Dog Days Are Over

Hej! ^^
Idag så är man hemma från skolan, igen ... Börjar bli riktigt tjatigt! :( Men jag ska gå i morgon, jag bara måste göra det! Mina vänner saknar mig, och jag saknar dem. Och så finns det ju andra, mindre roliga saker, som man gör i skolan. Men det skippar vi nu!
Istället så ska vi ladda upp dagen med en låt som heter Dog Days Are Over, av Florence + the Machine! Ni kommer att älska den, det känner jag på mig. Så spetsa öronen och lyssna! (Och bli glada!)


Enjoy!

Ett år med bloggen!

Wow .... that's amazing! ^^
Men jag vet .... jag har inte bloggat på ett riktigt långt tag! Men ändå, varför inte börja? :) Ska ju lägga ut min "bok" "Jag vet en väg som leder hem", i serien The Emeraldeye Series. Men först ska jag börja skriva på den, hahha ;) Kan ju vara bra. Jag hoppas att ni kommer att gilla den.
AJA, jag ville visa er en låt från mitt nya favoritband, Florence + the Machine, men det gick inte. Hata Youtube! Hahha .... Hoppas att ni har det bra, i alla fall. Jag är sjuk dock, mindre trevligt. Visst känns det som om jag alltid bloggar när jag är sjuk?

xoxo,
nawis^^



Really cool pic. Nothing to do with the text, though.



RSS 2.0