jag er att varje inlägg ska ha minst en bild, uppdatering i kategorin "starquality", inte bara dagboksinlägg, more fashion baby, fler tips och råd, fler collage, fler lite "viktigare" inlägg som tex anorexia... m.m
Ska börja med detta så fort jag kommer hem, typ. :) Hoppas att det blir bra!

Jaa, annars då... Nu är jag on my way home!!! Längtar så efter mina vänner...!!!! Så om du läser detta bästis, RING MIG ELLER SMS:A MIG!!!! MÅSTE VARA MED DIG IMORN!!!

Mitt förra liv (typ)

Heeej!
Sry om jag inte hört av mig, men vi har varit på ännu ett upptåg idag! Idag så åkte vi till där vi bodde när jag var liten, en förort till Sthlm! <3 Vi träffade vår förra granne som visade upp sitt hus, för det liknade lite det hus vi bodde i. Hon skulle flytta. Vi såg lekplatsen, och nästan viktigast av allt, vi träffade min dagmamma! Hon kom ihåg mig, visade mig runt i huset och jag kände igen mig! Jag blev ganska tagen av allt... Tänk om jag skulle bott där lixom? Undrar hur jag hade varit? Hur hade allt sett ut? Det var ganska jobbigt att tänka så...
Efter det så gick vi till centrum och shoppade lite grejer! Det var jättefräscht! :) Jag ville köpa lite grejer inom det "marina modet", vilket jag tycker är jättesnyggt! Ok, det är nude som gäller nu, men who cares? Jag tar det jag tycker är snyggt!
Aja, nu drar jag!

Snobbön

Tjjaaaa! xd
Hur är det? Hade ni en lika bra dag som jag? :) Jag hade det bäääst! :P
Eftersom pappa fyller år idag så stack vi till Östermalmshallen för att handla en god middag! Vi köpte en massa gott! Mumsigt! Sedan så drog mamma till Riksdagen för att snacka valet detta år! Då åkte jag, pappa och Tintin med bilen till bla pappas födelseort,och Lidingö där han bodde ett tag, (som inte alls var som jag hade trott! Jag trodde att det var värsta helsnobbigt, men det var riktigt mysigt där! <3), Djursholm, (där var det dock sååå snobbigt!! En massa pampiga hus och överklassmänniskor!). På Djursholm så hittade vi en söt udde som vi promenerade på, dit ska vi nog en gång till! Kanske på sommaren eftersom man kan bada där då! :)) Det blir nog jättenajs! Sedan åkte vi hem och åt den goda maten! Behöver jag säga hur mättt jag är...? Nu ska jag vara lite social, hööörs baaabeeeesss!

Grattis pappa!!

Idag fyller pappa år! Grattis till pappa! :)
Han fick en mysig tröja, en bilatlas som vi ska använda i sommar, en inbjudan och ett par tofflor. Tofflorna var dock för små.. Men dem byter vi ut sedan!
Idag så ska jag, pappa och Tintin gå ut på promenad på Lidingö antagligen. Det blir najs! Mamma ska till Riksdagen och prata.... Aja, vi hörs nog senare... GRATTIS PAPPA!!! :D<33333333

So different!

Hi Loves!
Nu är jag i Sthlm! Sitter i lägenheten och slappar... Vilar upp mig! När vi kom till Sthlm fixade vi lite i lägenheten,(våra kusiners, vi kan låna den när vi vill), sedan stack vi till en mysig pizzeria och tog med maten hem! ^^ Pizzan var världens godaste! Precis vad som behövdes efter en lång dag! Sedan har vi varit hemma och haft det bra. Pappa stack och hälsade på en så jag, mamma och Tiny var hemma. Tintin är helt förvirrad typ, kan ju fatta det... En helt ny stad och en helt ny lägenhet... Om jag vore hund skulle jag vara värsta borta!
Aja, snart ska jag väl lägga mig, en ny rolig dag väntar på mig! Pappa fyller år imorn, och mamma ska till Riksdagen. Jag, pappa och Tiny ska nog på promenad på Lidingö, där pappa bodde förut. Det blir fett najs! Hörs hörs!
Sry om jag inte har några bilder att lägga upp, kan inte ladda ner bilder till denna data!

On the road 3

Heejsan!
Tjohoo, jag är duktig på att uppdatera!! ^^ Ni suger dock på att kommentera! Har inte hört av er på år och dag! Hallå, var ääär niii????!!!! Så kommentera, det är så tråkigt annars... :(
Iaf, nu har vi kört förbi Uppsala! Såg tornen på domkyrkan, som är så gammal! Det är riktigt coolt. Efter senaste inlägget stannade vi utanför Gävle också.
Just nu är jag så mör i kroppen, vill bara komma fram! Har suttit i bilen way too long nu! :/ Längtar efter att få sträcka på benen i Humlan och gå och äta på Fältan. Hörs väl igen, men då vill jag se en kommentar!!


On the road 2

Tjaaa!
Nu har vi varit i Sundsvall. Åt på en kinesisk/thailändsk resuarnag, yummy! Åt en massa goda  vårrullar, me love!! :) Sedan gick vi mätta runt lite för att sträcka på benen. Snön från taken ligger överallt på vägarna där! Dem skottar tom med ner snö från balkongerna! ^^ Är inte van vid det! ;-) Det kanske är så i Sthlm också? Att snön smälter och snön åker ner från tak m.m? Hihih, vååår! :)
Just nu läängtar jag enormt till Sthlm! Ska bli så jäkla kul! xd And. till att vi åker till Sthlm är att mama ska till Riksdagen! Coolt! Sedan ska vi fira pappa också, som fyller år imorn! Grattis i förskott!
Det jag gör just nu är att gosa med Tintin som vägrar att ligga i sin bur, så han ligger brevid mig istället! Han är världens sötaste! :D<333
Hörs snart igen!!

On the road


Hej!
Sitter med laptopen i bilen nu! Är ju som sagt var på väg till Stockholm, ska vara där nu på sportlovet! :) Vi ska stanna i Sundsvall och åka därifrån till Sthlm. I Sundsvall ska vi oxå äta lunch. Försöker fördriva tiden genom att läsa tidningar, äta godis, surfa, vila. Är skittrött! :( Tintin väckte mig i morse igen... Nu ligger han i framsätet mellan mamma och pappa på min kudde! ;-) Han är oxå trött.... Längtar till Sthlm, har ingen lust att bila så långt igen... Men det får man tåla om man ska åka nånstans med hund... HA DET BÄST VI HÖRS SNART!

Packat och klart

Heeej!
Gud vad jag har haft roligt idag! Varit med bästis heela dagen lång! Kan inte ha tråkigt med henne... ^^ Vi var ute hela dagen i den bitande vinden och spelade en teater elr vad man ska säga. En grej vi gjort huuur länge som helst! Det var så roligt att göra det igen! :) Saknar henne redan.... Kommer inte tillbaka förrän lördag! Kan inte förstå hur det ska gå?? När man är borta sådär fattar man hur mkt kompisar betyder för en! Allt!
När hon åkt så började jag packa.... åker ju imorn! Ska bli så... Jag vet inte? Skönt, att komma till mitt andra hem! Okej då, kanske inte andra hem, men en del av mitt hjärta då! Saknar det och jag vet inte vf! Trivs ju här och skulle aldrig flytta härifrån nu, men ändå, jag längtar dit... :o Nån gång ska jag bo där...
Aja, nu måste jag göra en spellista, hahaha!! xd Hittade mina hörlurar idag! :P Ses och bloggar från Sthlm!

Storm, ett tecken på vår?

Godmorgon på er!!
Idag är det måndag, och jag är ledig! :D Det är jäkligt skönt faktiskt... Förutom att jag inte kunde sova längre än till kl 8!! Fattar inte vf det är så? På helger och lov när man väl kan sova länge kan man inte det, men när det är skola kan man typ inte stiga upp...! Hursomhelst, när jag väl vaknade så kändes det i hela kroppen att jag behövde en dusch, fort! Så efter att jag ätit och så kastade jag in mig i duschen och tog en härlig morgondusch! Det passade så bra! :) Min hårbotten hade kliat något enormt, så den behövde mkt vatten och mkt schampoo! Den är så dampig...
Iaf, har märkt att det blåser som tusan idag! Vi bor ju på ängar utan träd så ni förstår nog att det blåser rejält här... Fast om det blåser så tycker jag att det börjar blir vår!!! XD Igår var det kramsnö och kring -5 så det kändes verkligen som vår, elr iaf vårvinter!
Idag ska jag nog vara med bästis igen, hoppas jag! Så som vanligt blir det nog en låg uppdatering idag... Aja, ni är väl ändå på skolan/jobbet! mOHAHAHA..
HÖRS!

Something old...

Gamla minnen...

Hej! :)
Tänkte skriva lite kort om dagen idag med bästis, för den var Grym! Vi var ute typ hela tiden, grävde i grottan och njöt av vädret. Solen sken väl inte lika mkt som igår, men fortfarande väldigt "varmt" och skönt. Vi återupptog gamla minnen från förr, när vi lekte en massa vikingatid m.m... Härligt att drömma sig bort så... Vi hade en sådan fantasi! Det har vi väl nu också, men den tiden då man lekte så var Magisk! Ibland drömmer jag mig bort till den tiden, just för att man var så fri, barnslig... Förstår ni? Det var så Underbart!
Men men, vi hade det hur kul som helst, saknar henne redan... Vi ska nog ses imorn också, innan jag åker till Sthlm! Kommer sakna henne fett mkt asså! :( I love you, I can't think about life without a real friend like you... <33333
HÖRS.

Hittade bara den....

Väntaaaa................

Hejsan! :)
Vad ska ni hitta på denna dag? Njuta av den sista lediga dagen för att sedan återgå till arbetet/skolan? Men det ska inte jag, mohahaha, för jag har sportlov!! Hhihih... ^^
Idag så ska moi vara med bästis, det vill säga när hon kommer.... Jag hatar att vänta! Det är så trist... Dessutom är jag ensam hemma med Tiny, (Tintin, min hund<3), för mamma och pappa är i kyrkan! :( Men hon kommer väl snart får vi väl hoppas... När hon väl kommit ska vi nog gå ut och fortsätta med den lilla gången vi har gjort i vår snöhög! Snöhögen har blivit ganska stor nu btw... Fast det är lite synd att vädret inte är lika fint idag som det var igår! Igår var en riktig toppendag men skridskor och shopping! Kan det bli bättre?... ;-) Men men, hörs babyloves och lovar att uppdatera liiite bättre, uppdateringen har ju varit ganska låg länge...? :o
Hahha, ego?

What a lovely day!

Heeej! :)
Om ni undrar om det förra inlägget var jag arg, så jag var tvungen att skriva av mig!^^ Men det är ju bra, man ska inte hålla in sin ilska!! (oftast)
Men men, visst är det en superfin dag idag?! Perfekt för första sportlovs-dagen! ((: Idag ska jag på stan och köpa lite presenter till pappa som fyller år, men sedan ska jag åka skridskor!! Ska bli så härligt! Man måste ju vara ute en sådan här dag! Ska ni det? What will you do this wonderful day?
Hör av mig när jag kommer tillbaks! Bye bye sugarpie! <333

Inte idag då, kan ju inte ladda ner bilder... Men denna är ju också fin!!

Sverigedemorkraterna och rasism

Nu tänker jag skriva ett inlägg som jag tycker är jäkligt viktigt att ta upp. Det finns ju såklart en massa man skriva om men efter att ha läst Paows inlägg om att hon inte är en rasist, fast hon är Sverigedemokrat, kände jag en ilska som jag var tvungen att skriva av mig. Nu kanske jag inte kan alla deras åsikter, men jag kan tillräckligt för att kunna skriva om det.
Jag HATAR Sverigedemokrater och det kommer jag alltid att göra.
Sen är det upp till er vad ni tycker, men detta är hur jag ser på rasism och Sverigedemorkraterna.
Om du är Sverigedemokrat har du rätt att kritisera, men respektera också att detta är min åsikt.


Ur Paows inlägg om rasism och Sverigedemokrater:

"Jag är Sverigedemokrat för att jag tycker att det är bra att dom inte vill släppa in så mycket ”nytt folk” och på många andra punkter. Dom har inte rasistiska punkter tycker jag. Sen så håller jag självklart inte med dom på allt som t.ex. att homosexuella inte ska kunna adoptera, men ja, jag är sverigedemokrat, och nej jag är inte rasist för det.

Att inte släppa in lika många invandrare är inget rasistiskt. Det är bara det att Sverige inte klarar av det. Punkt slut.. Och ja, jag vet exakt allt dom förespråkar, alla deras punkter och precis vad dom menar. Så nu kan ingen komma och säga 'du vet inte vad du pratar om'."


Jag blir förbannade när jag läser detta. Inte släppa in "nytt folk?" Kan du inte se ur en annan vinkel? Kan du inte förstå hur det är att bo i ett bombat land och alltid utsättas för nya risker så fort man går ut på gatan? Kan du inte förstå hur svårt det är att komma till ett nytt land som man knappt aldrig har hört talas om? Antagligen inte. Men visst, alla "invandrare" är väl inte änglar allihop, kanske har annorlunda uppfattning om kvinnor och män, har en annan kultur, men försök att bygga en kristen kyrka i Mekka liksom?! Såhär tycker jag: Så länge invandrare håller sig till Sveriges lagar om jämnställdhet m.m så kan dem utföra sin religion! Ingen ska hindra det. Sedan är det ju väldigt svårt att försöka vara som alla andra när människor tittar snett på en och viskar "e han muslim eller? slår han sina barn och fru? ska han gå och klottra nu eller?", eller att skaffa jobb när cheferna hör namnet och genast tänker på en terrorist. Det är ju väldigt lätt. Det är rasism. Och så tänker Sverigedemokraterna. Sedan att du vet allt om Sverigedemokraterna tvivlar jag på.


Det jag försöker komma till är att:
Försök vara en medmännsiska och tänk ur en annan vinkel
Vi är alla människor med olika kulturer och religioner, men vi är ändå medmänniskor
Alla är vi lika mycket värda


Hoppas att ingen tog särskilt illa upp nu. Det är vad jag tycker.







Sportlov!

Hejsan alla söta! <3
Det är sportlov för mig nu!! Om jag har längtat efter lite ledighet... Haft två prov denna vecka, ett matteprov i onsdags och ett engelskaprov idag... Men det gick nog bra! Appropå prov, har jag sagt att jag fick alla rätt på religionsprovet? Hihih, *stolt*.
Idag då:
Gjort provet
Sett på Lilla Löpsedeln
Sett på en engelsk film
Haft fotbolls-brännboll i djupsnön på idrotten!

En ganska lätt dag alltså...
Men nu är det lov! Under en bit av lovet kommer jag att vara i älskade Sthlm! <33 Längtar dit!! Annars kommer jag väl slappa och vara med my friends! :) Det blir Kanon!
Det enda dåliga är att jag har mens, men vad kan jag göra åt det? Aja, hörs hörs sweetisar!

Love ya

Klassikern

Hej sweethearts! <3
Ville bara säga att jag ska åka klassikern imorn, asså en idrottssak med senare delen, och imorn är det 16 km! Omg, kommer typ dö... Men men, hörs imorn!
Kram och godnatt!


Dagen diss

Heeej! :)
Allt bra idag? Jag är nog glad jag, främst för att det gick bra på provet och att jag är frisk! Har lovat mig själv att inte bli sjuk igen, har ju varit det så länge nu...
Iaf, idag var det prov! Det gick bra, trots att jag inte har världens bästa självförtroende i det... Vi hade en superelak "kärring" till lärare i 2 år, och hon sänkte mitt självförtroende till noll komma noll noll lixom?! Men det var då och jag hoppas att ingen annan unge får ha henne igen! Dagens diss får hon av mig!

Sedan så flöt dagen på vääääldigt långsamt, allt var bara boooring! Förutom att träffa vännerna! Jag är beroende av er! Can't live with out you, you know? Jag och bästis hade det BÄST på rasten, faaan va roligt vi har det tillsammans! Synd att jag inte kunde va med dig idag... Aja, det var nog bra, måste träna på engelskaprovet på fredag! Fast det blir nog lätt I think!
Men sen bär det av till STHLM på lovet!!!!
YES YES, me looove STHLM! <333 Jag kommer ju därifrån...:)

Nu ska jag se på film och plugga, ciao!

Btw, Frida har färgat håret! Det blev svart hår och hallonröd/purpur lugg. HÄFTIGT!
Oh, fixar med bloggen också! Därför kan se rörigt ut!!


Till mina kära vänner:


MATTEPROV

Ville bara informera om att jag är stressad, matteprov imorn! Jag är väl duktig men inte lika lysande på matte som i andra ämnen! Måste ta mig i kragen och titta lite till.... Sedan på fredag har vi engelskaprov, men engelska kan jag ju om jag får säga det själv... Men matte, omg, vill bara slippa det...............

TYP.

Vandra på WUHU ISLAND

Hej!
Jag är hemma idag igen, var det igår också. Igår så hade jag ont i halsen, lite feber, ont i magen och i huvudet! Idag mår jag lite bättre men pappa höll mig hemma för att jag ska bli helt frisk! :( Jag rusade faktiskt upp ur sängen imorse för jag var rädd att kag skulle komma för sent, men så pappa bara, "Du får inte gå idag"... Så då gick jag upp och sov igen...

Men jag hade världens mest konstiga dröm! Jag drömmde att jag va på Wuhu Island, (alltså Wii-ön, Wii Sports Resort), med klassen! Vi skulle vandra omkring där, och jag var hur glad som helst! Jag sa till mina lärare, "Jag har alltid drömt om att få vandra på Wuhu Island", och det gör jag ju, hihih, men det var lite konstigt. Men ännu värre, ön var helt datoranimerad! :o Inget såg verkligt ut... Men vi gick där, och det var verkligen häftigt! :) Allt var så, underbart! Förutom då att ön såg helt miffad ut.... ;-) Det var en fantastisk känsla! xd

SÅ, OM NÅN JOBBAR MED ATT UTVECKLA WII-SPELEN, SE TILL ATT MAN KAN VANDRA RUNT ÖN PÅ WII SPORTS RESORT! DET SKULLE JAG ÄLSKA!!!



Tycker att Diddle är så söööt! <3333



RSS 2.0