Kläddesigner?

Halllooo!
Har verkligen inte haft tid för att blogga, so much going on right now..! ;) Imorn åker vi till Sthlm (igen!), för att mamma ska till riksdagen och ha lite möten och så. Och så tar jag igen lediga dagar som jag missade när jag var sjuk! Det ska bli så jäkla skönt..! Nu så måste jag packa egentligen, vi åker ju direkt efter skolan. Men jag vill berätta lite om dagen idag, var ganska kul, (även fast det är måndag hahah!).

I början av dagen gjorde vi väl inget speciellt, pratade och så. Hade SO, med nyhetsfrågor som var helt onödiga btw, franska, höll på med kläder, och matte. I slutet av dagen så fick vi fri (?!) bild! :))
Då passade jag på att rita kläder och så, älskar det! Älskar att designa fram klänningar och outfits, att låta insprationen flöda! "Modellerna" kom från ett klippdocks-papper som dem från syslöjden hade. Ritade av den så jag kunde fortsätta hemma.. Och här hemma gjorde jag hela 10 (?!) outfits! Var så kul, kunde inte sluta haha.. Ska väl visa det om jag hinner ta kort och om jag kan ladda ner, (med andra ord, inte alls så säkert).

Nu ska jag packa, hörs imorn på väg till STHLM!

Klippdockor för ett tag sen..

Sista föreställningen

Hallå hallå!
Nu är jag hemma och kan äntligen slappna av helt. Helgen har varit helt craaaazy! :) Så kul det har varit. Saknar det lite nu.. Det var ju nämligen sista gången vi spelade teatern... :( Men, ändå ganska skönt, slippa vara så himla stressig och så..
Men men, nu ska jag snart äta en superförsenad lunch, är vrååålhungrig! Så nu lämnar jag er, puss puss vi hörs <3

Ang. min privata blogg

Har ju nämnt nångång att jag har en till blogg som är ganska aktiv, (har en del andra på andra bloggnät men inga är aktiva). Den är inte som denna, den är med personlig. Denna är väl ganska personlig men den andra skriver jag om saker som jag gärna håller hemliga. Allt som jag tänker och pratar om skriver jag självklart inte här, för denna är ju ändå en allmän blogg. Jag vill inte ge ut allt för mycket om mitt liv elr så, hoppas ni förstår.
Nån gång i tiden när jag lagt allt det där bakom mig kanske jag kan visa och berätta vad den privata bloggen handlar om. En del som följt min blogg kan nog gissa... ;)

Lördagsteater

Hej pearls!
Äntligen helg, elr? Njuter ni elr jobbar ni? Själv blir det inte någon "slappna-av-helg", utan massa teater istället! ;)
Idag tyckte jag det gick bättre än igår! Tror att jag fick till rollen o så. :) Var riktigt kul och man kunde njuta iaf lite under föreställningen. Igår var man ju helt nervig... haha...

Just nu så sitter jag med dem vita tightsen och det vita linent som jag hade under föreställningen (underställ), tunikan fick slängas i tvätten för jag råkade spilla på den (ooopppsss). Ögonen har en massa smink som jag inte orkar ta bort, höhö.. Som sagt - jag ser ganska sliten ut. Så ska väl ta på mig nåt annat och sedan slappa. Läsa lite ur en asbra bok som jag kan berätta mer om senare.

Btw, på vägen hem så satt jag och Maja och pratade om hur gott det skulle va med grillat kött, pommes och bearneissås. Gissa vad jag fick när jag kom hem? Just det vi snackade om. Pappa och mamma måste läst mina tankar haha...


Kissies and hugs //din nawis^^

Tintin och hans syskon som diar på Zelina. Gash vad sött! Lägg också märke till att Tintin ser precis ut som Zelina..

Godnatt alla söta.

Nu lägger jag mig. Det finns ju en morgondag också vad jag vet. Hörs imorn!
Sov gott alla söta som läser min blogg. Älskar er! <3
MUCH LOVE. //din nawis^^

SÅ GICK PREMIÄREN!

*puuuh* nu är jag äntligen hemma från premiären! :) Är supertrött, att spela teater tar verkligen på varenda nerv och sinne! Adrenalinet i kroppen höjs till max!

Själv tyckte jag att premiären gick mkt bättre än förväntat, pga. att det känns som vi inte hunnit träna tillräckligt mkt. Allt var fullsatt så vi fick sätta fram en extra stolsrad. Publiken var härlig och skrattade en del. Själva spelet var bra för utom en liten miss (glömde dagboken i en scen haha). Stämningen var god och det känns underbart i kroppen! Jag fick fin kritik och vackra rosor. Träffade även en del från "En Julsaga". Älskar er. <3
Äntligen var det premiär, och den gick bra! :D

Nu ska jag se på nyheter och sedan sova typ. Får inte glömma att det är teater imorn också haha! ;)
Love you. //din nawis^^

Så ser micken man pratar i ut. Inte för att det har någonting med texten att göra, men men... ;)

PREMIÄR IDAG!

HEJHEJHEJ!
Snacka om att jag varit hyper och helt virrig idag, men guess what lixom - det är PREMIÄR IDAG! Va inte så nervös för en stund sen, men nu är jag sjuuuukt nervös. Genrepet gick bra iaf, fick bra feedback vilket var skönt. Om ca två timmar ska jag va där. GAAAH! Önska mig "break a leg" pleeeaaaseee...

Idag så gjorde vi inte så mkt mer än att se på en konsert och ha idrott.
Konserten var häftig, det var med "Las Divas", en lite rolig grupp med medelålders kvinnor som sjöng allt från opera till schlager. Inte min stil men helt ok. Kul att det finns såna grupper! ;)
Idrotten sög fett mkt. Vi skulle springa så många varv vi kunde på 12 min. Och jag som varit sjuk i typ 3 veckor.. Det gick ju jääättebraaa... *höhöh* Nej men fatta vad trött man blir efter att ha varit sjuk så länge, man bryts typ ner... :( Not that fun.
AJA, nu ska jag väl klippa lite naglar, mina är asfula!!! Måste verkligen klippa dem.

Så bye bye och önska mig lycka till! c: LOVE LOOVVE!

Jag som spelar in nyhetsprogrammet. Fin bild I know...


Tisdag och idag

Hej bloggeeeen!
Sry - igen - för den dåliga uppdateringen. Orkade faktiskt inte blogga igår.. Bloggade på min andra blogg, hmm.. vad kan det vara..? *mohhahah* Ska väl berätta om gårdagarna, för det kan ju vara kul att läsa om sen! ;)

TISDAG (PRAODAGEN):
Vi praoade på SR, nyhetsredaktionen. Vår praoledare var Anneli. Först lyssnade vi på ett program och sedan åt vi lunch. Sen fick vi några nyheter som vi skulle göra om och spela in i en riktig studio! :) Själva inspelningen får ni inte höra, mitt och hennes namn hörs ju då. Dagen var skiiitkul! Jag skulle vilja jobba på radion!

På onsdagen hände inget speciellt...
JAJA, idag hade jag utvecklingssamtal! Det gick superbra, hade jättebra "betyg" o så där! Blev riktigt glad! :))
Snart ska jag gå ut med Tintin, innan GENREPET!! Är supernervös inför imorn, HJÄÄÄLP!

Tintin var lite konstig och fällde upp örat när han sov.. Örat ska ligga ner haha..

Sveriges Radio

Hejhej bloggen!
Vad gör jag kl halv 12 på en vardag?! Inte i skolan? Nope, för idag ska jag prao:a! Jag och Maja ska prao:a på SR, ska bli skitkul! Vi ska följa en nyhetsreporter o så. Om ca 5 min ska vi åka så, byee byeee ha en wonderful daaag! ;)<3


Africaaaaa

Glad måndag på er!
Vad har ni gjort idag? Börjat skolan/arbetet? Känns det surt? (haha)
Själv har jag då gått på skolan. Denna dag var helt ok, inga "jobbiga" ämen elr så. Vi redovisade nämligen Afrika idag! Jag och Frida (vi jobbar alltid med varandra? haha..) har ju inte hunnit arbeta med det eftersom jag har varit sjuk... Så vi fick öva idag istället!
Afrika tycker jag är en häftig och lite sorglig världsdel, häftig för kulturen och människorna och sorglig för historian och fattigdomen. Jag skulle inte vilja åka dit för att jag vill inte se så mycket lidande och fattigdom, men skulle ni vilja åka till Afrika?

Efter skolan åkte jag, Emma och Maja hem till Vera för att planera vår film! Har ju inte blivit så mkt med den, har ju varit så mkt i vägen.. Men men, eftersom Frida fattades så kunde vi inte planera så mkt om filmen, utan istället började vi på en liten teater. Kmr bli roligt att spela den! :)

Nu ska jag lämna er för en stund, byeeeee!


Premiär-nerver

Hej peeeaaarrrllls!!
What are u doing? ;) Sry för ingen uppdatering men har ju varit på teatern! Körde igenom hela, ganska bra.. Är bara så väldigt nervös för premiären! Kanske inte så konstigt eftersom detta var första gången vi körde igenom hela pjäsen... Och på fredag är det PREMIÄR! Oh my, vill inte tänka på det.. Men det ska ju gå bra, och det kmr bli kul! :)
Just nu rullar Amy's låtar på stereon. Can't live without them!

"All the money in the world/Would never set all the wrongs to right/All the fire in the world/Could never set my heart alight"
Ur "Don't tell me that it's over"

Pappa lyckades ladda ner bilderna från kameran på den andra datan, så snart kmr ett litet bildregn! Nu tänkte jag möjligtvis fixa lite med designen och KNARKA LÅTAR! ;)
Stay tuned. Much love from your NAWIS <33

"There's still a twinkle in your eye/Even after we say goodbye/You're always there, in spirit and in mind/I'll be with you until the end of time"
Ur "My Only One"

På premiären av "En Julsaga".




17e april 2010 - mojas dag

Hej pearls!
Idag var det teater - hela dagen! Väldigt kul och jobbigt. Tränade på nästan hela pjäsen. Glad att vi hann med så mkt. Kmr nog hinna med nästan hela imorn! :) Men det roligaste var att jag fick min peruk, den som är gjord av nylonstrumpor.. Man trär en nylonstrumpa över huvudet så "benen" faller ner, och sen syr man fast flera nylonstrumpor. I en del nylonstrumpor lägger man in lite skumgummi så håret får lite volym, haha! ;)
Ser helt sjukt ut.. Men Grumma Grimhild från havets botten är sjuk!

Anyways, idag skulle älskade mormor blivit 93 år.
Du är så älskad även fast du inte är just här på jorden. Så länge man kommer ihåg en så finns man. Kommer alltid glömma dig, därför är du alltid här.

Mormor föddes i Tyskland och klarade sig med nätt och jämt i Andra Världskriget. Hon hade så mycket att berätta som jag aldrig hann höra. Jag var 7 år när Moja sakta somnade in.



315:e inlägget..

.. Fyller ingen funktion.

Elektricitet-kyrka

Tjatjatja!
It's HELG! Har sett fram emot det, vi ska ju ha en teaterhelg, hela helgen teater. Ska ju gå igenom hela vår pjäs "Grumma Grimhild"! Ska bli najsnajsnajs! ;)
Idag då, första skoldagen på 2 (!) veckor!! Det var både en rolig och tröttsam dag. Så mkt skrik och spring hela tiden.. :/

Igår så började dem med elektricitet. Uppgiften var att få lampan att tändas genom sladdar och ett batteri, och få till en strömbytare. Sedan skulle man bygga nåt kul, som ett hus med el i. Jag hoppade in i Sofies och Majas grupp. Dem skulle bygga en kyrka med ljus i!
Kyrkan bestod av ett kyrktorn med en klocka och färgglada fönster (det är i dem det kmr lysa i) och sedan då själva kyrkan där batteriet låg i. Väggen mellan kyrktornet och kyrkan skar vi bort så sladdarna gick i genom båda husen. Själva lampan stod på en liten pinne.
Very cute! :D<3

HÖRS lite senare. Pusspusspuss <333

Ungefär såhär kan det ju se ut. Kyrktornet + kyrkan.

Nu kan jag kompassen

Hejhejhej!
Roligt att det är fler som faller in här i min lilla söta blogg, haha.. Även fast den är supertrist just nu..!!
Här sitter jag och gnager på lite choklad som mamma fick i en tidning, (not very good), och dricker cola :D Har gjort lite läxor med pappa, vi höll på med kompassen! Lärde mig att andvända den, det kan ju vara bra liksom. Kompassen är ju en hel vetenskap att lära sig. 'Kinda' cool ;D Sen pratade jag även med bästis, we always have something to talk about. Jag har aldrig tråkigt med dig!! <3333
Nu ska jag dricka upp colan, byeeeee!

Kan ni kompassen?


Teaterhelg

Hej bloggen!
Torsdag och är hemma... Men imorn ska jag gå! Dock inte på idrotten, det sa doktorn som vi ringde idag..
Just nu sitter jag med en kopp te (bra för slemhostan) och surfar runt. Ikväll är det teater! Är riktigt nervös inför premiären... Allt har gått så fort, jag hinenr inte med! :C Men tur då att hela helgen blir en teaterhelg, ska nämligen öva hela helgen.. Puh, så jag slipper gå orolig att jag inte kan allt... ;) Lika nervös är jag inför dansen, har ju varit sjuk så länge nu så jag missat en del. Känns inte kul!
För en liten stund sen såg vi även slutet på Arn. Filmen var bäst, så fin och sorglig! Tänk hur det var då liksom.. Känns väldigt häftigt! Filmer griper så lätt tag i mig..

Anyways, nu ska jag surfa vidare. Puss och hej!

Arn

Hej sweetis!
Tack för era fina kommnetarer, trots min bristande uppdatering, och min väldigt tråkiga uppdatering.. Hoppas att ni förstår vf jag inte orkar ta itu med det just nu..!
Anyways, idag var jag hemma - igen.... Fatta vad tråkigt när jag vill va me alla mina vänner... Detta känns som en plåga..!! Vet inte heller om jag kan gå imorn, känner mig ofräsch och sjuk fortfarande dock. En vän sa att dem pratade om att dem saknade mig varje dag i skolan, naaaww!! I love you guys. Idag hyrde pappa iaf Arn, åhh, ens bästa film just nu..! Den är så fin och bra. Love it! <3 Hoppas att ni får en wonderful evening. See you later aligator!


Joakim Nätterqvist blir sminkad.. Han är söt.. ;)

Why?

Jag sitter här och bara kom på en sak.
Varför måste alla fotobloggar ha grå bakgrund? Varför måste modebloggare ha engelska rubriker och bilder som ser lite gamla ut?


Bara en tanke. Hoppas att det bara är fördommar.

Pretty friends

Hej bloggen!
Idag vart jag hemma igen... Inte kul! Pratade just med Maja, hon sa att hon saknade mig, och snacka om jag saknar alla mina fina vänner!! Vill bara bli frisk från all denna sjukdom... :C Fattar ni vilken plåga det är?!
Min snälla lärare ringde iaf och vi pratade lite igårkväll. Hon sa att eftersom jag varit sjuk hela lovet kunde jag få ledigt en dag för att få ha lite kul! Mina lärare är världens bästa!! :)
Gud, jag älskar alla mina vänner!! Om ni läser detta, ni fattar inte hur mkt ni betyder för mig! Jag har en sådan tur att få vänner som jag kan vara ärlig och öppen mot. Ni kmr alltid finnas i mitt hjärta!! <333

En låt- This Pretty Face- som jag lyssnar på just nu. En annan jag älskar: AMY MACDONALD!!

12:e april 2010

Hej bloggen!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, känne rinte för att blogga idag... Mår inte så bra idag heller, så är hemma... DAMN! Vill bara bli frisk.. Nåväl, hörs senare sötiizzzarr!!

10:e april 2010

Hej och godmorgon!
Tog ju en bloggpaus för att inte mådde så bra, men ska börja lite smått igen. Vi åkte ju inte till London, men ska göra det snart.. Idag mår jag lite bättre, så ska ta en dusch. Under tiden får ni lyssna på "Fight for this love" Cheryl Cole, älskar den låten!! Hon är cool, var ju Skavlan igår. Hennes skotska dialekt är så skön, precis som Amy's. Kmr fler låtar av henne inom kort.. Love love!




En liten bloggpaus..

Orkar inte blogga, som ni vet blev det ju inget London. Snart, om ca 3 v.
Tar en liten bloggpaus för det var skönt.

Idag avgörs det..

Godmorgon Sweethearts!
Hoppas att ni har sovit gott ovh drömt sött.. :D Jag har sovit ganska bra, men det är pirrigt i kroppen. Mår väl lite bättre idag, men är fortfarande sjuk.. Har lite feber...! Suck, vet inte om vi kan åka elr ej.
Vill så gärna, har längtat efter det, men om kroppen säger ifrån för mkt går det ju inte... Då åker vi nån annan gång istället, snart alltså..
Fattar inte vf jag måste vara sjuk hela tiden, vet att jag har skrivit det förr men är så jäkla arg!! Vill ju inte vara sjuk, vill ju åka nu..
Anyways, hörs sen....



Inget London?

Hej bloggen..!
Jag sa ju att jag var lite bättre idag, det är jag ju också, men jag är fortfarande sjuk! :C Nu har jag feber också, f*ck f*ck f*ck!! Halsen dödar mig och jag fryser/svettas... Detta låter inte bra..!!
Imorn ska vi till en läkare som ska bedömma ifall jag kan åka elr inte.. Pappa sa att om jag inte kan ska vi åka om ett tag. Det låter iaf lite bättre. Man vill ju inte direkt vara sjuk på semestern..!
Men jag tkr att det är orättivist, alltså att jag måste vara så sjuk hela tiden. Först magsjuk sen förkyld.. Jippie..? Kan man inte vara frisk för en gångs skull elr..?! Anyways, nu ska jag gå och vila mig. Ni förstår ju att jag VILL (läs: måste) bli friskare..!!

Me right now?!


6:e april 2010

Godmorgon bloggen!
Hoppas att ni har sovit gott! Jag hann sova lite längre idag och utan att vakna hela tiden, skönt!, men dock har jag haft en massa mardrömmar.. Tex att jag var gravid!! Det var helt sjukt... ;O Var riktigt desperat eftersom jag trodde att det var på riktigt..! Hatar när man tror så, men då är det ju iaf skönt att vakna upp och inse att det bara var en dröm... ^^ Sedan drömde jag att jag och Maja var superstressade till skolan, vi skulle klä ut oss och så. Usch och fy, önskar att man slapp drömma mardrömmar hela tiden! :(

Nåväl, ny dag idag och jag mår bättre! :)
Jag har bara lite ont i halsen, täppt i halsen och är snorig.. Är iaf piggare! Så nu ska jag ta en dusch, väldigt efterlängtat...!!
Ha en bra dag mina söta läsare!! <333

//din nawis^^


5:e april 2010

Hej bloggen!
Det känns som jag inte sovit någonting, har vaknat flera gånger och mått dåligt. Nu har jag även feber... HATE IT! Så även idag blir det en bli-frisk-dag.. Ligger här och svettas, med öppet fönster. Hör fåglarna kvittra och vill verkligen bli frisk så jag kan gå ut! Detta är en pina, så jobbigt! Vi får höras senare, orkar inte skriva mer...

Idag är det väl Arn btw på teven? Me liiike!


Nu stänger vi butiken för ikväll

Hej..
Sry för uppdateringen, men jag har inte orkat..! Har slappat i stort sätt hela dagen. Känns så tråkigt. Jag menar, först var jag magsjuk, sen blev jag förkyld. Det är inte rättivst!
Så, hoppas ni förstår. Kmr ju inte bli några inlägg när vi är i London, tar inte med datorn! Men sen när vi kmr så får vi ju hoppas att vi kan ladda ner bilder, för i såna fall kmr en bildbomb! XD
Nu ska jag lägga mig typ. Är sjukt trött! :( Så godnatt pussisar!
Love ya! <3

Halsont, nej tack!

Godmorgon bloggen!
Just nu ligger jag i sängen och har ont i halsen... Hade det igårkväll också... :( Fattar inte vf jag måste ha det nu, nu när vi snart ska åka till London..! Och nu när det är så fint väder också.. Tog ju fram cykeln igår, hur vårigt känns inte det?! Känns så orättivist... Hoppas att det går över snabbt!!
Nu ska inte jag klaga mera, hörs lite senare sötisar!

Love the sun

Hej hej bloggen och GLAD PÅSK (igen)
Idag mår jag bättre. Var glad när jag steg upp. :) Blev ännu gladare när solen sken och det var varmt. Kan äntligen ha min skinnjacka, yes! Snön smälter och det är skönt. Blir glad bara av att vädret är vårigt!
Jaa, och så blev jag glad när vi åkte in till stan för att köpa grejer. Lite kläder och annat skoj. Behövs lite nya kläder till min vårgarderob. I vår ska jag satsa på blommigt och sött blandat med rockigt. Ni får se bilder få kläderna sen.
Men gladast blev jag av att det bara är 5! dagar kvar till LONDON!! Can't belive it, kmr bli så NAJS!! XD
Vi åkte även till m&p:s vänner för att fika på uteplatsen deras. Kändes verkligen som vår då..!

Är någon mer än jag som njuter av detta väder? Jag är som lyckligast när det är ljust och solen skiner.


Snart sommar...
Titta vad gullig han är här!


Jag har gråtit för lite i mina dar

Hej..
Har nyss pratat med mamma och pappa om en sak, blev ledsen och grät.
För mycket som jag håller inom mig. Håller det inne så det blir ett stort svart hål inom mig... Är så dålig på att visa känslor. Har hållit allt inom mig med allt som har hänt med mamma tex eller mina vänner.

Mamma sa att jag gråter för lite. Men hon har fel, jag gråter hela tiden inombords. Kanske inte hela tiden, men ofta ligger jag i sängen och gråter inombords, det gör ont, som ett hål inom mig. Som någon hugger ett svärd snabbt och sedan drar ut det lite långsammare..
Ni fattar, jag borde gråta mer. Visa ilska, tårar, glädje, sorg... Ut ska det, ut så jag blir fri! Så min själ blir fri från onda andar... Aldrig mera ensamma kvällar med ett stort jäkla hål! Det får vara slut på det, orkar inte det.

JAG SKA GRÅTA MER.



Långfredag!

God morgon kära bloggläsare! :)
Nu är det Påsklov, jippie!!!
Särskilt glad är jag för att jag ska ju åka till London om 6 dagar... !!!!
Börjar faktiskt få resfeber, så orolig är jag...! Men det ska nog gå bra, det kmr ju bli så kul! xD Tänker redan nu vad jag ska ha på mig, höhö...

Iaf, idag är det ju långfredag, dagen då man skulle ha tråkigt förr!
Det var ju idag Jesus korsfästes.. Så, ha tråkigt!
HAHA, nej, det behöver man nog inte ha... Idag ska jag iaf ta en fet dusch för jag känner mig äcklig, (mensen), och så ska jag ta det lungt.. Orkar inte göra mer än att bara njuta av Påsklovet! :) Vaknade ganska tidigt, eftersom en viss katt *höhöh* kom och ville kela kl 7... SVARTIS...! Nåväl, kramar kramar nu ska jag duscha *hihi*


Påskmaskeraden! (och gårdagen)

Glad Påsk kära bloggläsare!
Förlåt för uppdateringen, har varit upptagen... Vet ju att jag skulle berättat om igår igår (haha) men då gör jag det nu då.
Dagen började med att vi hade HK (hemkunskap) med franskan! Vi håller ju på med frukter så det passade bra. Killarna gjorde fruktsallad och tjejerna gjorde chokladmousse! :) Så gott!! Haha, det fick inte spanskan... *mohha*
Sedan så gick vi på en påskvandring, som var i Församlingsgården. Det var en teater om hur Jesus och när han blev korsfäst, spelad av dem som jobbar i kyrkan. Den var bra men ibland kunde man inte hålla in skrattet.. Hahah! ;)
Jaa, vi hade slöjd också. Fortsatte med svepet, en träbit som har legat i vatten så den blir böjbar. Brödkorgar brukar vara så.

Me love fruktsallad! (:

Och så idag!
Idag har det ju varit Påskmaskeraden!
Jag, Vera och Frida hade station 5. På vår station hade vi en ordlek, alltså man skulle bilda så många ord av "Påskäggsjakt". Det gick jättebra, även fast det var mest jag som pratade..
Vi åt först av alla, kl 9.. Haha, inte så kul dock.. Men blev inte hungrig, alla bjöd på godis.. ^^ Det enda dåliga var att jag frös om fötterna ngt rejält! :(
Men det roligaste var nog att jag vann ett pris för bästa utklädnad!!!
Alla i gänget förutom Frida vann ngt.. Men gud va kul att vinna! Vann godis, haha.. Nu har jag sktimkt godis.. XD Jag trodde nog inte att jag skulle vinna, så blev jätteglad! :))
Ja, toppendagar! Och idag blir det teaterm, och denna gång kmr en tjej som ska hjälpa oss med kläderna! Kmr bli fett najs. Nu när jag skrivit så mkt kmr nog inget till inlägg, men bilder från Påskmaskeraden kmr sen.

Puss puss och GLAD PÅSK!! <333

//din nawis^^


RSS 2.0