FÖRLÅT

Haaallåå bloggen!
Först vill jag bara säga ett stort jäkla FÖRLÅT till alla ... bloggen ... men speciellet alva (zigge)! Alltså jag vet inte vad som hände, min mail började strula och sedan kändes det som för sent för att kunna skicka några fler mail. JAG ÄR DUM i huvudet. FÖRLÅT TUSEN GÅNGER!!!

I'M ASHAMED! (AND I LOVE RED HAIR!)

Okej, jag vet att jag suuger på att uppdatera. Men allvarligt, jag gillar inte att blogga längre ... Blogglusten is GONE WITH THE WIND. Och förresten så uppdaterar jag bara när jag har sjukt tråkigt ... vilket betyder sjukt tråkiga inlägg.
Men jaja ... Idag är det fredag. Vaknade upp efter en fet mardröm. Minns inte vad som hände egentligen, jag bara vaknade upp och mådde dåligt. Mardrömmen har liksom satt fast sig i mig under hela dagen :(
Dagen var faktiskt ganska dryg, med idrott på slutet. Vi hade bollsport = HELL! Hahha, nej bollar är verkligen inte min grej. Speciellt inte flygande bollar som alltid verkar vilja landa på mig. Jag borde säga som Bella i Twilight: "I tolde them not to let me play!" Nej usch, det kändes som att vara på ett minfält (ungefär).
Och nu har jag tråkigt. Så vad gör jag? SÄGER FÖRLÅT IGEN OCH IGEN OCH IGEN OCH IGEN tills jag inte kan andas.
Och sedan lägger jag upp You've Got The Love  - Florence and the Machine, eftersom detta videoklipp är så himla underbart!RSS 2.0