Mitt intressanta liv.

Är det inte tråkigt att bara läsa om mitt liv och teatern? Liksom vem bryr sig? Förutom jag då..?? Jaja, så är det här i min blogg. Men ska lägga upp lite roligare inlägg...;J

Iaf, jag har ganska tråkigt just nu. Jag är så jävla trött. Pallade nästan inte att gå upp idag. Men måste man så måste man. Tyvärr. Ville bara dra täcket över huvudet och somna om. HEHEHE.... Nu lyssnar jag hursomhelst på Duffy på min Ipod. Hon är jäkla bra asså!! Hon har en asskön röst. Nästan lika bra som Amy MacDonald. Men bara nästan. Ingen kan klå Amy. Så det så.

Idag ska jag ju till teatern och repa, iiiigggeeeeennnn. Det är ju kul, men det blir liite tjatigt efter ett tag. Det börjar ju kl halv 7, så man är ganska trött när man kommer hem. Måndag och allt.

Usch vad jag är tjatig.


Hanging on too long
And I know it's wrong....

Har kommit hem nu..

.. och är jävligt trött så jag orkar inte blogga!! respect please.xP men jag kan iaf lägga upp en bild på TINTIN min sötnos som jag tog idag.

kolla vilken liten trasselsudd han är!!

Ingen mobilblogg idag heller..

Nej, för min mobil är urladdad så jag fick låna mammas!! Jag ska som sagt till teatern idag igen, och lär bli där hela dan idag för jag känner mig mycket bättre, (i tån och sådär, hahahaha). Idag har jag faktiskt satt upp håret i en klämma, för pjäsens skull. Ska ladda upp en bild på min frisyr hahahahaha!!!


Glögg och gatubarn..

= min dag!!!

hahaha, nej inte direkt... men jag var hursomhelst på teatern och vi provade kläder och så!! det var roligt!! jag bytte klänning mot en lite finare.. 1800-tals stil såklart!! jag är ju Belles dotter, och då ska jag ha lite finare kläder på mig. men först är jag ju ett gatubarn som tigger och sjunger "Goderafton, både herre och fru", (vet ej vad den heter), för Srooge. det ska bli jättekul att spela upp!! imorron så tränar vi oxå, och på måndag, och på tisdag, fast med en annan teater med undomsgruppen..!!!!

jaja, jag kunde inte vara där hela dagen, för jag gjorde illa stortån, (hahaha låter sååå fånigt!!!), och jag blev för trött. men när jag kom hem läste jag en hur bra bok som helst, nämligen Flickan i Rött.
En väldigt bra thriller-spänning-drama-bok!! lixom allt i ett!! xP
Sedan skålade vi med glögg för snön som äntligen har kommit, och kanske mest för att det är första advent imorron!! jag längtar!! snart jul och det ska bli kul!! HAHAHA VILKET BRA RIMM...=))
Och nu sitter jag här och skriver för er. roligt roligt som alltid mina underbara snart-december-läsare!!!

visst ser den spännande ut?!

091128

japp!! gud va kul - och jobbigt - det ska bli.. vid kl 11 ska jag sticka dit, så jag hinner inte skriva så långt. hoppas att ni förstår att jag inte kan uppdatera bäst under helgen, men jag kan ju mobilblogga lite om ni vill..xD

lille vännen när han var liten.. han hade inte ens fått sin mustasch!!

Usel uppdate

Hehehe... =)) det är ju så att jag har inte uppdaterat på ett tag, (höhö, typ 2 dagar.. jag börjar verkligen bli fast i bloggträsket....), men nu mina vänner gör jag det!!

Torsdag: Skola först då såklart. Hemma sen till halv 6 typ. Dansen skulle ha börjat vid 6, men vi fick åka i onödan bara för att det var nån show när vi skulle dansat.. buhuuuuu!!! :// sen duschade jag.. Jag packade efter det för jag skulle ju sova över hos en kompis!!! Ni kanske undrar varför jag gör det på en vardag lixom, men det var för mina föräldrar åkte bort... Vi somnade typ vid 11 nåt, låg i dvala ganska länge...=((

Fredag: Vaknade 7, stack till skolan vid 20 i 8.. undrar varför jag minns exakt det, men jag har fotografiskt minne hahahaha!! i skolan så jobbade vi med lera.. jag gjorde en en liten skål där man kan ställa ett värmeljus... lite hemligt så jag berättar inte mer. vi hade oxå idrott, friidrott... jag sprang 200 m, (asså ett helt varv i idrottshallen), men jag kunde inte göra mer för jag hade så jävla ont i magen.. usch i hate it.. jaja, sen va jag med samma kompis och vi hade roligt.. orkar inte berätta mer än ett "skånskt matlagningsprogram.."... HAHAHA. Vi har alltid så kul tillsammans...xP och nu sitter jag här och jäser av maten, blev lite sen middag för mamma och pappa kom vid halv 6, (det fotografiska minnet slår till igen...). Det blev spaghetti, sås med enbärs-smak och typ roulader? Jag är verkligen bortsämd med god mat...
Ok, men nu ska jag göra nåt annat innan IDOL, visst ska ni oxå se det?? kramar!!

AMY MACDONALD!!

Först vill jag bara säga att Amy MacDonald's musik är så jävla härlig!!! Hon är ju bara bäst. Hennes texter, hennes melodi, hela hon är bara WOW. Jag älskar henne och jag är bara så glad att youtube fungerar igen så jag kan lyssna på alla hennes underbara låtar.

SOMEBODY NEW AMY MACDONALD!!!

Now I look back in regret on all the missed hours I spent
Watching my life just pass me by
Now your with somebody new
And there's nothing I can do
Just sit back and watch you smile...


Fast nu är hon blond, men jag hittade inga bilder på det...

Men det otroliga är att JAG!! har sett henne live!! Och jag lovar, hon är bäst. Jag stog längst fram och bara HERREGUD, EN GÅNG OM LIVET UPPLEVELSE!!!!!!!!

Mobilblogg!

Hej folket! Snart börjar skolan så jag kan inte skriva så långt. Men detta är min första mobilblogg! WEY! Kram!

Blogg.se är seeeegt!!

åh vad jag stör mig just nu på blogg.se!! det segade så jag kunde inte göra något inlägg..:'( dumt...
men nu fungerar det igen, så back to reality and my very intresting life........ hahahahahahaha!!!! xP
Iaf, jag har varit på teatern, men inte övat på "En julsaga", utan på undoms-gruppens teater.. kan inte berätta något nu men ska sen!! (oooohhhhh hemligt........8D)
Nu så är jag iaf här och slaaaaaappr... så jävla skönt ibland. bara vara. inga läxor, (gjorda). bara slaaaappa.
ok, kan vara lite drygt... ja, som ni kan se på detta inlägg.... så jag ska sluta och kolla runt lite på webben... ifall jag hittar något snyggt lägger jag upp det ofc!! så puzzisar!!

Två jobbiga (men roliga!) dagar..

Ja, jag har inte uppdaterat på ett tag men nu är det dags igen mina sötnosar!! Ni kanske undrar vad som höll mig borta från bloggandet, och då ska jag berätta ofc. =)) allt för mina läsare u know...hehehehehehe

Måndag: Skola ofc, som vanligt till halv 3. Sedan va jag me en kompis till meeeee, va hos henne och vi jobbade på våran som vi har tillsammans!! (skriver mer om den sen.. andressen kommer oxå om nån vill kika in..xD) sedan kommer det rooooliga, nämligen att vi åkte till teatern för att vara med i "En julsaga"!!!!!!!!! WEEEYYY!! Vi ska spela fattiga gatubarn, och jag är Belles dotter. Om ni inte vet vem Belle är så är hon en av den gamle sure gubben Scrooge gamla flamma. (gamla flamma, vem säger så???) Vi fick klä oss i fattiga fula 1800-tals kläder, riktigt roligt att bara springa runt i en enooorm garderob... ME LIIIIIIKKKEEEE!!! Vi höll på från 7 till 9, kom hem halv 10, somnade halv 11......... Snacka om att jag var trött!! Och i helgen ska vi bara spela teater, inget annat!! Funny..=))))))))))))

Tisdag (idag): Skola till halv 2, (tack gode guuuud), idrott hade vi bland annat och då körde vi friidrott.. Och nu är vi här då.. Sitter vid datan men ska snart lämna den för att göra franska-läxan.. OH hjälp vi har engelska prov på torsdag.... OCH UTVECKLINGSSAMTAL IMORRON!!! *SNYFT!!!*
Och om en timme ungefär ska jag åka iväg och spela teater igen, denna gång inte "En julsaga".
Ja, det var mina två dagar. Hoppas att ni oxå haft det trevligt my darlings!! Vad skulle jag göra utan er??<333


DAGENS TIPS!!

Är du lika som jag och är ny på allt som rör bloggen, då ska du besöka www.designadinblogg.se!!!!
Där lärde jag mig allt, verkligen allt!! Nu vet jag hur man gör en header, ändrar textstil och färg, allt med design och blogg att göra!! Så jag uppmanar dig att söka info om hur man gör om sin blogg där, för det hjälpte verkligen!! Hoppas att ni får nytta av den!!


En smärre chock...

...fick jag när jag såg min statistik!!! 213 SIDVISNINGAR!!!
OMG, JAG ÄR HELT CRAZY GLAD!!!! TACK ALLIHOPA!! VERKLIGEN!!! FORTSÄTT SÅ, PUZZAR OCH KRAMAR!!

MIN NYA COOLA BLOGG!!

WEHEY!! IDAG FIRAR VI FÖR MIB BLOGG HAR FÅTT ETT NYTT, FRÄCHT UTSEENDE!! VAD TYCKS?? HOPPAS ATT NI TYCKER OM DET!! DET GÖR JAG....XD

Det är denna bild som jag har som header...<333 om någon undrar så är det ett halsband från SNOW OF SWEDEN.

Dans-värk och lussekatts-prat

Hehehe... Jag har "dans-värk", för jkag dansade ju i torsdags, hade idrott i fredags och strechade hemma, och i dag igen strech-dansade jag... HAHAHA. But I most do what I love ofc!!
Ja, iaf, nu sitter jag här och jäser efter maten. Det skulle ha blivit pizza men det blev någon blanding av pizza och bröd? Vad kallar man det? Bröd-pizza? HAHAHAA.
Oh, just det typ igår var jag assugen på lussekatter...

Jag: Pappa, jag vill ha lussekatter.
Pappa: Varför då?
Jag: Jag läste en blogg där hon hade bakat.
Pappa: Jaha?
Jag: Kan jag inte få lussekatter, snäääälla??
Pappa: Nej men klockan är ju 7, och det tar 2 timmar att göra ungefär. Någon annan gång kanske.
Jag: Men pappa..!! JAG VILL HA LUSSEKATTER!!

Hahaha, och så vaknade jag imorse och pappa hade bakat!! Pappa, du är snäll!!
blir ni frestade?? me blir!!

Vem vill ha McQueen's "hummer-klor"?

not me!! dessa ser ju bara helt crazy ut asså. never in my life att jag ska vandra runt i såna. fan vad alla skulle tappa hakan. HAHAHA. dessa kommer iaf från Alexander McQueen, och det enda jag vet om honom är att hans modeller hade clown-mun på hans förra visning? Det säger väl allt.
Lady Gaga var ju såklart först med ha dessa små "hummer-klor" i sin video för "Bad Romance".
Någon som är förvånad?

Jag orkar inte blogga idag.

Nej. Fan vad jag inte orkar sitta och skriva!! Men jag vill ju. Men jag blir ju så jävla störd av alla andras fina bloggar!!! Fy fan vad det är orättivist. Jag vill oxå kunna...!!!! (Usch jag låter som ett småbarn..)
Någon som kan?? Plzzzz hjälp mig!!!

Bloggar som inte borde finnas

Ja du, det finns så många töntbloggar här på blogg.se och överallt!!
Det stör mig. Så många som skriver om sån skit som inte behöver skrivas, inte ens tänkas. Behöver jag ens ge ett ett förslag på vilka?
Kissie. Kissie-wanna-bees. Party-nördar som tror att de är coola. Gay-bloggar. M.m. Fattar ni? Vem orkar bry sig om deras "roliga" liv?! Inte jag iaf.
Varför väljer ni att börja blogga? Kommer jag att få svar på den frågan? Nej.

Det där är bloggar som inte borde finnas.

Denim lover!!

åh, är dem inte ljuvliga???!!! i love them. jag och mamsen åkte in till stan för att köpa nya kläder till mig!! Min garderob behöver verkligen en makeover. En rejäl makeover. Jättemånga av mina tröjor är för små och mina byxor är för stora..(?) plus köpte jag 5 tröjor!! på Gina, Cubus och Monki.<3333 ska lägga upp en bild på dem sen oxå! Men åh, back to the reality, jag spyr... Jag har precis tagit någon slemmlösande medicin, men USCH! GUD SÅ ÄCKLIGT!! Mår illa.........=(
Jaja, kram på er och hoppas att ni har en lika bra fredag som jag..=)) ni ska väl se på idol?!

New things in my blog, (and my life!)

Har precis tagit en härlig dusch, för jag dansade ju idag!! åh så skönt det var!! låter kanske lite konstigt att jag tycker att det är "skönt" men man får ju bort lite smuts från kroppen, (som slemm i halsen, tack gode gud..), och lite fett.. HAHAHAHA. Iaf, nu sitter jag här och ser att jag har fått en ny design på my little blog, nämligen temat "love". suck suck suck säger jag för jag vet inte hur man gör en egen header och så.. JAG BEHÖVER HJÄLP!! Nån som kan, plzzzz help meeee!! Men iaf så blev det bra, ska nog ha så nu.. (för ett tag...)
Nej nu ska jag gå och ta en mellis framför teven, kramisar på eeeerrr....<33333

min sööötis katt... I LOVE U MY SWEETIE!! (och er såklart som läser min blogg!!)

Ursäkta stöket..

Mm... Som ni kanske ser är bloggen en aning ful just nu.. Men det är bara pga att jag gör om här.. hope it's ok!! puzzisar till er!!

Ny design!

Jag funderar på att byta design på bloggen.. Men jah måste ju välja nån av dessa tråkiga teman som finns, för jag vet inte hur man gör annars... Jag vill ha nåt coolt egen design, inte de gamla trista som är så opersonliga!!
Iaf, nu ska jag byta, så ni får se snart!!

Sy ett M och äta kaka..

Min dag i ett nötskal.. HAHAHA. Njae, inte riktigt så.. xD
Just nu så sitter jag äter på en liten goood kaka och dricker julmust, mums fillibabba säger jag bara!! Plus att jag håller på med kameran, tar bort bilder som inte riktigt behövs..  plus igen att jag läser CHIC, den damp ner i brevlådan idag, WOHOO!! Mycket på en gång va!!
Och i skolan då? Jo, jag hatar ju onsdagar, (vet ej varför, har bara alltid gjort det..), fast denna var faktsikt ganska bra.. Vi hade ju slöjd då, sy som ni kan läsa.. Jag håller på att sy på ett M på mammas tunika, den är vit och fin, och mitt M blir väl ganska fint, trots att jag måste typ sprätta upp hela tiden för den krånglar sig.. Usch jag ska aldrig bli syslöjdlärare, vilket pillande!!
Iaf, inga jobbiga ämnen utan bara lätta små grejer.. Och så franska och så... Mycket som jag inte orkar berätta om. Visst är jag snäll..;-)
Igår då så hann jag ju inte uppdatera, det var ju såååååå mycket att göra. Först var det skola och sen var jag med två kompsiar, Emma och Maja, och vi fjantade oss för kameran.. Sen var det ju teater och då kunde ju jag verkligen inte uppdatera!! Sen var jag med Maja igen, för hennes pappa skulle gå på en teater. Men, jag tror inte att någon dör bara för att jag inte uppdaterar varevigaste dag..
mee... med svarta ögon..hihihih...xP


Playing around with the camera..

Tänk att en kamera kan vara så rolig!!
Jag håller på att ta en massa egobilder på mig själv, typ värsta fjortis och sen bara helt knäppa... Ska ladda upp någon bild sen..=)) gud så kul det kan vaaa!! LOVE IT. Jag borde bli fotograf.. eller modell?? HAHAHA. Jag är ju sååå duktig...;-)
Iaf, jag ska börja med nåt nytt imorron.... OH, VAD KAN DET VARA?? HEHEHE... Det får ni se dååå... Ego-jag såklart...xP Bye bye måste dra och göra mig iordning, skoola imorron vet du och då vill man ju vara pigg.. för jag är ju så jävla trött!! HAHAHAHA. Puzz.<3333

(ursäkta språket, fick typ damp och ba ville tönta mig a little bit..)

sry oskarp bild, men vad gör man när blixten inte vill sluta och tintin är så vit?! heheh.. iaf, jag pussar tintin!! (har en film där han ba slickar mig över hela ansiktet..oh sweetie!!)

Som den sladdis jag är..

Jag har 3 mycket äldre syskon som bor långt ifrån mig, 2 st till och med utanför Sveriges gränser. Min pappa är ganska mycket äldre än vad "normalas" pappor är. Min mamma fick mig när hon var 37.
Vet ni vad jag menar med detta inlägg?? Jo, för när jag såg bilder som en från min släkt skickade belv jag värsta deppad. Det var för 25-30 år sen, då mina syskon, (halv då såklart), var små. De var på semester i ett släkthus med min farmor och farfar som jag aldrig träffat. De var där med mina kusiner också, som redan har barn som är i min ålder. De hade kul och var där med släkten, den generationen som är "rätt". Jag skulle ha varit den tredje generationen, alltså farmor och farfars barnbarns barn. Men jag är deras barnbarn. Det är så konstigt.. De hade kul och var där som en familj. Men var är jag? Jag fanns inte och jag skulle inte passa in. Det är så orättvist att jag dör av avundsjuka. JAG VILL OCKSÅ TRÄFFA FARMOR OCH FARFAR OCH SE HUR DE SÅG UT, HUR DE VAR, VARA EN DEL AV SLÄKTEN!!

Jag känner mig utanför och, ja, dum. Som den sladdis jag är. D-U-M.
Här kommer ett bildbevis på det..

Livet är då bra konstigt..
Lita på mig, för jag vet!!


Australisk skola...

Njae, kanske inte direkt.. Men nästan!! Hehehe...=))
Idag var det ju i alla fall skooola, ÄNTLIGEN säger jag...
Jag har ju varit jävligt sjuk som ni kanske vet.. Men huvudsaken är att jag är frisk nu..
I skolan då så gjorde vi lite olika saker, typ SO, matte (booooring), svenska och så då Australien på geografin. Tills imorron så ska vi redovisa det, och eftersom jag var sjuk är jag liite efter.. Men det är ok, för jag har ändå börjat att skriva om aboriginer, (urbefolkningen i Australien. Jag är så smart...) Men dagens roliga då... När en redovisade så stog det om aboriginer, att det var deras urinvånare, men jag som har dålig humor trodde att det stog URIN-VÅNARE... HAHAHA. Jag är ju sämst asså.
Alltså en helt vanlig måndag.
Men åhhh, jag vill va me nån!! Jag skulle ha varit med Maja, eller ja skulle och skulle vi hade inte bestämt oss, men det blev ju inte av för jag sitter ju här nuuu...=(
Men nu ska jag sluta skriva och kanske ladda upp lite bilder..xD
Ses my darlings. <3333333

Det lönar sig att kommentera..=)

wow hihihih... det lönar sig att kommentera!!

nu har jag plötsligt fått några fler som har sett min lilla blogg. TACK säger jag!!! vad ni är snälla!! fortsätt så!!
PUZZ OCH KRAM

Denna blid hittade jag bland våra bilder. Dock inte jag som dansar på bilden.. Denna bild är ändå något år, *sitter och tänker på alla dans-minnen jag har*.

Be cool with a Proviva

Ja, efter som, *fnyser*, MAX, *dubbel-fnys*, gjorde mig magsjuk, *arg som ett bi*, så skulle jag nu snällt och lydigt dricka upp ett glas proviva juice. Till min förvåning så var det ganska yummy. I LIKE!!
Vet tyvärr inte vilken sort det var, men smakade lite kardemumma och någon frukt...xP
Denna ser ju verkligen G-O-D ut tycker jag.. Vad tycker du?? Dessutom är den ju bra för magen, eftersom jag har fått någon matförgiftning så är den ju ännu bättre, tillför en massa bra bakterier och sådant annat som bara proffesorer vet.. 8D TESTA DU MED OCH SE VAD DU TYCKER!!

NU ÄR JAG FAN INTE ATT LEKA MED!!!

Jag vill fan slå MAX Hamburgare på käften. Jävligt hårt och boxa till deras fettiga hamburgare.
Varför?
FÖR JAG BLEV JÄVLIGT MAGSJUJK NÄR JAG ÅT DERAS ÄCKLIGA KÖTT!!!!!!!!

Usch, jag hatar dem. Här går man och är redan förkyld, och så äter man en hamburgare, och vips, jag och hunden blir magsjuka!!!!!!

Ja hahahaha, eroniskt nog blir hunden också magsjuk, för han fick lite av MAXs kött och nu spyr han floder...(kanske inte floder men mycket iaf). Jag tycker seriöst mycket mer synd om Tintin än mig just nu. Han förtjänar inte det. JÄVLA MAX SOM SÄLJER FULT KÖTT TILL SINA KUNDER!! Jag som tyckte om deras hamburgare förut... Men nu kommer jag aldrig att äta det igen. Vem vill bli magsjuk?! NOT ME AND NOT YOU!!
Så. jag tänker be pappa och klaga på maten, annars så får de mig att göra med,
EN JÄVLIGT PISS-OFF FÖRKYLD/MAGSJUK TJEJ SOM VET VAD HON VILL-SLÅ DERAS FACES OCH GÅ UT MED ETT JÄVLIGT STORT LEEND PÅ LÄPPARNA.


Jag kommer ju inte göra det, men om jag hade fått och orkat hade jag defintivt gjort det.
I PROMISE.


VECKANS HOTT

Mina bästa ideer kommer från CHIC, ni vet tidningen jag skrev om förut? Denna tidnings hemsida kommer att bli mitt ledord när det gäller fashion och annat skojsigt..=) Jag har även "kommit på" VECKANS HOTT, där jag skriver vad som har varit hottast i veckan. Denna gång blir det detta!

VINTER-INDIAN!
Dessa små godbitar är väl för söta!!
  1. KappAhl, 99 kr.
  2. Miss Selfridge, 83 kr.
  3. Dorothy Perkins, 95 kr.


vet inte hur det doftar men den ser ju verkligen h-o-t ut. jordgubb, vanilj, italiensk mandarin och kaprifol är dofterna till denna parfym. ska inte köpa men det kanske finns någon där som like it och vill buy it?

vem är hetast av camilla belle och katy perry? det avgör du!! jag tycker personligen mest om belle.xD

Det var VECKANS HOTT för denna vecka.. hoppas att ni tyckte om det!! kram.



Galet!!

yävlar i min lilla låda... jag är helt blown away av Shuh's skor... LOVE IT..

Dess är ju mer classic, men ack så snygga!! love rutigt....xP

Zebra-randigt är ju sjukt coolt. särskilt när det är regnbågens alla färger..xD



VEM VILL INTE HA DESSA COOLA SKOR?? JAG SKULLE JU ALDRIG KUNNA HA DEM MEN JAH ÄLSKLAR DEM SÅ JÄVLA MYCKET. SRY OM DET BLEV MYCKET SKOR MEN SCHUH'S SKOR ÄR JU JÄVLIGT HETA. KRAMAR.






Schuh's shoes

dessa skor tycker jag är jäkligt coola. eller vad tycker ni?? Jag tycker mest om de röda, ganska outstanding men ändå inte...=) först ser de tråkiga ut, jah menar, utan den asfina färgen och blomman skulle den va ganska tråkig.. men de är ju f-a-n-t-a-s-t-i-c allihopa. LOVE!!

  1. Guldskor, 603 kr.
  2. Leopardklackar, 603 kr.
  3. Paljettskor, 422 kr.
  4. Röda klackar, 844 kr.
om någon känner ett stort ha-begär kan du hitta dem på http://www.schuh.co.uk/
priserna för just de där skorna jag visade ser du där uppe.
hoppas att ni tycker om dem lika mycket som jag gör!!!

Strepsils önskes





dessa är rent ut sagt... ÄCKLIGA!! Jag vill ha såna där jordgubbs-strepsils, de verkar goda!! någon som vet var det finns att köpa?? tacksam för svar!!!!
(jag måste suga på såna här för jag har ooooonnnntttt i halsen!!!!)


när vi ändå pratar om halsont så har jag varit borta från skolan i 3 dar, för jag är förkyld igen... vi har testat för svininfluensan, men jag tror inte att jag har det för jag är ganska bra just nu... men det är ju skittrist att vara borta från skooolanoch alla koooompisar..=( *gråter*
jag vill bara vara frisk!! är det för mycket begärt eller?!

I've got starquality, so do you!!

Jag har gjort en ny kategori, starquality. I den kategorin så hittar du mina tips och råd, m.m.
OJSAN, det blev visst lite mode och "vad man har på sig idag" ändå...


this is niiiiiiccccccceeeeeeeeeee, but maybe too much??


orkar inte hitta nå mer... ska ta en dusch men ska uppdatera mera sen... hihihih.... och förresten, MAMMA FLYLLER ÅR IDAG, GRATTIS!!!

DET ÄR SÅ KUL ATT BLOGGA, HOPPAS ATT NI OXÅ TYCKER DEEEETT...!!!! <33333333333
KRAMISAR PÅ EEEERRR.....





Glöm det!!

Ja glöm "Skolkatalogen=diss" det var bara dumt.... ska inte skriva om personliga saker för de blir bara fel....
hoppas att det är OK men det är min blogg så jag måste få bestämma lite va!!
kram.

Kissie... SKÄRP DIG!!!

Hon är ju för fan helt dum i huvudet, den tjejen har ju varken någon hjärna eller något hjärta!!!
Hon kom ju inte till tv4:s program "Efter Tio" för hon är ju rädd. Seriöst, att spela tuff och kaxig går ju, men att sedan leva upp till det är en annan sak. Det har ju blivit en sådan uppståndelese kring detta att hon har bidragit med två självmord, (men vem vet egentligen hur många tjejer som har svultit ihjäl sig och läst hennes blogg om "hur" man ska vara...) Blogg.se har ju oxå lagt ner hennes blogg berättade mamma, för att hon är för mycket på helt enkelt. Smart drag!! Men ännu smartare vore det om man la ner alltihop så vi fick leva utan hennes dumma inlägg.

NEJ TACK!!!!

Stickade uggs!!

u like?? I DO!!




jah vill ladda ner bilder från paint!!


jah har gjort bilder i paint, men de dyker inte upp när jag ska ladda ner dem hit!!!
SKIT. JAG HAR JU GJORT BILDER SOM JAG VILL HA HÄR!! HJÄÄÄÄLP!!!!!!!!

Dagens fråga...





är du rädd för sprutor??





We are the sjuklingarna

Jag är sjuk igen.. *snyftar*
Jag har asont i halsen och jag är hängig till tusen....:'(
Men det roliga i det tråkiga är att en kompis till mig är oxå sjuk... Och hon har varit sjuk de gånger jag har varit sjuk, varje gång!! Hahaha. Fick nästan en glädjechock när jag loggade in på Msn. Vi ba: HAHAHAHAHAHA typ hur mycket som helst... HIHIHIHIH. Så kan det bli...;-)
Men hon har SVININFLUENSAN.
Det är inte så roligt... Fast imorron ska jag ta sprutan, för mamma är i riskgruppen och det är viktigt att hon inte blir sjuk i Si, så därför måste jag o pappsen göra det fast det är slut på vaccin... Tur det, för jag vill inte bli sjuk! Fast jag är inte rädd för Si, jah menar, man har förstorat upp det hela alldeles för mycket. Jag har läst att det är många små barn som är rädda för att de har hört så mycket som inte är riktigt så sant som det låter. Tur oxå att jag inte är rädd för sprutor, fast nu var det ganska länge sedan jag tog en.. Faktiskt i fyran. Du vet stelkramp?
Jaja, nu ska jag bli frisk!!!

Fjortisar och sånt..

Ok, jag vet jag vet. Alla ska få vara som de vill. Men seriöst, ska alla tjejer gå runt och låtsas att vara typ Lady Gaga? Nej. Det ska dem inte. TJEJER SKA INTE VARA SEXOBJEKT!!!

De tror typ att de är coola för att dem har asmycket foundation som döljer alla finnar och jättelika urringningar som visar deras tuttar, (om de har nåra). Men hallå?! Var er själva och låtsas inte vara värsta tonåringen, som röker och festar typ hela tiden! Vill ni ens vara så?! Är det så ni vill att era liv ska se ut? Allt för att vara cool eller?
Ok, jag tycker att ni ska få leva era liv som ni vill, men fattar ni inte att ni är rättså töntiga? Att bara spela Kissie går inte hela livet. Lixom, väx upp?!
Tjejer ska inte behöva vara fjortisar bara för att de tror att de kan få vänner och killar. Det funkar inte så, sry. Ni får leva precis som ni vill. Men låt er inte styras av den där världen som säger att tjejer ska vara sexiga och hjälpsamma för mannen!! Det är faktiskt sexistiskt.

Vi lever i ett samhälle där det inte går. Inse! Men jag tror inte att ni har insett att ni inte bidrar med någonting för att jorden ska bli mer jämnställd. Men nu vet ni det.

Förlåt om detta inlägg stör er, men ni måste inse att detta är min blogg och mina åsikter. Jag vill bara inte att alla tjejer ska gå runt och tro att det hjälper om man är sexig och dum i huvudet. Hoppas att ni förstår att jag tycker att detta är fel och att jag pressar inte! er för att ändra er om ni inte vill det, det är upp till dig, men jag hoppas att detta inlägg kan provecera och göra lite skillnad. Kram. <3

(nu kommer säkert alla att tycka att jag är en loser som skriver om detta, men WHO CARES?! Fler borde skriva om lite nyttiga saker än om vad de har på sig idag....;-)


Under en himmel av glas

Så heter boken som jag läser just nu, av Martin Widmark faktiskt. Den är så himla bra att jag bara måååste läsa, läsa, läsa, läsa, läsa, läsa, läsa, och ja... LÄSA!!

så här ser den ut på framsidan om någon undrade...
KRAM!!

Sry men jag hinner inte alltid...

Hehhe... Jag har uppdaterat uselt idag, IGEN.
Men hallå?! Det är faktiskt min blogg så jag uppdaterar när jag vill.... (ohh.. låter som Kissie..)
Men nu gör jag det så.... Wohoo...
Jag har varit med Maja och vi hade kul som sagt. Herregud, vi har varit med varandra i typ evigheter....
Men har man kul så har man.
Vi var först hos henne, hon har precis flyttat till ett lite större hus, (asså en 3:a).
Sedan gick vi hem till miiii. Där spelade jag och hon med mina parents Games. Någon som känner till spelet?
Om du gör det så vet du nog att det är ASKUL.
Okidoki, nu måste jag gå... Ska se på Ensam Mamma Söker, HAHAHAHA.
Kramar. <3333333333

Farsans dag!

Idag är det fars dag, GRATTIS PAPPA!!
Han fick två tröjor av mig o mamma, plus ett coolt kort. Han uppskattade det.
Nu ska jag dra mig till min kompis maja, och vi ska ha KUL.
Så ,bye bye för ett tag!!
PUZZ OCH KRAM


Fika o promenad

Jag har gått i höstmörkret med pappa o tintin. Vi hade alla reflexvästar på oss, och tintin såg hur gullig ut som helst i sin! (Suprise va!) På hans så var det två små tassar i reflex, naw sötis. Vi gick en liten bit, och det började snöa efter ett tag. Det var KALLT! Men det var nog bra att gå, för annars hade jag haft ännu ondare i benen efter dansen, (vi strechade inte!), jag tror att det är bättre nu...
När vi kom hem så åt jag fil med müsli, mums!

mumsfilibabba!!


Så, vad ska ni titta på ikväll då? Några tips kanske? (jag behöver verkligen några bra tips, för det finns INGET att se på..)

En natt på museet 2

WOW. I LOVE IT!!

Du måste se den, helst om du har sett ettan först, men den är SÅ HIMLA BRA!! Den handlar om en man som jobbade på ett museum, men slutade. På det där museumet hände det en cool grej, nämligen att alla vaxfigurer och allt som var på museet väcktes till liv!!!
Känner du till den?? Om inte, GÖR DET NU!!
(Hehe, låter lite som någon reklamsnubbe, HAHAA XD)H
Hoppas att du har haft en bra lördag, (den är ju inte slut än), och vad har du gjort?
KRAMAR I MASSOR





På stan

Jag har varit på stan o haft tråååkigt. Seriöst, vilket väder!! I HATE IT!! Igår var ju snön här, men nu är det bara slask slask slask. I HATE IT AGAIN!
Jag sov typ till 11, var dööötrött. Vi åkte väl iväg vid 1 nåt. Jag o mamsen var o kollade på hårfärger. Som jag skrev förut så ville jag ju ha lite brunt i håret, men det fanns bara blonda slingor. Vem tänker på oss blondiner som vill ha bruna slingor? HEHE.. Men jag är ganska nöjd med den hårfärg jag har nu... När jag tvättade håret så såg det assnyggt ut. Så jag får vänta tills färgen har gått ut igen... BORING!!
Så nu är jag här o vill göra något. SUCK. Jag tycker synd om er som läser, bara för att jag skriver så negativt typ hela tiden. Det är väl inge kul?! Så jag tänker förbättra bloggen lite med "Foki-style" lite mer smått o gott. Min vardag är ju värsta tråkig!!!

Jaja, ha det, vi syns igen snart med nya fräscha inlägg... HIHIHIH. <33333333333

Project Runway o årets sötaste bild...

här är årets sötaste bild som mamma tagit, på min gullegrisar Tintin o Svartis!
här skriver jag blandat igen....
jag har sett på Project Runway, världens bästa program! om du inte vet vad det är...så här skriver jag det! Project Runway är ett designprogram där de designar kläder... konstigt va? hehehe... de får olika utmaningar som de ska utföra.. nu är det typ 4 finalister och de ska va me på Olympus Fashion Week i New York!! (oh, lyllos dem..)
de gör fantastiska kläder!! I JUST LOVE THEM! Om du vill se det så går det på 3:an kl 16.00, vet ej hur många dagar, men det e ju bara o kolla i tidningen. 8D
Iaf, nu så sitter jag här och döööör av att inte göra något, (mer en att skriva detta då..), men jag får väl gå och läsa Chic igen o bara drömma om alla kläder......XP





Chic day

Världens bästa tidning heter CHIC. Du måste läsa den! Den handlar om mode, skvaller, smink, allt... Ganska ytlig, men rolig att läsa..XD man behöver faktiskt inte alltid läsa gamla ICA kruriren hela tiden....8D
Iaf så är det FREDAG!!!! YEY!! *DANSAR OCH SJUNGER* jag har haft riktigt frdagsmys med mina parents, tacos såklart... Vad annars på en fredag?? HAHAHA. nej, men det var asgott.
MEN HEREGUD!! DET SNÖAR TYP MASSOR.... heheh, hur e det hemma hos er då? Jag bor ju i norrland så här snöar det ju nu... Oj, vad jag skriver olika nu.. VEM BRYR SIG...??
HAHA, nu äcklar en kompis mig på MSN, sirap på macka...!! EEEW.
åhh, jag skulle tagit vaccinet idag, men det var sluuut. BUHUHUHUHUHUH. :'(
Men nu orkar jag inte skriva mer, hejdå. Ska lägga upp nått till innan dagen är slut. PROMISE. =)



MEN NU KOMMER DAGENS FRÅGA:

SKA DU SE PÅ IDOL?



Hej vännerXP

Sry att jag har uppdaterat dåligt idag, men jag har gjort så mycket! Först vad det ju skola till kl halv 3, sedan va jag me en kompis...XD
Och så var det dans, det var jättekul!! Vi fick lära oss en massa olika danssteg.;-)
Men nu måste jag gå o lägga mig, kram och sov sött!! Promise att jag ska uppdatera lite mer imorron=)

Hårfärgs-problem

Jag har checkat igenom alla dessa bilder som vi har på denna data, och kollat på foton av mig själv. Jag hade värsta fint blond-brunt hår! Jag ångrar att jag inte gjorde mig till brunett och inte en blondin! Jag hatar mitt hår, (och min lugg!), för man ser att blont inte är min naturliga hårfärg, utan mer åt det bruna hållet. Så jag tänker färga det som jag hade då ungefär. Fast lite mer åt blonette, om ni vet vilken hårfärg det är?, en blandning av blont och brunt. Inte riktigt blont och inte riktigt brunt. Så vill jag ha det! I botten lixom brunt och så ser man lite blonda slingor...? Det är så svårt att förklara...Men här ser ni en bild på hur jag hade det en gång i tiden!

såhär.. ganska fint!!

The end of Valpkursen.

Jag o pappa har gått på en valkurs den här hösten, och nu var det avslutning. Tintin gjorde inte så bra ifrån sig.. men han blev helt galen av alla hundar! Han är egentligen duktig. ;-) så det så.
Men jag ska träna mer med honom, lydnad, agility, hantering, gå på promenad, fast såklart ska jag inte göra allt själv.. Pappa ska oxå, mamma orkar nog inte...XP
Iaf så är jag glad över att det är slut... det är ju så mörkt, kallt och bara ruggit tråkigt. så jag är glad..xP
Nu får jag vara med mina kompisar mer...HIHIHIH
här är en bild som jag oxå har tagit, det var ungefär samma datum som nu fast för ett år sen. visst är den fin! (inte för att skryta, men jag är ganska nöjd..) då var det redan snö ute, ÅH vad jag längtar. VERKLIGEN! Det är ju bara fult väder nu, inte snö och inte regn. Fast idag kom det faktiskt lite snö, men gissa, DET FÖRSVANN....




Flera som vill blogga!!

Jajamensan, det är många i min klass som har en blogg, eller som vill starta. Tillexempel:
www.maatildish.blogg.se
www.tuish.blogg.se
varsågod och läs!!
kram.

WOW!!

Ja, wow är det ord jag skulle säga IRL, när jag ser de fina kommentarerna som jag fått. Verkligen! Jag blev till och med bjuden till att tävla om veckans blogg på någon annans blogg. ;J
Nu är jag GLAD. TACK!!
Fortsätt gärna att kommentera och läsa min blogg!! KRAMAR I MASSOR!!

//DIN NAWIS^^

Teater och Ugly Betty

Jag ser på Ugly Betty och bara slöar. Jah har varit på teater o gjort lite hemliga saker....(ok, bara för föräldrarna...men ändå...) det var askul!! vi fick nämligen klä ut oss för att spela en asrolig teater som skulle bygga på "familjebråk"!! Vi var ganska få idag så det blev inte lika mycket stök. Jag var en asjobbig tonåring och dem andra var, mamma, pappa, barn och mormor....det låter lite töntigt men var hur kul som helst...!! vi fick verkligen spela ut och bara WOW. hahahahaha


I <3 TEATER!!

Jag blir sur av vädret...

Hehe, det låter nog lite knäppt, men så är det.
Jag blir sur av vädret. HAHHAHA.
Det är trist. GE MIG SOL OCH VÄRME!!
Det är så kallt och ja, kallt. Och så mörkt. Jag ger upp. GE MIG SOL OCH VÄRME!!
Här lägger jag upp en bild på snön och hur vackert det är då. Då är det iaf lite roligt med snö som ljusar upp det hela lite. Det gör inte hösten. Usch!

vill bara upplysa er om 2 saker:
nej, det är inte en animering. Bara taget på vår trädgård.
ja, det är jag som tagit bilden. ;J

Här kommer äntligen bilden på Svartis!

hehehehe.... visst va den fin..!! HAHAHAHAHAhehehe.... visst va den fin......!!!! HAHAHAHA Nej ska ladda upp en annan sen... ville bara jäklas lite...;-)


HEJ IGEN!

TJENA igen. Jag har precis kommit hem från skooolan. Det var ganska kul...=)
Vi hade idrott och lite redovisningar. Men...Nu kommer det roliga....
JAG SKA GÅ PÅ TEATER IKVÄLL. jepp. det ska bli askul. går dit me några kompisar. <3333
jag va sjuk förra gången så jag vet inte exakt vad vi ska göra....:'(
men det får jag se seeen. o så har vi franska läxa till imorron. jaja, det kan jag göra sen...xP
vi syns!!

P.S Jag ska ladda upp ett kort på svartis, jag lovar! D.S



SOVA är det jag vill!

Jag är jävligt trött fast klockan bara är runt halv tio. Men det är ju skola imorgon så det är nog bra om jag gör mig i ordning nu. Min katt Svartis, (ska ladda upp en bild på henne sen), ligger på min säng och Tintin ligger i vardagsrummet. Nu måste jag avsluta, mamma o pappa ropar på mig. Hejdå och sov så gott!!

Min ULLTOTT!!

Här här min ulltott Tintin, som är 4 månader gammal. Han är världens sötaste Dvärgschnauzer, tycker jag!! (Och ni snart, HIHIH!) Här är min lilla gulleplutt Tintin som är 4 månader gammal, och redan en sådat underverk..HAHA. Han är världens sötaste Dvärgschnauzer, tycker jag. (Och det kommer ni oxå göra sen!!)

SHA!!

HEJSAN alla glada människor...HAHAHA
Jag kallas för nawis här...heheh XD
Jag är en 12-årig tjej som bor i kalla Sverige..=(
Jag älskar dans, sång och teater, jag är väl en sån där teaterapa, HAHAHA.
Jag har haft en blogg förut som jag typ hade i några dagar, men det kändes meningslöst, för ingen läste ju!! Och så var väl den inte så bra heller...
Men nu har jag börjat på nytt som sagt var, och hoppas på att NÅGON läser iaf. Det vore kul!! 8D
Här ska jag skriva om typ allt om mig, HAHAHA värsta egot, nej, det är jag inte, och det som händer i vardagen. Hihihih.
Hoppas att du tycker att det är lite kul iaf...Annars blir jag lessen... HAHAHA nej.
Oj, vad långt det blev.. Ska sluta nu. Så SHA då allt folk..(allt folk, verkligen...)
HA DET BRA ALLIHOP!!


RSS 2.0