Hur många lingon finns det i världen?

Hej xx
Idag så har hela högstadiet sett på film, nämligen "Hur många lingon finns det i världen?". Den handlade i stora drag om utvecklingsstörda och deras rätt om alla saker i livet. Jag tyckte att den var bra! Det är ju ett viktigt tema.
Så det blev bara en lektion idag, vilket såklart var nice! Efter skolan filmen så följde jag och Vera Frida hem. Vi njöt i solskenet och bara va. Det är så skönt ibland.



Nu så kom Tony och Susanne. Vi ses xx


Dagens quote 15:e maj 2011

- I'm so sorry!
- Don't say that. It's a sign of weakness.
- And I thought it was a sign of strength.


14:e maj 2011

God dag!
Idag har jag varit på stan med mamma en kortis, hittade
en mönstrad blus, en übersöt spetsklänning, ett jättesött halsband i form av en röd uggla och brevpapper xx
Det är nämligen så att
jag har skaffat mig en brevvän! Hon heter Grainne och kommer från Tyskland. Hennes mamma och min mamma är gamla vänner. För er som inte visste så är mamma halvtysk, och jag kvartstysk!
Det ska bli jättekul att skriva till henne, och det är ju roligt att skriva brev också xx

Iaf, inom en snar framtid ska jag åka iväg till mrs Vera Cullen och sova över där! Längtar så mycket! Vi ska spela keyboard och ha det najs, (som vanligt!). Ska börja packa nu och sedan vila lite. Har den där gången i månaden och det gör ju så jäkla ont! ;)


Bjussar på två söta bilder på min hund Tintin och min katt Svartis som har stannat inne hela dagen pga det dåliga vädret!

all awesomeness to you xx
//nawis^^



Mumford & Sons

Hallå!
Vet inte hur många gånger jag har sett det här bandnamnet på FATM relaterande sidor. Har lyssnat lite men aldrig riktigt fastnat. Förrän nu! Hela dagen har jag lyssnat igenom detta underbara album, har ingen favorit, alla är bra! Vad tycker ni om Mumford & Sons?



Min dator muckar så kan tyvärr inte lägga någon video, det får bli en annan gång! Annars kan ni ju själva gå in på Spotify och lyssna på deras album Sigh No More!

All the best xx
//nawis^^




Fredag den trettonde

Hallå!
Ja, jag gick faktiskt till skolan idag! Det kändes faktiskt helt okej, men skippade idrotten eftersom det skulle jag absolut inte orka med. Jag är ju inte direkt frisk, jag är bara bättre.
Idag så såg vi på en konsert på skolan, Mitt Band hette dem. De spelade covers och jag kan säga att de sög! Tondöva, dåliga låtval, en kvinna som lät precis som en man ... Haha, kan det bli bättre?! ;) Sedan hände väl inget speciellt, men jag var iaf glad eftersom jag fick träffa mina vänner igen xx Om ni läser detta, jag älskar er så mycket! Obeskrivlig vänskap!

En älvlik Vera!

En gammal bild på Maja. Har alla bra och nya bilder på mobilen!

Och en väldigt smickrande bild på Frida!

All awesomeness to you xx
//nawis^^


12:e maj 2011

Hej!
Tyvärr så är jag fortfarande sjuk. En riktigt långdragen förkylning som jag har åkt på! Har ingenting att skriva om annars, så hejdå! Gör mig friskare snälla ni xx

Vackra Florence xoxo

The Dog Days Are Faktiskt Done!

Äntligen!
Det känns som om allt börjar klarna just nu.
Som om jag vet vad jag vill. Äntligen kan jag våga och erkänna mina drömmar, som förut bara varit drömvärldsfantasier. Nu känner jag det, långt in i mitt hjärta, att det här är så rätt. Det är det här jag vill göra. Det är det här som jag ska göra.
V&TV






Dagens bild 10:e maj 2011


Cosmic Love (Short Club Remix)

Hej!
Ja, jag är sjuk. Det är fyfan inte okej :(
Har egentligen inget att skriva om, därför tänker jag bjuda er på en härlig remix av Cosmic Love (min favorit Florence and the Machine låt). Jag brukar vanligtvis hata remixes, men denna är faktiskt riktigt bra! Enjoy! xx


7:e maj 2011

God dag!
Jag går rakt på sak - idag ska jag vara med mrs Vera Cullen! Vi ska plugga (suck) och sedan se på film! Efter det så bär det hem till mig, för hon ska sova över xx
Så nu måste jag göra mig klar! Blir nog lite bloggning idag, men det blir ändå bara ett inlägg per dag i vanliga fall haha ;)

Haha snyggingar! Jag och vera ;)

all the best xx
//nawis^^

And I never felt so alive ... and so dead

Godkväll xx
Sitter här och chillar och lyssnar på Hurricane Drunk, acoustic denna gång! Så braa! (Som vanligt då)



Så nu är en skolvecka avklarad. Snart sommarlov! I morgon så ska jag nog gå på stan med mamma, handla lite kläder, och sedan se på film med mrs Cullen! Det får väl bli Water for Elephants, för alla andra filmer som vi egentligen vill se är det 15 på! Fyfan vad jag stör mig på det! Sedan så ska vi kanske sova över hos varann ... Det börjar bli en vana ;) Och så måste jag plugga lite, no-prov på måndag! FANFANFAN.
Men nu ska jag inte tänka på det. Jag ska kanske gå ner och lugna mina nerver med en kopp te. Sedan blir det väl sängen! Har sömnskuld som bara den!

Thankyou and goodnight xx
//nawis^^


Jag har blivit smittad!

Hej!
Tråkig nyhet: Jag har blivit smittad av Vera. Typiskt mig att alltid bli sjuk! Mitt immunförsvar måste vara sjukt dåligt. Haha, sjukt dåligt! Roligt skämt där!
Iaf, idag så hände inget speciellt. På matten har vi börjat med ekvationer! Ni vet, det där som alla tycker är så svårt? Hittills så har det inte varit svårt, men det kommer väl! ;) Sedan hände inget speciellt, förutom att jag var tvungen att gå hem tidigare på grund min lilla sjukdom (N)
NU så måste jag väl ta tag i plugget. Ibland har man läxor varje dag och ibland aldrig! Men det beror väl på att det är på sluttampen nu, snart så slutar vi ju sjuan! Finns inga ord för att beskriva min längtan. Obeskrivlig!

Tänkte ha denna som header förut, men det blev inte så bra :(

hope you liked it xx
//nawis^^


Vera var sjuk! OMG

Hallå där, köp blåbär!
Har just pluggat lite NO. Försökt att förstå. Gick lite bättre faktiskt! Ska läsa igenom kapitlet ordentligt snart - om jag inte somnar på kuppen. Det är så sjukt tråkigt. Så fort man slår upp boken lägger man ner den igen.
Men men. Har en massa läxor att göra idag. NO då, franskjäveln och en engelsk book report. Har väl en del att göra, antar jag. Skippade kören för att kunna plugga. Och så sitter jag här vid datan! ;)
AJA, idag då. Hände inget speciellt. På SO:n gjorde vi klart lite om Mesopotamien, ganska spännande faktiskt! SO in my <3 Sedan på NO:n hade vi vikarie, surprise? Vi har det ju hela tiden. Dålig stil! Sedan på engelskan jobbade jag då med min recension om New Moon och på svenskan så läste Maria ur Agnes Cecilia - en sällsam historia eller något sånt. Sedan bar det iväg hem då. Jag höll på att förfrysa mina fingrar! Det ska väl vara vår - eller försommar?! Det var ju fint aprilväder och nu i maj så är det ju skitväder! Visst brukar det alltid vara så?
OCH, VERA VAR SJUK IDAG! OMG THAT'S SOMETHING DIFFERENT!

Här är sjuklingen Vera! Red eyes <3


lots of love xx
//nawis^^


2:a maj 2011

HEJ!
Sitter här och dödar folk med mitt humör typ. Är så trött så att det inte är sant. Att vara uppe halv ett inann skolan är ju så oerhört smart! Vaknade upp som en zombie, inte blev det bättre av att man hade matte på morgon. Och sedan en mördande idrott! Skulle springa en massa, och jag som har vrickat foten! Det är synd om mig alltså!
AJA, jag har lite ångest just nu. Har no-prov om en vecka och jag fattar inte ens vad vi håller på med?! Lyckat alltså ... Så nu hjälper mamma mig, inte för att jag tror att jag kommer fatta mer. Hur mycket man än pluggar blir man ändå förvånad ...
Och så är jag uttråkad. Bra kombo där! Men visst är det alltid så att man bloggar när man är trött/tråkig och inte har något att skriva om?

ANYWAY, efter skolan så kom Vera hem till mig, ni vet, hon som jag alltid tar kort på? Haha, jag tror att jag har 50-60 bilder på henne ...Vi snackade och hade det najs. Vi gjorde inte så mycket, egentligen skulle vi plugga, men det orkar man ju inte? ;)
Så nu sitter jag här. Och här sätter vi punkt för det här inlägget.

Ett litet Florence-kollage som jag gjorde. En massa random-bilder på denna vackra och talangfulla tjej vid namn Florence Leontine Mary Welch. Har visserligen en massa bilder att ladda upp ... Flera album. Ska ta och visa er i veckan!

much love xx
//nawis^^





RSS 2.0