Min dag i ett nötskal

Godmorgon, förmiddag!
Idag fick jag nog sova ut lite grann, men attans också att mamma och pappa inte kan vara tysta på morgonen! Det skramlas och smäller, huller och buller. Åhh, det är jobbigt. Men men, nu är jag faktiskt färdig och har tänkt att lyssna på musik, (pappa har äntligen installerat tillbaka mina högtalare!!), och softa. :) Det behövs! Men sedan ska familjen iväg till vännerna, kring kl 1. Dem har också en hund som heter Nemo! Han är gullig... xD Fast imorn då så har jag franskprov, gaaah!! :( Måste träna mer... Så det blir väl min dag i ett nötskal. ;-) Hörs sen!
PUSSS <3333333

Juste, gjorde ju ett collage häromdagen! Visst ser Svartis helt drogad ut... HAHAH! <3333 Älskar er!

Det är inte lätt att ha hund

Att äga en hund skulle ju kunna låta lätt, men det är tvärtemot. Som ni kanske har listat ut har jag en hund, Tintin, som är gullig, duktig och snäll. Men alla har ju sina brister, right!?
Vi har varit med Tintin ungefär hela hans valptid, (han är 7 mån nu, fortfarande valp asså), inte lämnat honom ifred eller så. Men det är för att pappa jobbar hemmifrån, så det har liksom bara blivit så. Han har ju vant sig att vara utan mig, pga skolan. Och mamma också, hon har jobbat och varit borta. Men Tintin är en liten pappagris som hatar att vara utan honom. Han gnyr, blir jobbig och skäller. Sedan blir han jätteglad och hoppig när han kommer tillbaka, och såklart blir han det på andra också. Det kan ju uppfattas jobbigt, och det är det också. Jag skyller inte ifrån mig när jag säger att vi inte kunnat, för jag är riktigt besivken på mig själv att vi inte tränade honom att vara ensam förut. Men nu har vi gjort det, och lite tidigare också, och det känns bra. Man kan inte skjuta ifrån sig sin plikt, för man har en väldigt stor plikt att ha en hund! Det är som ett barn!
Det jag ville säga med detta inlägg är att det är inte lätt att ha en hund, som en viss Kissie verkar tro. En hund är inte en accesoar, utan en väldigt krävande varelse. Man kan inte stoppa ner den i en väska och tro att det räcker, nej, man måste träna den, mycket! Så ni som tror att det är en dans på rosor och inte har tålamod, för guds skull, köp inte hund.

En accesoar?

Tråk

Hej bloggen! Nu kommer ett tråkigt inlägg, så ni som inte gillar såna, läs inte.
Jag väntar på en kompis. Hur tråk som helst. Drygit värre att bara sitta och vänta. Snart har ju dagen gått som. Kul. (NOT)

Väckning!

Godmorgon godmorgon
Hör fåglar sjunga
Godmorgon godmorgon
I kör!


Den brukar pappa sjunga när han väcker mig, dock så var det inte han jag blev väckt av! Gissa vem...? TINTIN! åHH, jag som sov så gott lixom... Men han satt där och bara väntade på att jag skulle gå upp, så jaa då gjorde ju jag det! :) Vem kan motstå en liten söt valp? Inte jag...! Men men, nu idag ska jag väl ringa en kompis och förhoppningsvis vara med henne! ;) Hoppas att ni fick sova gott iaf...!

"Kan någon motstå mig...?!"


Solsidan

God kväll bloggen! Och ja, jag skriver för min egen skull!
Nu då så har jag tråkigt. Lixom inget bra att se på. Har sett lite på Let's Dance, men kan inte tycka om det riktigt. Känns lite tamt när man själv inte vet om foten ska sättas där eller och rytmen är fel. Så är det. Men jag får väl se på det nya hunorprogrammet, Solsidan. Verkar ganska bra! :) Sedan ska jag lägga mig tror jag, vill sova ut! Är dödstrött! Jag är alltid trött efter en lång och tung vecka. Men det positiva är att mamsen är här, äntligen. Och ja, jag är en mammagris. Tand om dig (garnier-reklam!) och sovgott!!!

Lovade ju er!

Japp japp, jag är duktig! Jag är så snäll så jag uppdaterar, allt för mina bloggläsare *fniss*

Jag skulle ju berätta om idag var det väl, jaa det var väl en lätt dag. Såg på lite faktafilm och åkte skidor, 2,5 km. Haha, inte direkt jobbigt då... Men men, sen nu då så har jag spelat kort och slappat! Fixat o trixat med Picasa. =D
Senare ikväll ska moi titta på teve och käka popcorns! åhh, det var jättelänge sen jag åt det! Mums, det är såååå gott! Hur ska ni spendera kvällen? Chilla som jag elr typ festa? Jag vill veta! :) Och vad ska ni se på? Jag velar lite. Let's dance är ganska tråkigt. Jag bara orkar lixom inte kolla. Jaja, vi får väl se vad det blir! Så jaa, ha en trevlig kväll nu alla och ha kul!

Have funnnnnnnn!!!!

Grumma Grimhild

Helg kära bloggläsare! Och vad betyder det? Jooo, vara med mamma! För er typ festa, vara med kompisar, plugga? Men jag vill spendera min tid med min familj efter som mamma är uppe i Umeå för det mesta och strålas! Så ni fattar att bloggen kommer i andra hand!? Men iaf, igår blev det ju bara ett inlägg, suck suck! Men det var för att jag bara inte hann! Hade teater till typ 10! Mmm, men det var såhär att vi såg en film också efter teatern, därför tog det tid. Så därför la jag ju mig direkt efter! Men hursomhelst, jag och mina kompisar är ju med i en produktionsgrupp som ska skapa en allmänn teater! Och vi ska spela... *trummvirvel*, Grumma Grimhild! Det är en färöisk saga som är lite fantasy stuk på. Dock ingen barnteater! Nej, det handlar om i stora drag om en man som lovade bort sin ena tvillingdotter till en sjöjunfru (egentligen en häxa typ) som skulle ge honom evig fiskelycka (han visste inte om att hans fru var gravid med tvillingar). Så när det bara var en syster kvar, Mia, så ville hon leta efter något. Hon visste inte vad, men det var ju såklart hennes tvillingsyster Sanna. Så hon ger sig iväg på en resa och möter en massa spännande figurer! Så är det typ. Jag vill helst spela Mia eller Sanna. Men oj, vilket långt inlägg. Ska sluta nu och sen berätta om dagen så ni slipper läsa en alltför lång text, haha! PUSSSS pussss seeeees sen <33333

Random random, men dock så söt!

Morotssoppa och djuuuren

Haha, konstig rubrik, but don't blame it on me...
Men idag åt vi ju typ det till lunch, asså fatta vad äckligt det var!! :( Men men, annars idag så har vi haft en vanlig torsdag, matte, bild, SO (haha mina vänner gjorde en asbra teater om Islam ;). Sen redovisade Matilda sin resa till USA för typ 2 år sen! Jaja, nu ska jag snart äta och sedan göra läxan, ska se på någon dålig miljöfilm och skriva 10 "visste du att..." meningar... MEN, IDAG ÄR DET TEATER. :) :) :) :)

Svartis som ligger på min säng och Tintin som är kelsjuk, dock inte Svartis... (när är hon det?!)
Fler bilder kommer sen!!


Nu ska jag knyta mig

Har väntat på pappsen länge nu, varit på ett möte. Har sett på Robinson och slappat. Är trött nu. Så godnatt. See yaaa sooon!!! <3333

Risifrutti och skooooolan

Onsdag check!
Hemma nu då, har käkat risifrutti för jag kände så för det.. HAHA, ibland hatar jag det... Men men, idag så gjorde vi detta:

MATTE:
Ska göra "Klarar du det här - blå", så får jag sen börja på det svååååraste... ooooppps

SVENSKA-PROV, TEMPUS:
Alla rätt, wihooo! :) :) :)

TRÄSLÖJD:

Hann färdigt min gjutningsgrej, typ hälla cement i ett hål och sätta dit en liten krummelur HAHAHA!

Och så gjorde vi lite till saker men dem här var dem bästa... xP Sen nu ska jag göra läxan, längre har jag inte tänkt! >.< Joo jag ska läsa bloggar, haha älskar det! Så om du gillar min blogg, följ då mig med bloglovin! *reklam*





Slapp stil

Dagens! Slappt och ganska coolt! Vad tycks? 1-5?

Random inlägg

Snart är denna tisdag slut dårå... Ganska skönt men jag har nåt emot onsdagar!! HAHA, vet inte varför... Gillar bara inte dem... *strange*
Idag igen bad update, men pallar bara inte... (a) Har drygat bort denna dag, har bara lixom inte orkat bry mig... Hatar dagar som denna!!!!!! :@ Men men, imorn blir det väl bättre....
Har egentligen inget att säga mer än typ att jag och pappa ska ha tisdagsmyyyys!!! Typ lite dipp och grönsaker! Gott!
Kommer kanske med ett till, typ Fashion Studio? Var länge sedan nu!!! :///


Sova fast inte sova

åHHH, VAD JAG HATAR ATT DRÖMMA MARDRÖMMAR!!!! :( :( :@ @

Jag är hemma idag pga att det känns som jag inte sovit en blund inatt, har haft så hemska mardrömmar!! Och det kändes så verkligt... Plus att jag har ont i huvudet still, ont i magen och bara nere.... Jag tror att jag ska sova bättre, äta mer grönsaker och grönt, röra på mig mer och dricka mer asså inte bara proviva! Visst låter det ganska bra!
Så, nu är det dags för mig att borsta tänderna och viiiiiiila!!!! Hatar att det blir såhär, men what can I do??

Jaja, hörs sen!
PUSSSSSSSSSS
//din nawis^^


ps. ni har väl inte glömt att fråga på om designtips?! ds.


The secret thing

Halloj :)
Uräskta om det bara blir ett-två inlägg per dag, men ni fattar ju att det är skola och läxor m.m! Hope it's ok!
Nu, läs rubriken! Jooo, jag skulle ju säga vad det är, right!
Det är *trummvirvel*
ATT JAG KAN GÖRA DESIGNER, GRATIS!!
Japp japp, anser mig vara tillräckligt duktig *fniss*. Så om det är något du undrar över, vill ha hjälp med, att jag ska fixa, ge tips och råd, SKRIV MÄNNISKA SKRIV!! Tyvärr kan jag ej göra headers, men allt annat kan jag fixa i think! Så om du har problem med designen, just write it! Lämnar dock inte ut min e-mail pga säkertsriskerna! Så ni får skriva bland kommentarerna, så hjälper jag dig! Är det något du undrar över nu, samma sak. Skriv! Ser framemot att kunna hjälpa er, för ni som läst min blogg ett tag vet ATT JAG ÄLSKAR ATT DESIGNA!!

I LOVE YOU,

//din nawis^^

Lång lång kort kort

Glad ny vecka på er! (Eller räcker det med hej?)

Idag så var det en lätt dag, puhh! ;-) Gillar inte allt för långa och trista dagar, eller för högljudda, (som vår klass har en viss tendens till, mhh...), så idag var det perfect! Så, först hade vi pardans! Me like a lot! Det är jättebra att kunna dansa tycker jag, för man får mycket bättre självkänsla om man kan! Eller hur! Kan ni också dansa? Idag då så började vi med foxtrott, det här lång lång kort kort har fastnat i mitt huvud! (alltså det är stegen man tar, två halva takter och två hela takter!). Denna gång så snurrade vi runt lite och la till lite saker :) Sedan började vi med bugg!! Åhh, det var jättekul, längtar redan tills nästa gång då vi får öva! (Det enda negativa med dansen är att killarna kan vara lite för stela, så man vill själv föra, hahah!)
Sedan hade vi väl so, redovisningar, typ pratade om Haiti m.m, och Nordamerika! Jobbade i par, var ganska kul.
Jaja nu ska inte jag bara babbla på men men, den där "hemliga grejen" får ni se sen! För nu ska moi åka och storhandla! En massa grejer typ, så det blir nog bra! KRAM KRAM!!

Ser lite knäpp ut men men, det var det enda jag hittade! :D

Haha gissa

Hehe, gissa om jag gjorde allt jag skrev på listan?
Oh no, var med bästis så det gick inte... Haha nästan skönt... Men men ska kanske göra det sen!! (: Jag måste rättare sagt...


Idag har jag åkt skridskor! Det var hur kul som helst! Haha, vi lekte "taxi" och åkte runt som värsta småbarnen... -.-
Så nu är jag lite trött i benen o så... (: Men det var det värt! Snart så ska jag äta, är vrååålhungrig!! Sen ska jag kanske komma med en ny sak här i bloggen! Men ni får se vad det blir, mohahahaha! *blink* Man måste ju hitta på lite nya grejer ibland!! Jaja, nu ska inte jag störa er för mycket. Kom snart tillbaks så kanske jag har både Fashion Studio och den "hemliga" saken! Pusssssssss

To do - list

Godmorgon söndag kära läsare! :)
Ursäkta för att jag bara skrev ett inlägg igår, men det var ju lördag you know... Jag tror inte så många läser bloggar då heller, eller har jag fel? Jaja, idag ska jag ta i tu med saker och ting! Så nu får ni en liten to do - list!



Wii-dag idag!!

Trevlig lördag på er alla!!
Sovit gott? Inte jag, hade en massa drömmar... Tex om att jag, pappa och Tintin blev jagade under andra världskriget...?! Det var hemskt! Usch usch, hade kunnat sova myyyycket bättre... Men aja, ny dag och nya möjligheter, eller hur!
Idag ska jag bara slappa och vara med familjen! Och såklart spela Wii, har jag berättat om hur fast jag är i ett flygspel??? Nej kanske inte... Men det är ett spel då man åker runt Wuhu Island (som Wii-ön heter) och samlar info. Det är verkligen hur kul som helst! Sååå, jag kommer nörda på Wii!! ;-)  Nu ska jag göra mig klar, tvätta håret m.m., och sedan bara vara! Såna dagar behöver man, right!

Pappa som spelar golf, hans förra favoritspel... Nu är det flygspelet som regerar!! Tintin var lite nyfiken på vad husse gjorde.. Sötis... <333

Heidi Montag... USCH!

Var bara tvungen att lägga in denna bild. Hon ser ju hemsk ut!!!! Heidi Montag är bara 23 år och genom gick 10 operationer på en dag. Hon ser ju helt plastig ut. Hiss eller diss med plastikoperationer??

Sladden har hittats del 1...

... och jag kan ladda ner bilder! Så, här får ni lite bilder!!

MINA SÖTA DJUR:
Båda tittar in i kameran!

Svartis myser i soffan, lilla gullunge!<33 Du väljer iaf sköna ställen att sova på, Tintin då... Sover vid dörrarna där det drar som mest!

Jag och Svartis! Typ enda gången hon vill kela...

FORTSÄTTNING FÖLJER!!


Mama is back

Trevlig fredag bloggen!! :) Nu är det helg, wihoooo!! Som jag har längtat, för mamma har kommit från Umeå!! <33333
Så skönt, äntligen är vi en hel "flock" igen, (som Tintin skulle sagt!). Nu ska jag bara ha fredagsmyyyyyyys och njuta av tiden. Lev dagen till fullo....
Idag så har vi haft idrott, (fotboll igen... tråkigt för vi har haft det så mycket nu!), sett på lite bilder (på storskärmen eller vad man nu ska säga), haft matte dock inte så jättekul och jaaa, läst.... Jag är så duktig på att summera... HAHAHA. Nu ska jag bara läsa lite bloggar, (har ju blivit beronde av bloggar!!), och sen vara med familjen!


P.S. Idag kommer paketet med nya kläder från Ellos, najs va?! D.S

Teater snart

Bjuder på denna som en liten tröst till att jag inte bloggar mer idag! Ska på teatern nu, stress!! Så vi syns imorn, puss!! <333

Dans och Islam

Tjaa bloggen!
Jaa, nu var skolan färdig för idag då.. :) Idag var det fett kul!!
Första timmen hade vi pardans, ja faktiskt! Vår insturör, b&a, åker runt i olika skolor och lär oss dansa! Det var jättekul!! En grej gick ut på att tjejerna skulle tjyva killarna, så det gällde att inte vara utan någon partner när sången var slut!! (Vi gjorde så för att det finns fler tjejer än killar i klassen!) Vi dansade foxtrott (stavning!), var ganska lätt men det var lite ovant.... ;-) Sedan hade vi SO typ, jag och en kompis redovisade vårt arbete med Islam! Det gick bra! (: Sen gjorde vi väl inte så mycket mer, maten var försenad pga ett strömavbrott så vi fick äta mycket senare än vanligt och äta på papptallrikar... :( Nu orkar jag inte skriva mer så jag lägger in en bild istället... *blink*
Vi hörs sen!!

iförsig är det ju inte pardans, men det är ju dans ändå! och jag är trött på att jag lägger upp så många googlebilder så jag tog denna istället.. Om ni undrar så är det inte jag som dansar!


Dagens

såhär skulle jag vilja se ut idag! tycker att det blev ganska snyggt! vad tycker ni? på en skala från 1-5, vad får den?

181 inlägg!

Såg det nyss. Wow! Och jag har bara bloggat sen november? Hihih, roligt hur som helst!! :) Kul att många kommenterar, det värmer! Det gör att jag vill blogga....
Back to my life! Idag så var det ingen skola, istället var det fotbollscup! Jag var inte med, gillar inte fotboll och hade inte tid för träning och så. Men jag hejade med en del andra! Vi skrek och höll på, men trots det blev det bara ett mål av alla matcher... No flyt today! Men det finns bra och dåliga dagar, bara att acceptera! Det är ju ändå meningen att ha kul, right? Jag och några tjejer hade så jäkla kul, älskar att flamsa med dem... <333 Haha... älskar er!! <333333
Jaa, mer idag dårå... Ska chilla! Är trött och ont i öronen typ, bara för att det var liite högljudnivå haha..

Lite info till er, ÄNTLIGEN BÖRJAR TEATER IMORN!! Ni som läst min blogg ett tag vet att jag är typ galen i teater... Spelade ju "En Julsaga", right?
En av många "En Julsaga" som spelats genom tiderna... Tänk att jag var med i en av dem!! :) :)


I skolan!

Hej hej bloggen!
Jag är i skolan nu med mina vänner, skriver på skolans dator. Idag är det en cup, så vi väntar på skjuts... Vi har sjukt kul.... Hahah, dem är helt crazy mina underbara vänner!! Vad ska ni göra idag? Jag ska heja för fulla muggar!! Puss och kram!! <333 Syns sen... :)

Dags att sovelisova!

Nu ska jag lägga mig hursomhelst. Ny dag imorn så jag måste ju vara lite pigg iaf...! Hoppas att ni sover gott, så hörs vi imorgon efter skolan, dvs typ 3! :) Kram på er!!

var bara tvungen att lägga upp denna söta bild! Visst var dem söööta!!

//din nawis^^


Klippt och gjort!

Helu (:
Jag glömde att berätta förut att jag skulle klippa mig idag!! Heheh... ;-) Men nu är det gjort! Gick jättefort och blev så fräscht! Har inte klippt mig på länge (?) så det behövdes! Lägger upp en bild senare!!
Apropå nothing, gillar ni min nya design? Inte helt färdig ännu men så gott som!! Skriv vad ni tycker babes! Det är ju trots allt viktigt med en bra design, right?!

Jag känner för att...

RITA!! :)

Det var faktiskt jättelänge sen, har glömt hur kul det är...?! Men nu när jag är hemma och har lite slötid kan jag kanske göra det!! :D (Dvs, efter jag följt med pappa för att handla, efter jag gjort mig i ordning, efter att jag pluggat!!)

Gillar ni att rita??

Dagens stil

Från hm fashion studio

Vad tycks?

With a little help from my friends

Jaa.... Hemma idag då, pga att jag kom hem från Umeå så sent!! Var dötrött när jag först vaknade, kl 7. Men pappa ska hämta lite böcker så jag kan plugga lite iaf!! Man får ju inte bli efter i skolan, det är jobbigt!!
Anyway, imorn är det en fotbollscup, dock ska jag inte vara med (gillar ej fotboll och har inte haft tid för att träna). Vi får se hur det blir, man vet ju aldrig. Roligt iaf att ta en liten mjukstart från mina lediga och sjuka dagar!
Ang rubriken, jag saknar mina vänner så!! Är så tråkigt att vara utan dem, för man förstår hur mycket jag älskar dem!! <3333 så om ni läser detta, I LOVE YOU ALL!!
Idag ska jag väl plugga och och fixa med designen, den har blivit helt knäpp!!! (ÅHHHHH!!!). Har ju testblog

här.


Inte för att jag tror att ni vill se den, men kan ju va kul att kolla vad som sedan ska bli denna bloggs design! För i testbloggen testar jag designen först innan jag kopierar stilmallen och lägger in den här!! Jaja, vi syns snart darlings!!

 

 



Turen står inte på min sida

Mobilbloggar lite snabbt nu, medan jag väntar på föräldrarna mina. Kommer inte att skriva mer idag, modemet stannar hos mamma o vi kommer inte komma hem förrän ca 9-10. Så sköt om er medan ni har turen med er, dessvärre har jag inte det. Puss

På hotellet

Hej hej bloggen!! :)
Nu är jag vääldigt mätt och belåten, har precis ätit och sitter nu på hotellet. Vi kom hit ca halv 5, kroppen var helt mörbultad! Vi åkte till sjukhuset och sedan till Scandic för att checka in. Det som är så bra är att hunden får följa med!! Så om du är i Umeå och har hund, checka in på Scandic!! =) Vi gick runt på stan och kollade på butiker, så imorgon ska jag och mamma kolla runt lite innan vi sticker (utan henne.... suck....)l. Nu ska jag vara lite mer social och lämna datan, så sov gott och ha en bra kväll!! Vi syns imorgon! :D

En sommarbild från Scandic Umeå, äntligen ett hotell som tar emot hundar!!!

Lappland!!

Nu är vi i Lappland!! Trots att jag bor i Norrland har jag aldrig varit i Lappland, så det är coolt...:) Även om det mest är skog... Just nu: Dorotea!!
Vi syns sen!! Pussar! <333

Umeå

Jaa, idag åker jag till Umeå, mamma ska vara där i några veckor pga hennes sjukdom.... Det ska bli jättetrist att inte ha henne här, för jag är inte van att inte ha henne här.... :( :( :(  Umeå ligger ju ganska långt från oss fast vi också bor i Norrland, så det blir en hel del timmar i bilen... Så uppdateringen kommer att vara väldigt låg idag och imorgon!! Men ni vet att jag lever, så håll ut!! (hihihih) Puss och kram!!! <333333

Umeå är Norrlands största stad, och en av mina favvo-bloggare bor här! Nämligen Foki!! :)


//din nawis^^

Min älsklingsdikt

Jag älskar denna dikt/sång, den påminner mig om att man måste kämpa, även i motvind.

Du vet väl om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
Att du älskad för din egen skull
för ingen annan är som du


av: Ingemar Olsson



Livet är bara inte rättivst, något jag lärt mig...


Dagens outfit från Fashion Studio

10-01-16

What do you think??

Morgonupdate

Godmorgon alla söta bloggläsare!! Tidigt idag va?! Men så är det när man går i skolan, även på helgerna vaknar man tidigt!*suck* Fast idag är det ingen dag som helst, tuish fyller 13 idag!!!! STORT GRATTIS TILL DIG!!! Jag chattade med henne igår och hon var också sjuk!! Stackare....:(
Back to me, idag ska jag väl bara slappa och ha tråkigt!! Jag hatar att vara sjuk, man orkar ju inte göra något!! Så jag får väl bara ligga och hoppas på det bästa....;-) Vad ska ni göra?? Hoppas att ni har en rolig lördag! Puss puss, lovar att skriva ofta eftersom jag inte kommer göra något annat än att vara vid denna bärbara data i sängen...*blink*

//din nawis^^

Pro i svärd!

Hej hej friskisar!! (Det kanske finns någon som är sjuk också..?? Hej på dig med!)
Nu så har jag spelat WII, gissa vad jag körde?? Humm läs i rubriken kanske... hhihi... Men jag är proffs i svärd nu!! WOHOOO, i både duell och showdown (det är när man slår ner en massa mii:isar!)!!!!!! I'm proud.
Men jaaa, dagen har flutit på vääääääldigt långsamt, men jag är ändå skittrött!! Så jag kommer nog inte blogga mer idag, lid inte vänner...(hihih). Hoppas på att jag blir bättre imorron, så då ses vi väl då!! KRAM och ha en bra kväll nu!!


//din nawis^^

Check!

Min dag idag!

Sitta vid datan - CHECK!
Äta geléhallon - CHECK!
Bli proffs i svärd på WII - CHECK!

I am home today

AAAA.... jag är såååå trött!!! är hemma från skolan pga av att jag inte mår bra (vad annars?!)! Sitter nu vid den bärbara datan och ligger i sängen. Har sovit tills 10, det var skönt iaf. Idag vet jag inte, bara ligga ner och slappa och hoppas på att bli bättre!!!!! Hoppas att ni får en bra dag hursomhelst!! KRAM,

//din nawis^^


En helt vanlig dag

Helu! :)
Jag har nyss ätit soppa (igen, samma i skolan, men gissa vilken som är godast....) med baugette!! (stavning)
Det var riktigt yummy!! (: i skolan dårå så har vi haft de vanliga ämnena först då, matte och engelska. Sedan typ Elevens Val, då läste jag. SO, läsning o så.... En helt vanlig dag bara. Men imorn så kommer vår lärares syster för att undervisa oss i tre dar!! Hon är väldigt cool, har snövitt hår i råttsvansar, sjunger visor och lär oss om ekologiskt och hennes religion (bahali typ???). Som sagt, cool dam!
Sen idag ska jag vila ut, inga läxor!!! Me like:) Jaa. Det var väl allt för nu... PUSS OCH KRAM!!

En bild jag tog igår. Me love my mjukisbyxor!!

Skola och smoothie

Sha sha! ;-)
Gjort idag? Själv har jag varit i skolan, (öööhhh, konstigt?), och haft det bara bra^^ Bla hade vi träslöjd, faktiskt kul! Vi har en ny lärare, sååå mycket bättre än den förra!! Han var typ alltid borta och så hade vi dåliga vikarier! Men Tom som han heter, verkar snäll och duktig!! Jag gillar träslöjd lite mer än syslöjd, mest pga av läraren... Men den andra, syslöjds läraren har blivit snällare... Hursomhelst, vi fick göra nån namnskylt och sedan någon gjutningsgrej. Ganska kul! Sedan har vi gjort en massa saker.. Typ musik och svenska.. Men jag orkar inte skriva mer om det! *blink*
För när jag kom hem så gjorde vi en smoothie!! ÅHH jag älskar smoothisar!! Vi har faktiskt kommit på en egen smoothie, vill ni ha ett recept? Jag skriver ner det hursomhelst. (Jag skriver dock inte hur mycket av sakerna i, det för man bestämma själv!)

EN SMAK AV SOMMAR - SMOOTHIE!!!

Proviva juice, jordgubb.
Blodapelsin
Fanta/Coca Cola




Låter kanske inte så gott, men testa!! Den är absolut hur god som helst!!
Jaa, det var väl allt för nu. Puss puss sötisar!!!!!!




100112 och 090818

Hej hej!
Nu är jag äntligen hemma! De körde hårt med oss i skolan idag.... Haha, skämt åsido, the truth är att att skolan slutade halv 2 och jag följde med bästis hem! Vi hade skitskoj, spelade 50-tals musik i hela lägenheten... :) Men nu är jag hemma och borde egentligen kolla på franska-läxan, men är inte helt hundra på om det var tills imorron...?? Hon sa ju aldrig det?! Aja, lika bra att göra det if det är imorron! Sedan ska jag väl bara vila upp för imorron, hatar att stiga upp tidigt! Jag är seriöst inte vaken vid frukostbordet... Huvudet är skittungt!!! Men men, här får ni en bild i brist på bättre!!

Tintin söt! Kolla vad liten han var då, nu är han dubbelt så stor, (nästan mer!). Bilden är tagen nästan precis när vi fick honom, den 18 aug 2009!! Always in my heart!! Alldeles precis bråkade dem små liven, Tintin klev på Svartis svans och ville pussa henne, men Svartis blev skitsur och stack där ifrån! HAHAHA. <33333 ER!!

Mörker

Tjaa! :D
Här kommer ett litet inlägg till er så att ni vet att jag lever ;D


Har varit ute me hunden fast jag var dödstrött... Det är så himla mörkt ute nu!! Suck... Vi bor ju mitt ute i ingenstans (typ) så vi har inget ljus, inga gatlyktor eller en levande stad runt om kring oss. Vi är omringade av ängar, vackert men ensamt på samma sätt. Drömmer mej bort, till värmen....^^ Vem vill inte det?! Men vi ska kanske till London, borsan studerar ju där <333333 Vore ju askul att få se en sådan stad... Men om jag vill till värmen är det väl inte den bästa platsen... Men men, man får passa på innan han flyttar tillbaka igen! Saknar dej!
Men hur som haver. Efter det åt jag typ. Någon pastarätt. Najs! Är så mätt att jag nog inte orkar något mer... ;-)
Sedan sitter jag nu här då... Ska kolla lite i matteboken för att bara checka av, sedan ska jag väl ta och slå mej ner vid teven och bara slappa??? We will see,

//din NAWIS^^



follow my blog with bloglovin' babes!


Första skoldan 2010!!

Hej alla! Idag var jag ju som sagt i skolan, det var riktigt najs!! Så kul att träffa alla och bara börja få de vanliga runtinerna igen. Ingen läxa, skönt! Så nu kan jag vila upp mej, var ju dötrött av att vakna kl kvart över 7, ville bara slänga kudden över huvudet... Men jag är ganska snabb att kliva upp så det var inte jättesvårt... Men nu kära vänner ska jag äta. Puzz puzz!!! <3333333

Bye bye, dear LOV!!

Ska göra mej i ordning och sedan typ mysa... Skola imorron så man måste ju va pigg, ska vakna 7 (!), fattar inte hur man ska kunna pallra sej upp asså... Brukar ju vakna vid 10-halv 11 så det blir ett litet problem... ;-) Tror att det blir bra med skola, men hoppas att vi får en mjukstart så jag slipper arbeta ihjäl mej första dagen lixom. Så nu får ni vänja er vid att jag först uppdaterar efter skolan, blir väl bara 1-2 inlägg per dag... Men det blir bra att jag sliter mej från datan, har ju varit förlovad med den känns det ju som?! Men nu ska jag lämna er för att träffa er igen imorron!


Vår, kardemummabulle och skola!

Godmorgon! Vaknade och åt frukost, baugette (stavning!) och en kardemummabulle! Mums!
Fast det var inte det jag skulle skriva, nej, för imorgon börjar skolan igen!!! Det känns nog ganska bra, för att man kommer närmare våren och sommaren!! (Och såklart träffar vännerna!) Hahha, sorgligt nog är jag redan trött på vintern! Saknar våren och sommaren! <33333 Men jag får vänta, för här uppe är det vinter tills april typ HAHAHA!!
Jaja, idag så ska jag vakta hunden i nån timma, för föräldrarna ska bort! Men, ja, det var allt då... Lovar att uppdatera och kanske lägga in en hm-fahion-studio-bild!! Heheheh.... ;-)

H&M fashion studio!

Hahaha, har nördat på hm:s fashion studio...! Där kan man dressa upp modeller i hm:s kläder. Riktigt najs och fick till några fina vår-sommar-outifts! Här kommer ett collage

AAAAHHHH... BLIR GALEN AV ATT INTE KUNNA HA TEXT I BILDERNA!! AAAAHHHHHH!!! DUMMA PICASA......... AJA, här är dem... :( :( :(

Kläder och sånt

Hej! Har kommit hem nu. Har varit på stan o köpt kläder och tittat på bilar!!
Ang kläder, så köpte jag ett par leggings i stickat typ, ett linne, och en lång kofta, allt från H&M. Mamma har nämligen presentkort på 400 spänn där, najs =) Bilder kommer sen!! Och det var jättebra priser, ni vet det är ju rea! Leggingsen (plural av leggings blir = ????) kostade bara 99 kr, linnet kostade 50 (!) och koftan 100. Det tyckte jag var bra eftersom jag är ganska snål av mej... Hatar att köpa dyra enstaka plagg, tänker långsiktigt på denn saken. Mer för pengarna!! Iaf, sen köpte jag underkläder, var i stort behov av det...
Ang bilar!
Vi har två bilar, en liten pluttig bil och en stor och gammal bil. Vi vill köpa en ny bil, antagligen en Renault Modus, dem verkar bra! Vi måste ju plats med Tintins bur, blir så bökigt annars. Sedan är det ju bra att den var ganska billig oxå....
Jaja, vi syns sen!!

Drömmer om dej <3

Mmm... inatt så drömde jag en massa!! Till och med när jag vaknade, drömmen lixom fortsatte... Blev helt galen typ... AJA, nu är jag vaken och jag ska äta frukost!!
Gillade ni mitt förra inlägg?? La ner ganska mycket möda på det så det vore roligt ifall ni kommenterade!! *reklam* Men sen idag ska jag nog åka in till stan!! Köpa lite grejer, men vill va med en kompis. ;-) Får ringa nån... Saknar mina vänner sååå!! <3333333 Men vi ses ju måndag, elr hur?! Kram kram då, vi ses sen!!

Svartis och Tintin som sov tillsammans för inte så länge sedan. :))

STOPPA ANOREXIAN!!!

Dags för en viktig sak!!

Anorexia, ätstörningar, en tunn och mager kille/tjej (oftast tjejer) som vägrar att äta. Tänker på allt fett de stoppar i sej, hur tjocka dem är och hur fula dem är! Hemskt. Hemskt. Hemskt.
Jag vet inte vad jag ska skriva nästan, tycker att det är så hemskt att det finns en sådan sjukdom som många har. Mest tjejer i tonåren som tycker att de är fula och tjocka. Men frågan är: varför tycker dem det??
Jo, för vi lever i en sådan matrialistisk värld som påverkas av pinnsmala (retuscherade) modeller i åtsittande bikins, fettsnål mat överallt och sådant mycket snack om vikt och hälsa. Det är väl bra att man pratar om hälsa och så, men man tänker ju oftast inte på dagens unga som påverkas på ett sådant negativt sett att de anser att dem är feta och att man måste ta bantningsmedel så att dem blir smala. Blir man lycklig av att vara smal?? Blir man lycklig av att inte äta?? Blir man lycklig av att bara tänka på vad man stoppar i sej och tillslut isolerar sej från omvärlden?? Nej. Det blir man inte. Det blir så jobbigt tillslut att allt man tänker på är vikt, vikt och vikt. Jag fattar hur det känns för själv hade jag en slags anorexia, som jag dock alltid nekade. Men nu efteråt förstår jag att jag hade det. På något sett. För jag har läst att anorexian sitter i huvudet, inte på kroppen. Jaha, tänker du. Hur då? Jo, även fast man inte är trådsmal, utan helt normalviktig, kan man ha anorexia. Det är många som inte tror det. Men jag är (var) normalviktig med hade ändå det. För jag tänkte hela tiden på mat och vikt. Det var hemskt. Men åter igen såg jag alla ultrasmala tjejer, så jag blev ju tvungen. Att liksom inte äta och så. Men jag visste ju såklart att man skulle äta rätt, träna på gymmet, följa en viss diet och då, då blev man smal. Men jag fick ju inte gå på gymmet, och maten, den lagade ju pappa. Inte kunde jag gå till honom och säga, "du pappa, kan du laga fettsnål mat så inte blir fet?"?! Så jag valde den "enkla vägen". Alltså att äta så lite som möjligt.
Men det jag vill komma till, det är att anorexia finns överallt, även där vi inte tror att det finns. Vi måste hjälpa dessa personer att komma tillbaka, för om man har anorexia, då blir man tillslut avstängd från resten av världen. Men samtidigt inte dömma dessa personer, för det är ju nästan inte deras fel. Det är den dumma världen vi lever i som ställer till det.

Vad tycker ni om att jag skriver om liite viktigare saker?? Hiss eller diss??


Jag har fått ett sällskap

HAHAHA. njaaaa... men ungefär!!

En liten grej bara...

... Jag trodde på allvar inte att Emmelist var norrlänning. Som jag då. Oj. Hade aldrig trott det. Ja. Det var väl bara det då.

Freeedaaaagsssssmyyyyysssss

Godmorgon (förmiddag?) underbara läsare. Hur står det till idag då?? Själv har jag min lingonvecka just nu men det känns väl ok... Har redigerat jättesöta bilder på Svartis och Tintin men de vill inte bli nerladdade!!! :( :( :(
Men iaf, idag vet jag inte vad jag ska göra. Har läst att en del har börjat skolan/jobbet nu, men inte jag mohahaha!!
Kanske vara med en kompis??? Heheheh.... Fast vi ska nog åka in till stan o köpa lite viktiga grejer... :/ Har inget vettigt att skriva om nu men hittar väl på något under dagen.... ;-) Det är ju iaf fredag idag!!! Känner för att sova över typ.... Eller iaf vara med någon.... :)

Hejdå då!!! Ses senare sötizar!!!

Kinamat och plastkirurger

Har varit med bästis o haft jättekul!! Vi spelade in filmer o låtsades vara "plastkirurger".... HAHAHA.
Men ringde ju lite sent, (kl 3), så det blev bara 3 timmar... Tiden går så fort när man har roligt. :))
Nu så ska jag äta kinamat! Friterat någonting och en massa annat goooott!!! ;J Sedan blir det slappt, man måste ju passa på när man har loooov!! Börjar tyvärr skolan på måndag, är taggad och så, hoppas att det blir skoj!! Jag gillar ju skolan för det mesta, det är naaaajs (oftast!). Saknar alla mina vänner som jag inte träffat (????).
Ska nu äta den goda maten så hejdå för ett tag!! ;-)

4 saker som gör mej glad

Åhh vad jag är glad nu faktiskt!!

1. För att jag uppdaterar bra... HAHAHA!!

2. För alla fina kommentarer, som att jag har "Kenza-läppar"! Tack du!

3. Min design!!

4. Många besökare = glad NAWIS!!


Ser helt puckad ut men jag är glad!

Nöjd??

Kanske. Ganska snyggt ändå med bara vitt och lila. Hmmm?? Should I keep this??

PAUS

Jag behöver en paus. Kommer tillbaka. Och då ska det bli bra. Men Picasa vill inte samarbeta med mej. Suck.

Done!!

Har bytt stilmall nu så det är bara att fixa från den!! Hoppas att ni kommer att gilla den...!!! Så idag blir det bloggdag med design! Ohhhh, jaaag vet att jag sriver aaaaalldeles för mycket om design hit och dit, men snart färdig så jag kan fokusera på er och bloggen, (inte bloggdesignen!!). Men kommer dock alltid att älska att fixa och dona med designen because I love it!!

Men till en annan sak, idag är det 25 minus här hos oss!! HJÄLP... Vågar man gå ut....?? Men nu måste jag gå och äta frukost så ni får vänta på ett inlägg....!!!!

Oh my gaaaaawd!

Hehhe. BIG MESS. BIG BIG MESS..
åHHH.... i'm going crazy!! Hatar min design o hatar mej själv för att jag inte gör något!! Men aja, nu ska jag banne mej fixa designen, o byta stilmall!! Bara att börja från början igen... Usch... Kul och jobbigt på samma gång, men något måste ju hända lixom!?

Men annars då, jooo, jag har spelat Nintendo Wii, Wii Sports Resort, bla flygplan, svärd, pilbåge, wakeboarding, power crusing, ehhh jaaa. Ganska mycket hursomhelst. Men kul är det!! Fast nu måste jag lämna er och dra, antingen spela kort med föräldrarna elr fixa med designen. Både och blir nog bra, (fast inte på samma gång HAHAH!)


(Märker ni min nya kategori blabla blandat?? Här skriver jag lite blandat helt enkelt...)


HEJDÅ FÖR IKVÄLL!! (detta blir nog det sista inlägget idag för miss Marple går på teven idag igen!!!)
Bjuder på denna bild från nyårsafton, just innan tolvslaget tror jag. Var helt crazy och så glad för det nya året! Fast det nya året började visst med att någon ni just läser om spillde ut cola i soffan, men det pratar vi inte mer om...!!

Feed me!

AAAA.... Bilden säger väl allt???? ATT JAG ÄR HUNGRIG.
Bild från vår teve, program "Solens Mat". Världens bästa matprogram på svt1 som handlar om en gammal gubbe som reser runt i Italien och får äta en massa god och egenproducerad mat. Yummie!!

Har smått tråkigt oxå. Var i stan o handlade mat och hyrde filmer. Indian Jones, (har sett en miljon gånger men hittade inge bättre..), och någon film som mamma ville se... Let's see! Men nu sitter jag här och är
H-U-N-G-R-I-G, därav rubriken....

Något att göra

Nu ska jag till stan o handla mat me pappa. Jippi...... Men jag får ju iaf något att göra lixom...

Ombyggnad!


Mardröm...

... Ja, jag vaknade vid 8 (!) för att jag hade en hemsk mardröm... Drömmen handlande om att jag blev överfallen av svarta katter som var lika stora som jag!! (!!!!!!!) *Suckar* Man får visst aldrig sova sött..... :( Men jaja, ny dag, nya grejer!! Men seriöst, vad ska man göra?! Ingen aning... Är trött ofc, men man vill väl göra ngt! (Fast inte vara ute, det är seriöst 22 minus ute.....!!!) Någon som jag kan va me??
Fast i think i know what to do!! Jag ska fixa med designen.... HEHEHE... Ni ser ju att det är en lila bakgrund, hehehe, fixa vidare med det....

Baddag idag!!

Hejsan vänner!!

Sry för att jag inte har uppdaterat, men har ju varit upptagen med en sak förstår ni!! Jag har nämligen varit o badat, med en kompis!! Vi hade verkligen jättekul!! :) :) :)
Vi badade ute, smorde in oss med snö och hoppade i vattnet igen, vi åkte ruschkana med ringar och utan, vi träffade en kille från vår klass som vi förföljde.... ;-) Alltså allt som allt; GREAT!!!
Men nu är jag hemma och har svarat på alla kommentarer!! TACK!! Verkligen jättetack till er som lämnar ett spår efter er här på min lilla blogg!! Älskar er och fortsätt kommentera, för jag svarar på alla som jag får!!!!
Men hur som haver, nu kommer några bilder på sötisen Tintin som posade så snyggt framför kameran idag!! ;D

Han satt och badade i solljus...:)

Gullungen min....

KÄRLEK!!

HAHAHA, en bild på Svartis oxå... Hon måste ju oxå få synas i bloggen!!!!

Miss marple

Hejsan!

Har precis tittat på Miss Marple på teven!
Miss Marple är en gammal dam på 1940-talets England, som bor i den skvallerfyllda byn på den engelska landsbygden. Fast miss Marple är inte som andra damer i hennes ålder, hon är nämligen en dektektiv på gamla dar. Och så händer det ett mord, på översten i byn. Vem kan det vara?
Miss Marple är en trevlig och spännande mordgåta som faktiskt är riktigt klurig. Me like ;-)
Fast dem som är skyldiga till mordet går mot en död. De blir hängda för brottet. Så var det i dåtidens England.
Usch, fatta vad hemskt!! :'( Även fast de mördade, blir de straffade till döden. Rätt eller fel?
Men nu ska jag gå och lägga mej, har lite sömnskuld som alltid på loven..... ;-)

En bild på miss Marple.




Imorn!

Har kommit hem nu!!^^ Har varit med Frida och har flummat lite, (aa)
Snackar lite me en annan kompis på MSN, ska kanske seeeees!! ^^ Men ska kanske gå på badet me bästis, (alla är mina bästisar, men kallar denna för detta bara för att skilja dem åt!!!), E kompisen kan kanske följa med?? Vi får se.... ;-) ;D Nördar på smilisar :)) Men är NOT nöjd med designen så excuse me men jag kommer ändra på skiten nu!!!!! Kanske byta stilmall och börja om från början??? Oh, vet inte... Jag som var så nöjd förut med designen.....
*suckar* 
Men nu ska jag svara på kommentarerna och sedan väl, jaaaaa, maybe fixa med the design??? Ni får väl se snart då pussungar!!!


Den som lever får se //NAWIS

Är med Frida!

Hejsan! är med Frida nudå... :) Kommer hem någon gång, promise att uppdatera bättre då!!! KRAM,

//NAWIS^^

(p.s. ska svara på alla kommentarer sen och fixa med designen, om jag orkar ;-) d.s.)

Vaken(not)

Tjaaaa gullungar. Hur är det idag då? Jag är trött. Seriöst, har svårt för att somna....://// Men Svartis låg i min säng och bredde ut sej hur mycket som helst.... :)) Sötiz... Men iaf, idag vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske vara med en kompis??? Aja, vi får se!!!!

Tintin är oxå trött!!! ;-)

Något vettigt nån?

Åhhh... Är typ uttråkad... Vill fixa med deignen men orka.... :// Fan va trött jag e på allting nu men ska väl hitta på nåt vettigt nu lixom.. Vad?? Sitta vid datan och glo... Najs life. Nänä, vad sägs om att ladda upp lite bilder så ni får se... :))) Men kommentera gärna, vill veta vilka det är som läser my little blog!!

Back in town

Hahha, eller själv rättare sagt. Bästis har stuckit o det var jättekul, like always! :))) Men har nada lust för blogging just nu, no inspration. Men kommer tillbaka sen när jag vill.... HAHHA, my blog - my update!

Tjaaarååå

Hejhej, lite bråttom har jag but don't feel any preasure.... Ska till bästis och ha kul, ofc alltid! :)))) Så vänj er vid bad update, men men, livet är tufft babes... Men omg, vad ska jag ha på mej, hahaha...??? Får väl ta något och bara dra, who cares, inte hon iaf... Vad mycket engelska jag skriver, sluta måntro? Jaja, puss och kram <3 er och vänta inte för länge på en update!! ;-)

(p.s hela detta inlägg var liiite, nördigt.... vänj er. d.s)

(p.s 2: headern är en big mess. har inte fått till det riktigt med PICASA 3, fast jag gärna vill tro det. Hur får man texten dit så att den sparas med texten??? (asså collaget!) ni som kan PICASA 3, snäääääällla svara på deeeeetta!! d.s)

(p.s 3: vad tycks om en dagens-outfit-bild för en gångs skull??? heheheh.... :) d.s)

Att sakna är det värsta som finns

So down. So so so damn down.

Har sett på en sådan bra film. Tårar. Lost In Austen heter den. Orkar inte berätta mer än att ni måste se den. Men jag blir ledsen. Saknar någon att älska. Mycket. Saknad. Saknad. Saknad. Mitt favvo-ord???
Saknar dej så himla mycket!!! Så nära, så långt borta. Var är du??? Jag vill se dej. Se hur du är nu lixom. Nu!!!!
Saknad.

Om du läser detta vet jag inte om du kommer ihåg mej, men vi var ju typ väldigt bra kompisar förut... Men sedan ändrades vår vänskap pga av en annan och jag vill inte att det ska vara så. Måste se dej, måste måste måste. Fast jag vet inte hur du är nu. Antagligen inte den A jag kände.... :( Vet du att det är du om du läser detta??? Snälla berätta i sådna fall A. För jag saknar dej.
Saknad.


PICASA 3!!

Har pallrat mej upp från sängen o har installerat PICASA 3!!! Just nu är headern en mess, men ska nog ordna sej. Men, vet ni om man kan skriva text i PICASA 3????

I'm sick of it!!!

Asså gud, orkar inte ens säga hej.

Men jaja, jag är inte glad just nu...:( Hade svårt för att sova igår kväll för att jah mådde inte så bra....://///// och nu när jag vaknade idag, för en halvtimma sen (tänk jag vaknade lixom halv 12!!!!) mådde jag pyton. Och jag som kanske skulle ha varit med bästis idag......:@ är aaaaaarrrrrrggggggg!!!!!!!!!!!!!! Stackars mej......... Hoppas att jag blir bättre!!!

denna bild passar bra just nu. känner mej exakt så just nu

Mumsfillibabba!!!

Jag lever, halleluja.

Hahaha, nej men jag har varit hos en kompis ganska länge o då kan man inte uppdatera cause we had sooo fun!!! Fast nu kan jag berätta att jag har ätit världens godaste mat. Mmmmm, fick bara fika hos bästis så jag var ganska hungrig när jag kom hem. Men nu är jag mätt efter en pangmåltid av käre pappa!!! På nyårsdags-menyn stog det:

FÖRRÄTT:

Hummerbitar på salladsblad och en härlig creme-fraiche (stavning!) sås.

VARMRÄTT:

Grekisk marinad-kryddad kyckling och ris med en god fond, (typ sky, sås what ever)


Frestar jag er??? Heheheheh....!!!! Men det var hurtsomhelst jättegott och nu tror jag att jag inte ska äta mer på ett helt år lixom... ;-)

Bloggmål!!!

Jag är så duktig på att uppdatera HAHAHAH!!
Men nu när jag har en blogg måste man ju ha lite bloggmål!! Tex,


*
Få fler kommentarer, ca 10 på varje inlägg

* Få några som följer mej via bloglovin'

* Få fler nöjda läsare som följer mej nästan varje dag, (svåååårt!!!)

* Bli medlem på bloggtrafik typ.... (vet ej vad det heter, men gör så att man får fler läsare!!)

* Lägga upp fler bilder och kanske inrikta mej på något ämne, (svååårt det med....)

* Ha kvar bloggen hela året!!!!!!
(VIKTIGASTE PUNKTEN!!!!!!)

Nej nu ska jag klä på mej och kanske ringa en kompis....?? Let's see sugarsötisar! (nytt smeknamn på er!!!)

Första inlägget 2010!!

Helu :) jag är vaken nu ;-) har sovit som en stock efter halv 1 typ... Hade ni en bra nyårsafton? Hur firade ni den? Själv så träffade jag min bästis o hennes familj ;P vi hade det jättenajs men dem var tvugna att gå vid 9... ://// Men det var kul så länge det varade ;D jag nördar på smilisar.... =) Hahahahaha! Men om du läser detta bästa vän, kan vi va me varann idag??????

Aja, puzz ock kram!! (ps. gillar ni min nya header????!!!! ds.)

RSS 2.0